- 14 Nisan 2012
- 11.496
- 21.254
hayırdır kuzum noldu
leeeeeeeeeeyn kelebek ben geldim de bakem bana neyin vaaa senin
Hayırdır canım
SORMAYIN KUZULAR BİR MİĞDE BULANMASI , BAŞ AĞRISIDIR GİDİYOR
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırdır kuzum noldu
leeeeeeeeeeyn kelebek ben geldim de bakem bana neyin vaaa senin
Hayırdır canım
kız hamilemisin yoksa ?SORMAYIN KUZULAR BİR MİĞDE BULANMASI , BAŞ AĞRISIDIR GİDİYOR
dalıcam çok pis o olacakdayanamadı ellerim gittim gene yazdım
oy oyy niyekine niyekineSORMAYIN KUZULAR BİR MİĞDE BULANMASI , BAŞ AĞRISIDIR GİDİYOR
Bebek istiyor musun? İnşallah hayırlı haberdir, üşütmüşte olabilirsin 3 gündür benimde vardıSORMAYIN KUZULAR BİR MİĞDE BULANMASI , BAŞ AĞRISIDIR GİDİYOR
HayirlisiSORMAYIN KUZULAR BİR MİĞDE BULANMASI , BAŞ AĞRISIDIR GİDİYOR
kız hamilemisin yoksa ?
oy oyy niyekine niyekine
Bebek istiyor musun? İnşallah hayırlı haberdir, üşütmüşte olabilirsin 3 gündür benimde vardı
hadi hayırlısı kuzum bence birkaç gün geçsin de test yapVALLA bilmiyorum hamileymiyim değilmiyim ama tüm gün bu mide beni mahvetti dün doktora gittim oda yumurtalarda hiç bir belirti yok dedi halbuki adetim bugün yarın oluyor aslında..
inan zor çalışoyorumhadi hayırlısı kuzum bence birkaç gün geçsin de test yap
kıyamam ki hiçinan zor çalışoyorum
hatun çılgınlar gibi araba sürmeyi 50 ye düşürmüş koşmayıda koşmak istedim diye çevirmiş abuuuvkıyamam ki hiç
50yle hangi viraj bu hale getirir anlamadım senelerdir araba kullanıyorum sanırım öyle bir viraja denk gelmedim dahahatun çılgınlar gibi araba sürmeyi 50 ye düşürmüş koşmayıda koşmak istedim diye çevirmiş abuuuv
Kajmery34 bebeğim takip edemedim işlerden bir konuya az sulandım o kadar neyin var yahuu,neden zor çalışıyon Allahım gidip gerileri okumalıyım
ben araba kullanmamış ehliyetlilerden olduğumdan ötürü algılayamıyoruuum50yle hangi viraj bu hale getirir anlamadım senelerdir araba kullanıyorum sanırım öyle bir viraja denk gelmedim daha
şundan daha iyi algıladığın kesin parkimben araba kullanmamış ehliyetlilerden olduğumdan ötürü algılayamıyoruuum
SORMAYIN KUZULAR BİR MİĞDE BULANMASI , BAŞ AĞRISIDIR GİDİYOR