• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Whatsapp Web kullananlarin dikkatine

Yeri gelmişken geçenlerde eşimin operatöründen konuşma detaylarına baktım, gelen uyarı mesajını falan silmiştim ama sabah kalktığımda sen konuşma detayıma mı baktın? dedi:KK35: Baktım ne olmuş? Bakarım sana mı sorcam? diye üstte çıktım, nasıl anladığını sordum size söyleyecektim söylemedi :KK12: Ben arkamda delil bırakmadığına Eminim nasıl anladığını hala bulamadım ona da dikkat edin, benim ki için sorun değil bakmam ama sizin kocalar nasıl bilemem.
lan bilgisayarcı adama donanım mı satıyon :D

Whatsapp web'in yüklenip yüklenmediğini anlamanın bir yolu var mı ki acaba? (o.O)

Gelen mesajı sildim, özellikle telefon elimde o mesajın gelmesini bekledim hatta silmek için :) Bulursan söylüycem dedi, olabilecek her şeyi sordum hepsine yok dedi, bak dedim kızlara söylerim yazık yakalansınlar mı? Kocalarının telefonu apple mi diye sordu ne bilim dedim, söylemiyorum dedi:110: Boş bir anında söyletirim inşallah :-)

Söyleyince benide etiketle sana zahmet merak ettim iyice :D

O zaman eş uyurken whatsup web kullanılsın. Madem kapatınca bildirim gidiyor ;) demokraside çareler tükenmez. .

Uf be bu çok kötü oldu :(
Daha iki gün evvel yükledim bir süre daha bakacaktım ama ben :(
Ne yapsam silsem mi anlamadan.
Yoksa anlarsan anla lan karın değil miyim benden gizlin mi var sanki diye çirkefe bağlamayı
göze mi alsam?:KK14:

Bdv ne whatsapp web ne whatsabi biliyorum da uzun zamandır teknolojiden uzak kalınca geri kalmışım demek ki biri açıklama yapabilir mı???

Kasim Aralik gibi yine aldatma icerikli bir konuda kisi gizlilik ihlali icin tasari asamasindaymis kisinin mailine uyari falan gondereceklermis diye belirtmistim kullanima bu sekilde sunmuslar demekki gitti hafiye ablalarimizin bir numarali yardimcisi tüh:(

Android telefonlarda var bildirim özelliği henüz ipone için geçerli değil.

Back