Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hee hemen bildirim gidiyor , x ,wiyolet senin wp de fink atıyor diyeKim tarafından takip edildiği belli oluyormu
Mesela eşimin telefonundan Whatsap veb e girsem benim takip ettiğim belli olurmu
Not: bende yapacaktım bu konuyu görünce tirstim
Iyi de eski silinmis mesajlar gozukmuyor o an yazisirsa gorebiliyorsun adam gece osura osura uyurBakacaksanız da gecenin köründe bakın.
Nasıl olsa bakıp kapatınca bildirim kaybolacak
E ama bana gelmıyor bende hep web acık zıraonu zaten biliyoruz. cayir cayir telefonun ekraninda bildirim olmuyordu, ondan bahsediyorum.
Evet, bildirime tiklayinca hangi model bilgisayar ve sehir, ne zaman baglanilmis, kac cihazdan baglanilmis gorunuyor. Ayrica baglantiyi koparma secenegi de var.
E ama bana gelmıyor bende hep web acık zıra
Bakacaksanız da gecenin köründe bakın.
Nasıl olsa bakıp kapatınca bildirim kaybolacak
Oluyor. Son aktivite tarihi saati pc adı ip nin bir kısmı yazıyorKim tarafından takip edildiği belli oluyormu
Mesela eşimin telefonundan Whatsap veb e girsem benim takip ettiğim belli olurmu
Not: bende yapacaktım bu konuyu görünce tirstim
Bdv nin bel kemiği kırıldı
Kapatıp gidelim artık burayı
Hahah eyvNicke uygun bir yorum
Silmediyse diye şeettimdiIyi de eski silinmis mesajlar gozukmuyor o an yazisirsa gorebiliyorsun adam gece osura osura uyur
Ben de bi an heycan yapmistim kiz silinmislerde mi gozukuyor yoksa diyeHahah eyv
Silmediyse diye şeettimdi
Sildiyse şüphelenilsin zaten