• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Whatsapp Web kullananlarin dikkatine

Inanmiyorum :( olamaaaz. :( kadinlarin bel kemigi kırıldı. Whatsabi sildirmek gerek erkeklere anca o zaman rahat edebilirim :(

icimizde kesin sistem mühendisi, IT ci vs vardir bi destek olup sirkete işe sokalim. Bize icerden programin aciklarini sizdirsin. Olmadi meetinglerde hayirrr bu guvenlik önlemini alamayiz binlerce KKlı nasil herifleri enselicek diye arkamizi kollasin.:bicak:

Bendeki de sans W.webi acamiyorum yardim edin diye size sormaya geldim. Buldugum konuya bakin:kızgın:

Ben dün gece eşimin whatsapp web ini kendi telime yuklemistim. Ama bu saat oldu hala bi konuşması yok. Sabah ben yazdim sadece baktım o gitmiş yani whatsapp web de kendi yazdığımı gördüm. Başka da yok. Çıt yok. Ama eski konuşmalarınin hepsini görebiliyorum. Acaba farketti de kapattı mi ki? Öyle olsa eski konuşmaları kişilerinı falan da görmemem gerek dimi?

bildirimleri aık yap mesaj geldiğinde sana da uyarı gelsin. çıkarsa sayfan yine koda dönüşür yani ne kişiler ne ona dair birşey kalmaz. şu an ya sen okuyana kadar yazıp siliyor farketmiyorsun çünkü onun sildiğini anında görmediysen senden de siliniyor ya da henüz bir yazışma yapmadı ki bence yapmamış. panik yapma bekle farketmesi zor. o bildirim geliyor dedikleri de aslında sana geliyor ben eşimi 8 ay gözetledim :D :D malesef bu işin piri oldum bekle canım şu an aktif çünkü wspweb :)

Bildirimi kapatmak için.ayarlar +bildirimler + whatsap bildirimleri diger biildirimler vs diye secenekler var oradan kapatabılıyorsunuz. Aslında youtube da whatsapp web bildirim kapatma yazınca gosterıyor orda. Kızlar bı program daha varmıs kamredan esınızın nerde oldugnu goruyorsunz o hiçbi şekilde anlamıyor bdvde payaşsan oldumu bılmıyorum ama isimde vermek yasaksa hiç yazmıyım. Zaten youtbada dolanıtken gorursunuz. Oda youtuber a baskasınun telefonunu bakmak yüzde 100 vs diye bı baslık var orada paylasmıs bitane adam

Back