- 14 Nisan 2012
- 11.496
- 21.254
deli çok bacım ama baya bir güldüm yani sesli bir biçimdekime güldün kaj
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
deli çok bacım ama baya bir güldüm yani sesli bir biçimdekime güldün kaj
Ne işe yarıyorişte ben şanslıyım o yüzden izlemeden etkili olan bir tarifi olursa haberim oluyor ya onun bir de mıknatısları var biliyormusun onu
ahahaha süper yaHahahahahahaha kadının sorusuna dikkaaatttttt
http://www.milyonlarinsevgilisi.com/video/2005/dr-feridun-kunak-erkeklerin-yumurtaliklari
Adam orayı gösterip yumurtalıklarımız deyip durmuş, kadında doğal olarak sormuş soruyuHahahahahahaha kadının sorusuna dikkaaatttttt
http://www.milyonlarinsevgilisi.com/video/2005/dr-feridun-kunak-erkeklerin-yumurtaliklari
Ne işe yarıyor
Bende takayım diş ağrım geçmezse dava açayımbaya bildiğin taca mıknatıs takıyor ağrıya falan iyi geliyormuş
aldatılma meraklısı da çokmuş adamlar haklı mı nedeli çok bacım ama baya bir güldüm yani sesli bir biçimde
adam çok komik ya kafasında taçla dolanıyorBende takayım diş ağrım geçmezse dava açayım
Ekmek almaya gitti sağolsun giderken kanal değişmiş, çektiğim işkence yüzümden belli herhaladam çok komik ya kafasında taçla dolanıyor
haha güzel şeyler düşün pinki atlatabilirsin bu travmayıEkmek almaya gitti sağolsun giderken kanal değişmiş, çektiğim işkence yüzümden belli herhal
Bunun yarınıda var, aklıma bi tek bu geliyorhaha güzel şeyler düşün pinki atlatabilirsin bu travmayı
kız aman nolcak sende çocuk programlarına katlanmak daha kötü gelen küçük bir çocuk da olabilirdiBunun yarınıda var, aklıma bi tek bu geliyor
Normalde işten kaçarım, eşimi aradım, sana yardım edeyim bana iş ver dedim
Ayy hatırlatma o da haftaya gelecekkız aman nolcak sende çocuk programlarına katlanmak daha kötü gelen küçük bir çocuk da olabilirdi
bugün gelme bize de teyzem geldi iki küüçük ocuğu var onu duyunca dayımın küçük kızı da geldi sabah 7 de uyanmışlar çizgifilm için onlar gitsin sen gel hemen kuzum kıyamam sanaAyy hatırlatma o da haftaya gelecek
Haftaya yeğenim geliyor, o da çizgi film izletir yatana kadar.. Size mi gelsem
Halimize bakbugün gelme bize de teyzem geldi iki küüçük ocuğu var onu duyunca dayımın küçük kızı da geldi sabah 7 de uyanmışlar çizgifilm için onlar gitsin sen gel hemen kuzum kıyamam sana
bende sabah erkenden kalkardım yıldız abla vardı sabah kuşağı ona bakardım sonra da başka izletmezdi annem sonra doğru sokağa koşardım şimdi çocuklar dışarı çıkmıyor ki mecburen tv-tablet peşindeler sürekliHalimize bak
Eskiden ne güzeldi biz günde 2 defa çizgi film izleyebiliyorduk, alıştırmamak lazım bu kadar ya.. Beyinlerine yazık çocukların
Bu noktada kendimizi düşünüyoruz sanırım, tv başında tablet başında otursun sesi çıkmasın diye uyuşturuyoruz çocuklarıbende sabah erkenden kalkardım yıldız abla vardı sabah kuşağı ona bakardım sonra da başka izletmezdi annem sonra doğru sokağa koşardım şimdi çocuklar dışarı çıkmıyor ki mecburen tv-tablet peşindeler sürekli
susturucu gibi birşey ama anne bilinçli olursa sıkıntı yok bence annem kardeşime sadece yarım saat oynamasına izin veriyor çizgifilmde de öyle birde cartoon network falan var iğrenç bir kanal onları falan hep sildik mesela çok dikkatli olmak lazımBu noktada kendimizi düşünüyoruz sanırım, tv başında tablet başında otursun sesi çıkmasın diye uyuşturuyoruz çocukları
Yawrim ben napiyim o zaman 11 yildir cizgi film seyrediyorum geri zekali oldum resmenAyy hatırlatma o da haftaya gelecek
Haftaya yeğenim geliyor, o da çizgi film izletir yatana kadar.. Size mi gelsem
Bazen kapatiyorum kendileri oynasin diye bi sure oynayinca sikiliyorlar disariya ben gondermek istemiyorum bi sey olur diye korkuyorum amaaan ne bileyim kosturmaca sinir stres cok bendeHalimize bak
Eskiden ne güzeldi biz günde 2 defa çizgi film izleyebiliyorduk, alıştırmamak lazım bu kadar ya.. Beyinlerine yazık çocukların