- 14 Nisan 2012
- 11.496
- 21.254
beybi baksana kurabiye yarışmasını kim kazandıEvet canım Kışın başından beri gelmiyordu, hava çok soğuk diye, benimki çok özlemiş annesini çağırdık artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beybi baksana kurabiye yarışmasını kim kazandıEvet canım Kışın başından beri gelmiyordu, hava çok soğuk diye, benimki çok özlemiş annesini çağırdık artık
Daha başlamadı tatlım, hafta sonu başlayacak yarışmabeybi baksana kurabiye yarışmasını kim kazandı
Düz mantık adamlar Gerçi hemcinslerimizde çok farklı değilheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyooooooooooooooooooooooooooooooooo
günaydıııııııııııııııııııııınlar
amire başım dönüyo dedim gribim demeden yoksa başka bir şey mi var dedi ya ah bu erkekler ahh
Zor olmaz mı, sürekli görüşeceğini düşünürsen, işkence gibiöyle zaten ben çok seviyorum kendisini zaten maşallah aman öyle olsun öbür türlüsü çok zor gerçekten
yaa olamaz konuyu kapat dedi((oo kv günüistanbulda mı oturuyor ?
bilmezmiyim biz babanemden çok çektik kayınvalie oldu o bana senelerdir zor valla çok zorZor olmaz mı, sürekli görüşeceğini düşünürsen, işkence gibi
Tam evi süpüreyim diye kalktım kapı çaldı, artık temizlememe gerek kalmadı
boşver böyle konular hiç bitmiyor ki bugün de kk aldatmak aldatılmaktan gidiyor hadi bakalımyaa olamaz konuyu kapat dedi((
Ne konusuyaa olamaz konuyu kapat dedi((
Kocamı aldatmışım diyen hatun var koş gel bdv yeNe konusu
bugün ban yemeyük inşallahhhboşver böyle konular hiç bitmiyor ki bugün de kk aldatmak aldatılmaktan gidiyor hadi bakalım
ben yerim gibi duruyor ya hayırlısıbugün ban yemeyük inşallahhh
Feridun Kunak izliyoruzboşver böyle konular hiç bitmiyor ki bugün de kk aldatmak aldatılmaktan gidiyor hadi bakalım
ay benimki de bayılıyor onaFeridun Kunak izliyoruz
Hahahaah bende tam minnak gidici gibi bakıyorsun ordan diyecektimben yerim gibi duruyor ya hayırlısı
Ay çok sinir bozucu, benim birde takıntım var, garip garip konuştukları zaman sinirim bozuluyor, evde yalnızken müge yi izleyip kapatıyorum telefonu akşama kadar. Müge de kaçtıay benimki de bayılıyor ona
bende canısıben yerim gibi duruyor ya hayırlısı
nereye kaçtıAy çok sinir bozucu, benim birde takıntım var, garip garip konuştukları zaman sinirim bozuluyor, evde yalnızken müge yi izleyip kapatıyorum telefonu akşama kadar. Müge de kaçtı
kurbanlık koyun misali bekliyoruz bakalımHahahaah bende tam minnak gidici gibi bakıyorsun ordan diyecektim
aman ya iki gıdım eğlencemizi de aldılar elimizdenbende canısı
Pinkyyyyy nassinFeridun Kunak izliyoruz