- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
İzleyemiyorum yaninereye kaçtı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İzleyemiyorum yaninereye kaçtı
Kaj hayırlısı be gülümbende canısı
Feridun Kunak izlerken ne kadar iyi olunursa o kadar iyiyim dombikim, sen nasılsın?Pinkyyyyy nassin
aman boşver akıl sağlığın için iyi olmuş deli o kadınİzleyemiyorum yani
Hahahaah sinir oluyorum onada karısına da hayatta izlememFeridun Kunak izlerken ne kadar iyi olunursa o kadar iyiyim dombikim, sen nasılsın?
Sanki bu adam çok akıllıaman boşver akıl sağlığın için iyi olmuş deli o kadın
Bu yanındaki karısımıymışHahahaah sinir oluyorum onada karısına da hayatta izlemem
valla çarpılırsın bak yine şanslısın şu bölümüne de denk gelebilirdinSanki bu adam çok akıllı
valla çarpılırsın bak yine şanslısın şu bölümüne de denk gelebilirdin
haha işte kıymetini bil diyorum merak etme akşam olunca değişir kanal çünkü zahide yetiş var dahaBöğğğ midem bulandı Kaç saat sürecek ki bu
Gerçi ne fark eder akşama kadar kanal 7 izliycez
Bayılmış numarası mı yapsamhaha işte kıymetini bil diyorum merak etme akşam olunca değişir kanal çünkü zahide yetiş var daha
annanemm babannem böyle kvmin ablası var annanemle yaşıt o izliyor kv anlatıyor o da bana şu iyiymiş şunu yapcakmışız diyor hatta ben annanemden bazı tarifleri alırım hakikaten güzel ve yararlı tarifler mesela şu sığır iliği kürü var ya onu yapmaya başladım kvme söyledim ay canını seviyim senin dedi ben böyle şeyler yapınca bayılıyor kadın çok şeker yaBayılmış numarası mı yapsam
Annen mi böyle kv mi
Çaktırmadan içimize sızıyorlar Yapma teslim olmaannanemm babannem böyle kvmin ablası var annanemle yaşıt o izliyor kv anlatıyor o da bana şu iyiymiş şunu yapcakmışız diyor hatta ben annanemden bazı tarifleri alırım hakikaten güzel ve yararlı tarifler mesela şu sığır iliği kürü var ya onu yapmaya başladım kvme söyledim ay canını seviyim senin dedi ben böyle şeyler yapınca bayılıyor kadın çok şeker ya
benim saçla ilgili problemlerim var o yüzden bu kürleri denedim gerçekten çok iyi geldi . babam da eczacı ama senelerdir kullandığım ilaçlar bu kürler kadar iyi gelmedi şifanın nereden geleceği belli olmuyor ben faydasını gördüm . şunu yap bunu yap denmesni bende sevmem sadece çeşitli sorunlara iyi gelen şeyleri anlatıyor ortada diretme yok kiÇaktırmadan içimize sızıyorlar Yapma teslim olma
Ben bana söylendiği zaman geriliyorum, şunu yap bunu yap diye, annem hemşire benim, ne işim olur böyle şeylerle
EvetBu yanındaki karısımıymış
Adamda yok canım onu izleyenlerde varbenim saçla ilgili problemlerim var o yüzden bu kürleri denedim gerçekten çok iyi geldi . babam da eczacı ama senelerdir kullandığım ilaçlar bu kürler kadar iyi gelmedi şifanın nereden geleceği belli olmuyor ben faydasını gördüm . şunu yap bunu yap denmesni bende sevmem sadece çeşitli sorunlara iyi gelen şeyleri anlatıyor ortada diretme yok ki
işte ben şanslıyım o yüzden izlemeden etkili olan bir tarifi olursa haberim oluyor ya onun bir de mıknatısları var biliyormusun onuAdamda yok canım onu izleyenlerde var
kime güldün kajay kızlar az önce resmen güldüm ya bu sitede ne tuhaf kadınlar var
Çaktırmadan içimize sızıyorlar Yapma teslim olma
Ben bana söylendiği zaman geriliyorum, şunu yap bunu yap diye, annem hemşire benim, ne işim olur böyle şeylerle
benim saçla ilgili problemlerim var o yüzden bu kürleri denedim gerçekten çok iyi geldi . babam da eczacı ama senelerdir kullandığım ilaçlar bu kürler kadar iyi gelmedi şifanın nereden geleceği belli olmuyor ben faydasını gördüm . şunu yap bunu yap denmesni bende sevmem sadece çeşitli sorunlara iyi gelen şeyleri anlatıyor ortada diretme yok ki