• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Whatsapp Web kullananlarin dikkatine

Kadınların eline eşleri takip etmek için bi koz geçmişti ondanda yirtti zalım herifler :KK53:

Bende bi kac arkadaşa tavsiye etmiştim bakın böyle bişey var takip ediyorsun anlamıyorlarmis diye inşallah yakalanmamislardir :sus:
Kendini korumaya al,saçın başını yolabilirler:sopa::KK17:

Ben de bi an heycan yapmistim kiz silinmislerde mi gozukuyor yoksa diye:KK45:
Valla itiraz üzerine bildirim güncellemesi geldiyse bu sefer kadınlar itiraz ederse silinen mesajların whatsapp web ile geri alınabilme güncellemesi de gelebilir hiç belli olmaz :KK53: :KK53:

Yeri gelmişken geçenlerde eşimin operatöründen konuşma detaylarına baktım, gelen uyarı mesajını falan silmiştim ama sabah kalktığımda sen konuşma detayıma mı baktın? dedi:KK35: Baktım ne olmuş? Bakarım sana mı sorcam? diye üstte çıktım, nasıl anladığını sordum size söyleyecektim söylemedi :KK12: Ben arkamda delil bırakmadığına Eminim nasıl anladığını hala bulamadım ona da dikkat edin, benim ki için sorun değil bakmam ama sizin kocalar nasıl bilemem.

Mesajı sildiğine emin misin arama detayında vardır illaki onuda silseydin bende arada bi yaparım bunu özellikle birbirimizden uzaktaysak :D sonra anında arar müdürüm varmı bi sıkıntı diye :olamaz:

Mesajı sildiğine emin misin arama detayında vardır illaki onuda silseydin bende arada bi yaparım bunu özellikle birbirimizden uzaktaysak :KK70: sonra anında arar müdürüm varmı bi sıkıntı diye :olamaz:
Gelen mesajı sildim, özellikle telefon elimde o mesajın gelmesini bekledim hatta silmek için :) Bulursan söylüycem dedi, olabilecek her şeyi sordum hepsine yok dedi, bak dedim kızlara söylerim yazık yakalansınlar mı? Kocalarının telefonu apple mi diye sordu ne bilim dedim, söylemiyorum dedi:110: Boş bir anında söyletirim inşallah :-)

Bana whatsapp web kullanmayi kocam ogretti.

Bak whatsupp in boyle bir ozelligi var dedi kendi telesonundan barkot okuttu butun yazismalar evdeki laptopta gorundu.

Bende o zamanlar aman ne isimize yarayacak hergun laptop basinda miyiz sanki telefon yeter demistim karsilik olarak.

Ne saf kari kocayiz ikimizinde aklina whatsapp webi takip amacli kullanmak gelmedi:KK70:

Bana whatsapp web kullanmayi kocam ogretti.

Bak whatsupp in boyle bir ozelligi var dedi kendi telesonundan barkot okuttu butun yazismalar evdeki laptopta gorundu.

Bende o zamanlar aman ne isimize yarayacak hergun laptop basinda miyiz sanki telefon yeter demistim karsilik olarak.

Ne saf kari kocayiz ikimizinde aklina whatsapp webi takip amacli kullanmak gelmedi:KK70:
Bence çok tatlı karı kocasınız,inşallah böyle kullanmaya hiç ihtiyacınız olmaz:nazar:

Eskiden kişi yazıştığı zaman tepede çıkardı sadece, şimdi yazışmadığı halde de gözüküyor demek ki ehehe. Hanımlar artık dikkat edin.

telefonda bildirim bu sekilde acik kaliyor, saga sola kaydirsan da gitmiyor. Web sayfasi kapaninca otomatik olarak bildirim de kayboluyor. Kocalar artik nasil isyan ettiyse :KK70:

valla tırsıp hemen kapattım :D zaten bildirim gelmese de ben kendim yakalancaktım herbişeyden haberim olunca ağzımdan kaçırıyodum allahtan eşim çok yoğunda sen nerden biliyosun diyince sen söyledin hatırlamıyomusun diyip sıyrılıyodum :D oda allah allah diyip hatırlamıyodu bende yaşlandın diyodum :D

Yeri gelmişken geçenlerde eşimin operatöründen konuşma detaylarına baktım, gelen uyarı mesajını falan silmiştim ama sabah kalktığımda sen konuşma detayıma mı baktın? dedi:KK35: Baktım ne olmuş? Bakarım sana mı sorcam? diye üstte çıktım, nasıl anladığını sordum size söyleyecektim söylemedi :KK12: Ben arkamda delil bırakmadığına Eminim nasıl anladığını hala bulamadım ona da dikkat edin, benim ki için sorun değil bakmam ama sizin kocalar nasıl bilemem.
Ben bir ara yurtdışı aramalarımdan faturama nasıl yüklenmişler diye bakıyordum. O zaman farketmiştim.yanlış hatırlamıyorsam giriş yapıldığında son giriş tarihini gösteriyordu.
Eşinizin telefonu iphone mu?

Benim iş tlfonum hala watsap wep te bildirim falan gelmiyor tlf na niyeki acepp:işsiz:

Ben bir ara yurtdışı aramalarımdan faturama nasıl yüklenmişler diye bakıyordum. O zaman farketmiştim.yanlış hatırlamıyorsam giriş yapıldığında son giriş tarihini gösteriyordu.
Eşinizin telefonu iphone mu?
Evet iphone, bilmiyorum ki söylemiyor inat etti:KK51: Bir daha bakarsam anlamasını önlemeyeyim diye söylemiyordur belki ama benim için dert değil ki gözünün önünde de bakarım:-)

Back