- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.776
- Konu Sahibi Biryolcu0000
AA hiç bu gözle bakmamıştım ama arama listemde bile tahammül edemiyorum nasıl başarıyorsunHerkesi silerim düşmanlarımı asla ne demişler dostunu yakın tut düşmanını daha yakın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AA hiç bu gözle bakmamıştım ama arama listemde bile tahammül edemiyorum nasıl başarıyorsunHerkesi silerim düşmanlarımı asla ne demişler dostunu yakın tut düşmanını daha yakın
Hiç düşünmedim görmezden geliyrm herhaldeAA hiç bu gözle bakmamıştım ama arama listemde bile tahammül edemiyorum nasıl başarıyorsun
Hiç bu yönden bakmamıştm mantıklıKonunun yeri tabii ki sağlıklı yaşam watsapp durumu ile laf sokunca sinir ediyorsun karşı tarafı mutlu oluyorsun al sana sağlık
En güzeli valla
Bende bunlar var
Atarlı giderli göndermeli sözler yazmayı paylaşmayı sevmem direk söylerim
Nasıl duruyosun Whatsappsız bn meraktan çatlarım valla kim ne paylaşmış ne yazmışYıllardır kapalı. En son 2016'da yazdığım şey duruyor onu da kimse görmüyor.
Biriyle konşcaksan yada resim fln gönderceksen (laf sokacaksan. Burası espiri tabiki ) nasıl yapyosnLiseden beri hiç bakmadım, baktım müsait yazıyormuş. Çok bile
En sevdiğim insan türü yemin ederim. Tam şey gibi; iyi bi telefon alıp yıllardır kullanan, her sene çıkan yeni modellere kafa atan bir insan modeliYıllardır kapalı. En son 2016'da yazdığım şey duruyor onu da kimse görmüyor.
Şimdi şöyle wpım var. Durum kısmı dediğiniz şu 24 saat olan kısım mı? Bir de hakkında kısmı var oraya genelde atarlı şeyler yazıyorlar. Orası kapalı demek istemiştim. Yani görenler hiçkimse.Nasıl duruyosun Whatsappsız bn meraktan çatlarım valla kim ne paylaşmış ne yazmış
Ayy bu işte ben çok doğru tespitEn sevdiğim insan türü yemin ederim. Tam şey gibi; iyi bi telefon alıp yıllardır kullanan, her sene çıkan yeni modellere kafa atan bir insan modeli
Sagopayım. Ben SagopayımKarmakarışıklaşmaktayım, neyse ki ayaktayım
yazabilirsiniz
Evt o hiçkimse yazan yerden bahsettim evet ama öle olmasıda güzel olabilirŞimdi şöyle wpım var. Durum kısmı dediğiniz şu 24 saat olan kısım mı? Bir de hakkında kısmı var oraya genelde atarlı şeyler yazıyorlar. Orası kapalı demek istemiştim. Yani görenler hiçkimse.
Daha iyi hem sürekli ne yazsam değiştirsem mi olmuyorEvt o hiçkimse yazan yerden bahsettim evet ama öle olmasıda güzel olabilir
Zirveyi nasip edecekse yokuş tirmandirir Allah yazıyorKızlar Whatsapp durumlarınız nedir sıkıldım değiştircem fikir olsun banada