- 13 Eylül 2015
- 21.885
- 68.756
- 598
Kendini korumaya al,saçın başını yolabilirlerKadınların eline eşleri takip etmek için bi koz geçmişti ondanda yirtti zalım herifler
Bende bi kac arkadaşa tavsiye etmiştim bakın böyle bişey var takip ediyorsun anlamıyorlarmis diye inşallah yakalanmamislardir
Valla itiraz üzerine bildirim güncellemesi geldiyse bu sefer kadınlar itiraz ederse silinen mesajların whatsapp web ile geri alınabilme güncellemesi de gelebilir hiç belli olmazBen de bi an heycan yapmistim kiz silinmislerde mi gozukuyor yoksa diye
Yeri gelmişken geçenlerde eşimin operatöründen konuşma detaylarına baktım, gelen uyarı mesajını falan silmiştim ama sabah kalktığımda sen konuşma detayıma mı baktın? dediBaktım ne olmuş? Bakarım sana mı sorcam? diye üstte çıktım, nasıl anladığını sordum size söyleyecektim söylemedi Ben arkamda delil bırakmadığına Eminim nasıl anladığını hala bulamadım ona da dikkat edin, benim ki için sorun değil bakmam ama sizin kocalar nasıl bilemem.
Doğru söylüyorsun ama çok heveslenmislerdi kesin denemislerdir soracam gün içinde ne yapmışlar yakalama olmusmu diyeKendini korumaya al,saçın başını yolabilirler
Gelen mesajı sildim, özellikle telefon elimde o mesajın gelmesini bekledim hatta silmek için :) Bulursan söylüycem dedi, olabilecek her şeyi sordum hepsine yok dedi, bak dedim kızlara söylerim yazık yakalansınlar mı? Kocalarının telefonu apple mi diye sordu ne bilim dedim, söylemiyorum dediMesajı sildiğine emin misin arama detayında vardır illaki onuda silseydin bende arada bi yaparım bunu özellikle birbirimizden uzaktaysaksonra anında arar müdürüm varmı bi sıkıntı diye
Bence çok tatlı karı kocasınız,inşallah böyle kullanmaya hiç ihtiyacınız olmazBana whatsapp web kullanmayi kocam ogretti.
Bak whatsupp in boyle bir ozelligi var dedi kendi telesonundan barkot okuttu butun yazismalar evdeki laptopta gorundu.
Bende o zamanlar aman ne isimize yarayacak hergun laptop basinda miyiz sanki telefon yeter demistim karsilik olarak.
Ne saf kari kocayiz ikimizinde aklina whatsapp webi takip amacli kullanmak gelmedi
Bence çok tatlı karı kocasınız,inşallah böyle kullanmaya hiç ihtiyacınız olmaz
Amin canım,sorunları olanlar en kısa zamanda çözüme kavuşsun inşallah,huzurlu yuva gibisi var mı?Rabbim ağız tadımızı bozmasın.Allah razi olsun. Allah herkese evliligindeki sorunlari cozmeyi nasip etsin.
telefonda bildirim bu sekilde acik kaliyor, saga sola kaydirsan da gitmiyor. Web sayfasi kapaninca otomatik olarak bildirim de kayboluyor. Kocalar artik nasil isyan ettiyse
Ben bir ara yurtdışı aramalarımdan faturama nasıl yüklenmişler diye bakıyordum. O zaman farketmiştim.yanlış hatırlamıyorsam giriş yapıldığında son giriş tarihini gösteriyordu.Yeri gelmişken geçenlerde eşimin operatöründen konuşma detaylarına baktım, gelen uyarı mesajını falan silmiştim ama sabah kalktığımda sen konuşma detayıma mı baktın? dediBaktım ne olmuş? Bakarım sana mı sorcam? diye üstte çıktım, nasıl anladığını sordum size söyleyecektim söylemedi Ben arkamda delil bırakmadığına Eminim nasıl anladığını hala bulamadım ona da dikkat edin, benim ki için sorun değil bakmam ama sizin kocalar nasıl bilemem.
Evet iphone, bilmiyorum ki söylemiyor inat ettiBen bir ara yurtdışı aramalarımdan faturama nasıl yüklenmişler diye bakıyordum. O zaman farketmiştim.yanlış hatırlamıyorsam giriş yapıldığında son giriş tarihini gösteriyordu.
Eşinizin telefonu iphone mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?