• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

WhatsApp Web

İyi de birşeyler çeviren adam zaten konuşma bitince siler onu yani az kurnazsa.
Yani o uyurken bunu yapıp boş bir whatsapp görüp ahh masum kocam diyip huzurla uyunur şüphe varsa bile.
Bende "güvenmediğiniz adamla dedektifçilik oynamayın boşayın gitsin" diyorum teşekkürleri alayım:KK73:

sanırım konuşmaları da yüklüyorlar geri.
bir de konu sadece boşanıp boşanmama değil. kanıt meselesi.
bir evliliğe karşılıklı emek veriliyor. yani kadınında emekleri var. hakkı olan tazminatını almalı bence.

sanırım konuşmaları da yüklüyorlar geri.
bir de konu sadece boşanıp boşanmama değil. kanıt meselesi.
bir evliliğe karşılıklı emek veriliyor. yani kadınında emekleri var. hakkı olan tazminatını almalı bence.
Ama her kanıt bulan boşanmıyor ne yazık ki.
Kanıt buluyor yüzüne vuruyor boşanmıyor adam daha da yüzsüzleşiyor böylece.

Facebookta aratilani görme gibi whatsapp web de bence eskidi. Her şeyi biliniyor artık.

Kizlar bende bi soru sorcam ya.
Bugün hat değişikliği yaptım. Ve melesef eski vatsapi kapatmadan yeni hattın vatsabini açmış bulundum. Şimdi eski hattın vastabi sap gibi açık kaldı. Bilginiz varmi o Watsap kapanır mi kendiliğinden. Sinirlerim bozuldu . Sürekli kendi vatsabima bakiyorum :KK70:
Telefonundan whatsapi sil.tekrar yukle.yuklerken eski numarani yaz.isin bitince ayni islemi tekrarlayip yeni numarani yazarsin

Telefonundan whatsapi sil.tekrar yukle.yuklerken eski numarani yaz.isin bitince ayni islemi tekrarlayip yeni numarani yazarsin

Ay dur. Anlamadım ben. Vatsabi siliyorum ve geri yukluyorum. Sonra kapattigim hattın nosu nu yazıyorum. Şifre gönderecek bana ama hat iptal o mesaj asla Gelmicek aslında :D sonra ne olacak şifre Gelmicek tikandim

Yine buradan edindiğim bir bilgiye göre :) hakimler whatsapp yazışmasını değil , kısa mesajları delil kabul ediyormuş.
Yanlışsa doğrusunu bilen düzeltsin lütfen...

Ben takip ederdim de killanacagim bı durum yok çok şükür, Allah korusun

Böyle didik didik takip edeceginiz insanlarla evlenmeyin. Kesin çözüm.

Merhabalar herkese.

Bu konu bir kamu spotu aslında.

Aldatılma ve aldatılma şüphesi olan durumlarda BDV'de hep verilen tavsiyelerdendir ya WhatsApp Web'den konuşmaları okumak, bunu yaptığınızda eşiniz durumdan haberdar olur.

Şöyle ki, bilgisayardan WhatsApp'a girildiği anda, telefonun üst kısmında laptop simgesi beliriyor ve "WhatsApp Web şu an aktif" şeklinde bir bildirim geliyor. Bu bildirim kapatılamıyor.

Gizli kalmak istiyorsanız, onun telefonu ile meşgul olacağı saatlerde bunu yapmayın. Gece uyurken falan yapın.

BDV konuları ile ilintili olsa da konum yanlış yerde muhtemelen, taşınabilir.

Eki Görüntüle 2134797 Eki Görüntüle 2134798
Bana da bu yorum yapilmisti ama samsung s5 da boyle bi bildirim gitmiyormus . Nerdeyse itiraf edecektim esime. Her telefonda gitmiyor arkiler :D

Ay cok mantikli ben ayri yasiyorun esimden evdeyken bi ara yemin ederim uyku ilaci verip telefonunu karistirmayi dusunmustum dusunun beni nasil delirtti bu daha kolay bi yontem:KK49:

Ben direk alıp heryeri karıştırıp çıkıyorum oda soruyo zaten ne ariyorsun diye ama yinede aklimda bulunsun watshap WEP é nasıl giriyoruz belki birgun lazm olur

Merhabalar herkese.

Bu konu bir kamu spotu aslında.

Aldatılma ve aldatılma şüphesi olan durumlarda BDV'de hep verilen tavsiyelerdendir ya WhatsApp Web'den konuşmaları okumak, bunu yaptığınızda eşiniz durumdan haberdar olur.

Şöyle ki, bilgisayardan WhatsApp'a girildiği anda, telefonun üst kısmında laptop simgesi beliriyor ve "WhatsApp Web şu an aktif" şeklinde bir bildirim geliyor. Bu bildirim kapatılamıyor.

Gizli kalmak istiyorsanız, onun telefonu ile meşgul olacağı saatlerde bunu yapmayın. Gece uyurken falan yapın.

BDV konuları ile ilintili olsa da konum yanlış yerde muhtemelen, taşınabilir.

Eki Görüntüle 2134797 Eki Görüntüle 2134798

Benden de kamu spotları gelsin.

BDV'ye uygun olmayan konuları daha münasip bölümlere açalım lütfen.

Erkeklerin telefonlarına casus yazılım, gizli gizli okuma vb yapmayalım lütfen, haberleşmenin gizliliğini ihlal kapsamında olduğundan yaptığınız bu kamu spotu kanunen suçtur çünkü.

Güvenmeyeceğimiz erkeklerle evlenmeyelim, aşktan gözümüz kararmış da evlenmişsek adamın kimlerle ne yazışıp konuştuğunu takip ederek kendimizi ikna etmek yerine boşanalım gitsin, şüphe duyduğum adamla evli kaldığıma değmez, mesajlarını okumaya tenezzül bile etmem.

Ay dur. Anlamadım ben. Vatsabi siliyorum ve geri yukluyorum. Sonra kapattigim hattın nosu nu yazıyorum. Şifre gönderecek bana ama hat iptal o mesaj asla Gelmicek aslında :KK70: sonra ne olacak şifre Gelmicek tikandim
Denedin mi? Sifre kismini hatirlamiyorum canim ya.kisa msj gonderiliyodu dimi.ben onu unutmusum tamamen.

Back