- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.544
gud morning tiçırGoodmorning
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gud morning tiçırGoodmorning
hav ar yugud morning tiçır
fayn tenks .. sen nasıl oldun kuzum iyi misin?hav ar yu
çok şükür canım dün eşim geç geldi koşa koşa anneme gitttim giydim pijamaları uzatttım ayaklarımıfayn tenks .. sen nasıl oldun kuzum iyi misin?
ohh en güzeli dünyada daha rahat birşey yoktur sanırımçok şükür canım dün eşim geç geldi koşa koşa anneme gitttim giydim pijamaları uzatttım ayaklarımı
kesinlikle hatta uyumuşum bile bir kalktım kısırlar börekler ama tabi az yiyebildim midem feciydi. bugün çok şükür bulantım falan yok..ohh en güzeli dünyada daha rahat birşey yoktur sanırım
off ne güzel ya ..kesinlikle hatta uyumuşum bile bir kalktım kısırlar börekler ama tabi az yiyebildim midem feciydi. bugün çok şükür bulantım falan yok..
ay dün o kadar kötü oldum ki arabayı bile zor kullandım
kajjjjjj noldu gittinmi dr ? ne testi gebemisin kızkesinlikle hatta uyumuşum bile bir kalktım kısırlar börekler ama tabi az yiyebildim midem feciydi. bugün çok şükür bulantım falan yok..
ay dün o kadar kötü oldum ki arabayı bile zor kullandım
daha günüm gelmedi ki canım bugün yada yarın olmam lazım bu haftayıda beklicemoff ne güzel ya ..
neden o kadar kötü oldun acaba
test yapcakmısın kuzum
kajjjjjj noldu gittinmi dr ? ne testi gebemisin kız
dün adet zamanım olmadım demiştinde ondan dedim canım ..daha günüm gelmedi ki canım bugün yada yarın olmam lazım bu haftayıda beklicem
kocam inşallah olmazsın diye dua ediyor sürekli..
abla gittim gitttim sorma korkunç bir deneyim di.
doktor adet yeni mi oldun dedi yok dedim
yumurtalarda hiç bir çatlama belirtisi yok hamile olabilirsin falan dedi
ama ne kadar doğru bilmiyorum
evet canım normalde dün olmam lazım dı ama bazen sarkıyor ya 2-3 gün..dün adet zamanım olmadım demiştinde ondan dedim canım ..
hayırlısı bakalım allah gönlüne göre versin inşallah
anladım canım hadi bakalım bekliyoruz hayırlı haberlerinievet canım normalde dün olmam lazım dı ama bazen sarkıyor ya 2-3 gün..
hemde nasıl abla ya iğrenç bir şeymiş.Kajmery34 muayenede çokmu zorlandın ?
beklemek yetmez duada isteremanladım canım hadi bakalım bekliyoruz hayırlı haberlerini
ederiz tabi tatlım ne demekbeklemek yetmez duada isterem
hepiniz dua edin len banaaa
erkekmiydi dr.hemde nasıl abla ya iğrenç bir şeymiş.
doktorumda ukalaydı bir daha gitmicem çok korktum...
ama başardım abla
yok abla erkeğe zor durumda kalmadıkça gitmemerkekmiydi dr.
doktor çok mühim yaaaa
o yuzden doktorunu iyi seçmelisin
hadi geçmiş olsun.
bak yarın bigün Allah izin verirse bebeğin olucak alışman lazım.
en güzeli işini insanı mesleğini sevmeyen dr dan uzak durmak lazımyok abla erkeğe zor durumda kalmadıkça gitmem
herkesin çok met ettiği bir doktora gittim inan mümkün değil yer bulmak ondan ama zaten ben şunu anladım popüler doktorlarla ben anlaşamıyorum..
vajinismusu ondan çözmediğim içinde resmen alındı bana.. hissettim yani yendiğine eminsin dimi diyor . sanki ona gitmeyen yenemiyor..
kendime yeni bir doktor buldum ona gidicem çok sevimli bir kadın..
kesinlikle abla aleti löp diye içime sokmaya çalıştı ve ben onu uyardım ben vajiyi atlattım korkuyorum diye ona rağmen tınlamadı kendisi kaybeder..en güzeli işini insanı mesleğini sevmeyen dr dan uzak durmak lazım
anca psikolojı bozuyorlar.