- 26 Ekim 2020
- 69
- -49
-
- Konu Sahibi Biryolcu0000
Ben böle biraz atar gider seviyorum heyecan arıyorum kendimeYani sadece meşgul yazıyor dkfkfk
Karmakarışıklaşmaktayım, neyse ki ayaktayımKızlar Whatsapp durumlarınız nedir sıkıldım değiştircem fikir olsun banada
Onu bendekilerin çoğu okuyup anlayamazKarmakarışıklaşmaktayım, neyse ki ayaktayım
yazabilirsiniz
Herkes kusurlarıyla kusursuzun peşinde yazıyo bendede yıllardır sıkıldımKalbim bu asrın dengi değil.. yazıyordu
olarak değiştirdim
Keşke senn kadar iradeli olabilsem bnde ama çabuk sıkılıyorum klasik yay burcu"Biz büyüdük ve kirlendi dünya".. yazıyor bende de tam düşüncem ve hissim bu yönde olduğu icin yillardir bunu değiştirmedim ve değiştirmeyeceğim gibi
Heyy Whatsapp kullanıyorum yazıyodur o zmnNe yazdığını bile bilmiyorum
Müsait yazmışımKızlar Whatsapp durumlarınız nedir sıkıldım değiştircem fikir olsun banada
Yok mesgul galiba o yazmıyordu sanki yaHeyy Whatsapp kullanıyorum yazıyodur o zmn
Konuyu denk getiremedim ya onu idare edinKonunun yeri sağlıklı yaşam ve ben şu an çikolataları gömüyoru
Herkesi silerim düşmanlarımı aslaYok mesgul galiba o yazmıyordu sanki yaben de bir şeyler yapayım dicem ama laf sokmak istediklerimi hep sildim