Weight Watchers Beslenme Programı (Amerikan diyeti) Deneyimlerimiz

Bunu nereden çıkardıgını anlayamadım, hiç böyle bir konu geçmedi ki? Ayrıca neden hesaplanmasın ki?

Zaten bunu buradan değil internette weight watchersı araştırıken okumuştum. Şu an ww'nin resmi web sitesi tamamen yeni sistem olan pointplus'a göre düzenlenmiş o yüzden eğer eski sistemi kullanacaksak orası bize uymuyor.

Premetecim ben şimdiye dek senin söylediğin şekide bir bilgiye rastlamadım canım. Biz eski sistemi pointsplusa göre yapıoruz.(Points in kişiye göre olan hesaplamaları da farklı ayrıca ve bizde bonus yok. Neyse sen bildiğine göre yap en iyisi, zaten de öyle yapıyorsun. Hatta daha iyisini biliyorsan yaz arkadaşlar da faydalansın, ama kaynagı da belirt lütfen. Ben anca bu kadarını becerebildim. Kolay gelsin

Ben seni eleştirmek için yazmadım ki. Sadece buradaki paylaşımlarımızla doğru bilgiler elde edelim diye sormuştum. Üzdüysem özür dilerim. Bu mesajından buradaki varlığımın ve yazdığım mesajların hoş karşılanmadığını anlıyorum. Yaptıkların için emin ol hepimiz minnettarız zaten bunu defalarca kere belirttim. İstemiyorsan bir daha buraya yazmam madem senin de dediğin gibi kendi bildiğim gibi yaparım. Bu şekilde anlaşılmış olmama çok üzüldüm. Senden çok şey öğrendim tekrar hakkını helal et. Kızdırmak veya üzmek için kasıtlı birşey yapmadım ama sen öyle anladıysan tekrardan özür dilerim ne de olsa büyüğümsün. Hepiniz sevgiyle kalın arkadaşlar.

Ben seni eleştirmek için yazmadım ki. Sadece buradaki paylaşımlarımızla doğru bilgiler elde edelim diye sormuştum. Üzdüysem özür dilerim. Bu mesajından buradaki varlığımın ve yazdığım mesajların hoş karşılanmadığını anlıyorum. Yaptıkların için emin ol hepimiz minnettarız zaten bunu defalarca kere belirttim. İstemiyorsan bir daha buraya yazmam madem senin de dediğin gibi kendi bildiğim gibi yaparım. Bu şekilde anlaşılmış olmama çok üzüldüm. Senden çok şey öğrendim tekrar hakkını helal et. Kızdırmak veya üzmek için kasıtlı birşey yapmadım ama sen öyle anladıysan tekrardan özür dilerim ne de olsa büyüğümsün. Hepiniz sevgiyle kalın arkadaşlar.

Premete eğer bir eleştiri veya soruyla geliyorsan, çözümünü de birlikte getir hep beraber ögrenelim. Buna benzer bir açıklamayı daha bir iki gün öce yaptım topikte. Döne döne aynı şeyi yazmaktan sıkıldım artık. Senin o gözüne çarpan yazıları ben günlerce yaladım yuttum. Gerek kk. da gerekse sende zayifla klubünde paylaşılanları günlerce, defalarca okudum.Tatmin olamayınca sayısıı unuttugum kadar yabancı siye olaştım. (ww. sitesinde yeterli bilgi vermiyor,reklam agırlıklı bir site) Yetmedi belli bir ücret mukabili w.w. ye mail ile üye oldum, haftalık bilgi alıyorum.. Ben her şeyi biliyorum, bu işin başıyım falan gibi asla algılanmasın. Benim böyle bir iddiam yok. Ama çözümle, bilgiyle gelin varsa bir yalnışım önce ben değiştirim yaw. Biz şu and 3 ayrı ww den(kaç kez yazdım artık bilmiyorum) ikinciyi uguluyoruz birinde puanlar erkekler 55 kadınlar 35 gibi bir şeydi. Senin + bons dediğin sistmde kadın puanı 2 (günlük 5 bonus, haftalık biriktirliyor) erkegi anımsamıyorum.
Bizimkinde ise kadin 7 puan
erkek 15 puan olarak hesaplanıyor ve bonus verilmiyor.Bu kadar bilgi yeter sanırım. Daha iyisini bulan lütfen yazsın, ben de faydalanayım.

Mesela sen bunu pointplusa göre hesaplatmışsın 7 çıkmış ama pointse göre puanı 5.Pointplus ve point arasında çok fark var. Pointplusta kullanabileceğin puanlar da arttırılmış. Benim points'e göre günlük puanım 20 ama point plus'a göre 29 ve haftalık da bonus hakkı var.

