- 31 Ekim 2024
- 29
- 6
- 26
Çok saolun acayip kötü bı ağrı ya gaz problemi de oluyo sisiyo çok acayipOna bakarsanız ben 17 haftalık hamıleyım devamlı kasık agrım var bır sey olmaz korkmayın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok saolun acayip kötü bı ağrı ya gaz problemi de oluyo sisiyo çok acayipOna bakarsanız ben 17 haftalık hamıleyım devamlı kasık agrım var bır sey olmaz korkmayın
Siz de sagolun ama tek dıkkat etmenız gereken agrı ritmik kasık agrısıdır bır durup bır gırıyorsa yatınca gecmıyor hatta artma yasanırsa agrı da bu onemlı bır durummus doktorum bu sekılde soyledı ama normal kasık agrısı neredeyse tum gebelerde olan bır sey bağlarda gerılme oluyor rahım sekıl alıyor falan derkenÇok saolun acayip kötü bı ağrı ya gaz problemi de oluyo sisiyo çok acayip
Dugmelerim bile kapanmıyor acitiyo çok daha haftalik birdeBenim yatarken agriyo.otururken agriyo çok dakka da bı tuvalete gidiyorum sıkıyomus gibi hissediyorum bazen sırtimada ağrı yapiyo
Hastaneye gidiyorum bakalım ne dnucekelrSiz de sagolun ama tek dıkkat etmenız gereken agrı ritmik kasık agrısıdır bır durup bır gırıyorsa yatınca gecmıyor hatta artma yasanırsa agrı da bu onemlı bır durummus doktorum bu sekılde soyledı ama normal kasık agrısı neredeyse tum gebelerde olan bır sey bağlarda gerılme oluyor rahım sekıl alıyor falan derken
Doğru ama insan en ufak bı belirti hissedince ya varsa diye düşünüyor çok halsizim vücudum sıcak fakat ben çok üşüyorum adet sancısı çekiyorum ama adetime daha 14 gün var anlamıyorum çok yoruldum14 gün önce test yapışmaz şuan yumurtlama döneminde olmanız lazım. Dünkü testin markası neydi ? Yalancı pozitif çıkarmıştır.
Gittin mi hastaneyeHastaneye gidiyorum bakalım ne dnucekelr
HaGittin mi hasta
Gittin mi hastaney
Hamileyimmm hanımlar 5haftalikGittin mi hastaneye
Çok sevindim canım Allah kucağına almayı nasip etsinHa
Hamileyimmm hanımlar 5haftalik
Kasık ağrıması çok normal. Adet ağrısı dahi çektim ben kızımda. Kan görmedikçe korkmayın.Birşey sorcam bu kadar kasık ağrıması normal mi acaba akşama hastaneye gideceğiz bekliyorum benim komşularım diyo ki adetin 4 gün geçmiş bu kadar kasık agımasi iyi değil diyo karnım sisiyo testim pozitif hepsi niye bu kadar ağrı yapiyo onu merak ediyorum
Ee testler zaten hamilesiniz diyordu :)) hadi hayırlı olsunHa
Hamileyimmm hanımlar 5haftalik
Ovulasyon zamanındasınızdır eğer adet bitimi yumurtlama olmadıysa.Doğru ama insan en ufak bı belirti hissedince ya varsa diye düşünüyor çok halsizim vücudum sıcak fakat ben çok üşüyorum adet sancısı çekiyorum ama adetime daha 14 gün var anlamıyorum çok yoruldum
SaolunEe testler zaten hamilesiniz diyordu :)) hadi hayırlı olsun
Teşekkürler amin inşallahÇok sevindim canım Allah kucağına almayı nasip etsin