• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

WhatsApp Web

:KK70::KK70::KK70:alemsin canim ya.bakma bosver
Kapandığını gore kadar pis sapiklar gibi takip edicem kendimi :D yoksa içim rahat etmicek.
Bide diyelim hattın vaadesi dolunca başka biri alsa. Alan kişi doğal olarak Watsap da Acar. Acaba benim mesajlar falan otomatik geri yuklemeye alır mi ya. Iste en cok bu düşündürüyor beni.

kizlar bildirim meselesi telefondan telefona degisiyor sanirim iphone'a gitmiyor. ama androidde de oyle normal bildirim gibi degil anlik olarak panelde whatsapp web aktif diyor ama paneli indirince gorunmuyor. anlik bisey. sen her girdiginda cikiyor. ayricaaa laptop isi cok uzun :D bu web kendi telefonuna da yapiliyor :D ben yapmadim ama yapilisini biliyorum. bir ara kaynanama girsem mi diye dusunmedim degil hani :D ama yapmadim

kizlar bildirim meselesi telefondan telefona degisiyor sanirim iphone'a gitmiyor. ama androidde de oyle normal bildirim gibi degil anlik olarak panelde whatsapp web aktif diyor ama paneli indirince gorunmuyor. anlik bisey. sen her girdiginda cikiyor. ayricaaa laptop isi cok uzun :KK70: bu web kendi telefonuna da yapiliyor :KK70: ben yapmadim ama yapilisini biliyorum. bir ara kaynanama girsem mi diye dusunmedim degil hani :KK70: ama yapmadim
yok artik kaynanaya kadari cok etik disi birsey olur.

kaynanayla es arasinda bi fark oldugunu dusunmuyorum genel olarak hos olmayan bir hareket tabi. ama es kaynana farketmiyo ozeline erisiyosun sonucta
ama kaynana kocasiyla cinsel icerikli mesajlassa ne olacak nasil esle bir tutabiliyorsunuz.
neyse simdi polemige girmeyelim.

Back