Estafurullah canım, birlikte ögrendik, geliştiriyoruz. Birbirimizin eksikliklerini tamamlıyor, yeni fikir alışverişleride bulunuyoruz hepimiz. HAtırlarsan sana, ww den yola çıkarak sistemi daha da geliştirdim, mutlaka kilo veririz diye yazdım. Yetmedi doktor arkadaşıma listeleri gösterip, destek aldım, sizlerle de paylaştım. En son sistem hesap makinasının linkini sizlere mail attım. (yasak bir site değil, özellikle yardımı olsun diye bu sistemi geliştirp paylaşmışlar sagolsunlar.) Premete baştan beri mualefettisende biliyorun, ilk değil yani. Sabrettim ama bir yere kadar. Ww.ye mail ile üye oldugumu yazdım sizlere mecbur hissedince (ögünmek için değil) Onların üyelerinden başka kimseye açıklamadıkları bilgiler var. Ben niye açık edeyim de canım skılsın? Ayrıca ne gerek var ki? Ben burada listeleri neden yayınlamadıgımı aebene de açıkladım. Bazı şeylere saygı duymak lazım. Her türlü bilgiyi sizlerle defalarca açıklıyorum zaten Bunu da iyice incelemeden yapmıyorum, daha iyisini bilen olursa canı gönülden ögrenmeyi isterim. Ama kulaktan dolma, verilen bilgiye güvenmeyip mualefet olmaya çalışanlara da tepkim aynı olacaktır bundan sonra . Ben bu adamların sistemine saygı duyuyorum, bazı bilgileri saklı tutmalarını da yürekten destekliyorum.. Türkiyede ww.nin tutulmama nedeni eksik, yanlış, yetersiz bilgiden kaynaklanmış hep. Bari bıraksınlarda bu haliyle bile adamlara destek verelim. Senin protein önerin mesela, hiç karşı çıktım mı? çok güzel anlattın sagolasın, ve ben hemen kendimde uygulamaya başladım pro.yu arttırmaya çünkü haklıydın. Aeben dün bir eksiğimi tamamladı, karşı çıktım mı? Aksine teşekkür ettim. Zaten aebeni de ısrarla bu topğe çagırışım bundandı. Bilgisine güvenirim, senin de öyle. Hayır en kızdıgım ne biliyonmu laceycim. Acaba yanlışmıyım diye yine tüm ögleden sonramı araştırmaya ayırdım eh bana da yazık ama. Sonra bana yolladıkları mailleri okumak geldi aklıma da. kafam yerine geldi ama çoookkk sinirlendim. Neyse canım olay bundan ibaaret, amacım kimseyi kırmak, üzmek değil, ama üzülmekte istemiyorum. Sevgiler