Weight Watchers Beslenme Programı (Amerikan diyeti) Deneyimlerimiz

hayirlisiyla bugun basladim kizlar insallah diger diyet denemelerim gibi olmaz neyi denediysem ya misafir geldi bozdum yada saglik sorunlarindan dolayi bozdum bu sefer devam etmek istiyorum cunku yine kilo almisim 62 kiloyla bu sabah basladim puanim 19 tabi ben spor yapamadigim icin bu puani biraz daha assagida tutup dengelemek istiyorum var mi benimle birlikte bu diyeti yapmak isteyen?

yapan arkadaşlar yokmu yani devam eden beraber götürseydık programı hem yardımlaşırdık destek olarak :S

kızzzzz daha geçen gün sen elma diyeti yapmıo muydunnnn:umursamaz:
yakaladm seniiiikötükedihüso

onu yapamadim canim ya surekli elma yiyince tok oluyorum ama sinirli olmustum tek tip beslenince yapamiyorum ben sonra lahana corbasini yaptim bir iki gun ictim ucuncu gun artik midem bulandi icerken esimde deli misin sen dedi ve yeni yaptigim koca tencereyi cope doktu :eek:lmaz: bu diyeti ona soyledim bu hepsinden mantikli adam gibi seyler ye de evde sinir kupu gibi dolasma dedi simdilik burdayim yani :)))

arkadaşım süpersin ya bu diyet ramazandan sonra ilaç gibi gelcek
ben de tekrar diyete başlıcaktım yalnız bişi sorcam bu değerler yani puanlar doğru yani demi 1 tatlı kaşığı tere yağı 1.5 puan ilginç doymamış yağda yani margarinde öyle sen bi daha çevir bakalım belki yanılmışsındır

yapan arkadaşlar yokmu yani devam eden beraber götürseydık programı hem yardımlaşırdık destek olarak :S

ne demek arkadaşım yardımlaşalım mesela bi gün ayarlayalım o gün beraber toplaşıp başlayalım bir hafta sonrada verdiğimiz kiloları neler yiyip içtiğimizi falan yazarız destek oluruz birbirimize olmazmıııızemuszemus

hımm şimdi anladım benimde 19 çıktııı ooo bayağı bişeyler yiyebilcem yani hehehe

sibel canda bu aralar bu diyeti yapıyo saba tümerde söylemişti oda bayağı zayıfladı herşeyi yiyorum diyodu ama hesaplayarak

slm bende weight watchers yaptim kizlar süper bisey esimle gecen sene cok kilo attik. bende her türlü kitaplari var gecen sene bilgisayarinida aldim hep cantamda tasiyorum. hic acikmadan süper zayifliyosun. size kolay gelsin.. öpüyorum

arkadaşlar konuyu takip edebildinizmi haberiiz varmı böyle bi diyetten işe yarayan yapanlar anlatabilirmi

kızlar ya süpermiş bu diyet. ramazan sonrası şu borçlarımı bi tutayım bende başlıyacağım ya ramazanda 2 kilo almışşıımmmm... başlayınca haber veririm size:))

ben ilk sayfayı okudum hepsini tek tek okuyamadım ama nasıl hesaplandığnı kısaca yazıcak var mı hoşuma gitti diyet

X