29 puan ve + bonusla kaç kilo verebileceğini sanıyorsun bilemedim. Neyse canım sana kolay gelsin, hangisi uygunsa sana onu uygularsın, bu kadar basit. Sevgile kal

Acaip derecede sinirim bozulmuş durumda arkadaşlar,:95:ve çok ta kırgınım. Artık topiğe girip birşeyler paylaşmak bile gelmiyor içimden.:KK50: Lütfen bu konuda daha iyi bilgisi olan arkadaşlar devam ettirsin topiği. Çünkü bu gibi durumlarda görüyorum ki; herşeyin sorumlusu ben oluyorum. Ve topikteki hiç bir arkadaştan destek gelmiyor, sevgiyle kalın:KK58:

Montigcigim :KK16:
Sayfayi ancak ziyaret edebildim neler olmus bilmiyorum ama sikma canini lutfen. Sen zaten hic kimsenin yapmadigi seyi yaptin sirf buradakilere de yardimci olabilmek adina. Bu cok buyuk bir ozveri. Sen de kendi basina diyet yapip zayiflamayi bilirdin. Ama burada herkese, hepimize tek tek kocluk yaptin. Lutfen hicbirseyin moralini bozmasina izin verme. Eger gercekten istedigin buysa topigi ve koclugu birak canim sadece kendi diyetine devam et, ama lutfen moralini hep yuksek tut. Kac kisi sayende bu programa devam etti ve kilo verdiler. Sen de menopoz ve ilaclarina ragmen 5 kilo verdin demek ki senin sisteminde bir yanlislik yok..

Beni soracak olursan eh iste. Puanlara bakip ayarlamaya calisiyorum ama su aralar cok da dikkat ettigimi soyleyemem. Yani yanlis anlasilmasin hala saglikli besleniyorum. Ama cogu zaman ne puana ne de kaloriye bakiyorum. 3 haftadir bir sistem oturdu kahvaltilarim hemen hemen ayni, aralarda birer meyve, ogle ve aksam da yagsiz saglikli yemekler kendim yapiyorum hepsini. Yalniz dediklerini de uygulamaya gayret ediyorum. Patatesli yemekleri, pilav makarnayi eger varsa oglen tuketiyorum. Aksam sebze corbasi veya direk sebze yemegi yiyorum. Geceleri de artik eskisi gibi acikmiyorum. O direnci artik kirdim gibi hissediyorum. Eskiden asiri acikirdim gece su an bir tek activia yagsiz yogurt yiyorum eger gec saatte acikirsam.

Bu arada esim de benimle beraber saglikli beslenmeye basladi. Sporumuzu da beraber yapiyoruz. Birbirimizi motive ediyoruz iyi gidiyor :) Oldukca inceldim bu hafta. Kiloyu bilmiyorum ama pantolonlar artik bol gelmeye basladi. Umarim yakinda eski pantolonlardan birkacina girmeyi basarabilirim.

premeteciğim ,hepimiz burada aynı amaç için bulunuyoruz sağlıklı ve bilinçli bir şekilde kilolalarımızı vermek. monticiğim haftalarca araştırma yaptı. bende kendi adıma yaptığım araştırmalarda her seferinde kafam arapsaçına döndü. işin içinden çıkamadım. her sitede farklı farklı yazılar,puanlar.
monticiğim sağolsun yaptığı ve ayrıştırdığı bilgilerle hepimize ışık tuttu. onun sayesinde çok şey öğrendik. o yüzden artık araştırma yapıp, burayı daha fazla bilgi kirliliği ile doldurmayalım , kafamızı karıştırıcı bilgileri yazmayalım.
sağlıcakla kal canım:KK5:

Acaip derecede sinirim bozulmuş durumda arkadaşlar,:95:ve çok ta kırgınım. Artık topiğe girip birşeyler paylaşmak bile gelmiyor içimden.:KK50: Lütfen bu konuda daha iyi bilgisi olan arkadaşlar devam ettirsin topiği. Çünkü bu gibi durumlarda görüyorum ki; herşeyin sorumlusu ben oluyorum. Ve topikteki hiç bir arkadaştan destek gelmiyor, sevgiyle kalın:KK58:

bugün kuaför işlerimden dolayı giremedim monticiğim , sen bizi bıraksan bile seni bırakmayız:KK1: daha öğrenecek ve paylaşacak çok şeyimiz var:13::13:

Montigcigim :KK16:
Sayfayi ancak ziyaret edebildim neler olmus bilmiyorum ama sikma canini lutfen. Sen zaten hic kimsenin yapmadigi seyi yaptin sirf buradakilere de yardimci olabilmek adina. Bu cok buyuk bir ozveri. Sen de kendi basina diyet yapip zayiflamayi bilirdin. Ama burada herkese, hepimize tek tek kocluk yaptin. Lutfen hicbirseyin moralini bozmasina izin verme. Eger gercekten istedigin buysa topigi ve koclugu birak canim sadece kendi diyetine devam et, ama lutfen moralini hep yuksek tut. Kac kisi sayende bu programa devam etti ve kilo verdiler. Sen de menopoz ve ilaclarina ragmen 5 kilo verdin demek ki senin sisteminde bir yanlislik yok..

