- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.544
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amaannnn boş ver minnağım park,otoparka park etmiş kendini çıkamıyoburadan parkbyull dediğimiz şahsı protesto ediyorum çok pis küstüm buraları siz yokken başsız bırakmıordum hanımefendi amma adam yerine konmadım kendinize iyi bakın kardeşlerim
ah ah değerimi bilmediler harbiciğimamaannnn boş ver minnağım park,otoparka park etmiş kendini çıkamıyo
bence altta kalmamalısın minnak,yak yık buralarıah ah değerimi bilmediler harbiciğim
yook kaliteli duruşumu bozmam efendi gibi geldim efendi efendi giderim (harbi kız ne fiştekliyon sen beni)bence altta kalmamalısın minnak,yak yık buraları
Bence yanlarına bırakmamalisin (fisteklemek bizim isimiz 1973 ten beri)yook kaliteli duruşumu bozmam efendi gibi geldim efendi efendi giderim (harbi kız ne fiştekliyon sen beni)
günaydın pinki pinkiGünaydın millet
Kv gelecek, evi toplamam lazım hiç banamısın demiyorumgünaydın pinki pinki
Günaydın, yok henüz belki bugün sesi çıkar. Gerçi günü gelmemişti, yanlış hatırlamıyorsamkızlarr kajdan haber varmı test yaptımı
heeeee tamam ayın şefiii :)Günaydın, yok henüz belki bugün sesi çıkar. Gerçi günü gelmemişti, yanlış hatırlamıyorsam
oo kv günüistanbulda mı oturuyor ?Kv gelecek, evi toplamam lazım hiç banamısın demiyorum
Evet canım Kışın başından beri gelmiyordu, hava çok soğuk diye, benimki çok özlemiş annesini çağırdık artıkoo kv günüistanbulda mı oturuyor ?
gelsin tabi canım nasıl aranız iyimisinizEvet canım Kışın başından beri gelmiyordu, hava çok soğuk diye, benimki çok özlemiş annesini çağırdık artık
İyi çok şükürgelsin tabi canım nasıl aranız iyimisiniz
öyle zaten ben çok seviyorum kendisini zaten maşallah aman öyle olsun öbür türlüsü çok zor gerçektenİyi çok şükür
İyi benim kv, sorunlu bi kadın değil
İnşallah seninde öyle olur