Beni soracak olursan eh iste. Puanlara bakip ayarlamaya calisiyorum ama su aralar cok da dikkat ettigimi soyleyemem. Yani yanlis anlasilmasin hala saglikli besleniyorum. Ama cogu zaman ne puana ne de kaloriye bakiyorum. 3 haftadir bir sistem oturdu kahvaltilarim hemen hemen ayni, aralarda birer meyve, ogle ve aksam da yagsiz saglikli yemekler kendim yapiyorum hepsini. Yalniz dediklerini de uygulamaya gayret ediyorum. Patatesli yemekleri, pilav makarnayi eger varsa oglen tuketiyorum. Aksam sebze corbasi veya direk sebze yemegi yiyorum. Geceleri de artik eskisi gibi acikmiyorum. O direnci artik kirdim gibi hissediyorum. Eskiden asiri acikirdim gece su an bir tek activia yagsiz yogurt yiyorum eger gec saatte acikirsam.

Bu arada esim de benimle beraber saglikli beslenmeye basladi. Sporumuzu da beraber yapiyoruz. Birbirimizi motive ediyoruz iyi gidiyor :) Oldukca inceldim bu hafta. Kiloyu bilmiyorum ama pantolonlar artik bol gelmeye basladi. Umarim yakinda eski pantolonlardan birkacina girmeyi basarabilirim.

Canımçok teşekkür ediyorum desteğin için :KK70: Bir lokma faydam olduysa ne mutlu bana. Özelen paylaşımın içinde ayrıca teşekkür ediyorum. Benim yapabildiğim bu kadar. Sistem bu haliyle de bana kilo verdiriyor çok şükür, zaten önemli olan da bu:KK49:.. Bu kadarı da bana yeter. Eski sistem, yeni sistem, pointplus+bonus , momentum beni hiç ilgilendirmiyor artık,:KK22: çünkü yeter kadar açıkladıgımı sanıyorum. Herkez seçiminde özgürdür. Çok çok öpüyorum seni, tartı gününü de seninle bilikte heyecanla bekiyorum canım. Sevgiler:KK71:

Not: Lacey ve aeben özelden yazarak destek verdiniz, teşekkür ederim..

Son düzenleme:
bugün kuaför işlerimden dolayı giremedim monticiğim , sen bizi bıraksan bile seni bırakmayız:KK1: daha öğrenecek ve paylaşacak çok şeyimiz var:13::13:

Estafurullah canım, birlikte ögrendik, geliştiriyoruz. Birbirimizin eksikliklerini tamamlıyor, yeni fikir alışverişleride bulunuyoruz hepimiz. HAtırlarsan sana, ww den yola çıkarak sistemi daha da geliştirdim, mutlaka kilo veririz diye yazdım. Yetmedi doktor arkadaşıma listeleri gösterip, destek aldım, sizlerle de paylaştım. En son sistem hesap makinasının linkini sizlere mail attım. (yasak bir site değil, özellikle yardımı olsun diye bu sistemi geliştirp paylaşmışlar sagolsunlar.) Premete baştan beri mualefettisende biliyorun, ilk değil yani. Sabrettim ama bir yere kadar. Ww.ye mail ile üye oldugumu yazdım sizlere mecbur hissedince (ögünmek için değil) Onların üyelerinden başka kimseye açıklamadıkları bilgiler var. Ben niye açık edeyim de canım skılsın? Ayrıca ne gerek var ki? Ben burada listeleri neden yayınlamadıgımı aebene de açıkladım. Bazı şeylere saygı duymak lazım. Her türlü bilgiyi sizlerle defalarca açıklıyorum zaten Bunu da iyice incelemeden yapmıyorum, daha iyisini bilen olursa canı gönülden ögrenmeyi isterim. Ama kulaktan dolma, verilen bilgiye güvenmeyip mualefet olmaya çalışanlara da tepkim aynı olacaktır bundan sonra . Ben bu adamların sistemine saygı duyuyorum, bazı bilgileri saklı tutmalarını da yürekten destekliyorum.. Türkiyede ww.nin tutulmama nedeni eksik, yanlış, yetersiz bilgiden kaynaklanmış hep. Bari bıraksınlarda bu haliyle bile adamlara destek verelim. Senin protein önerin mesela, hiç karşı çıktım mı? çok güzel anlattın sagolasın, ve ben hemen kendimde uygulamaya başladım pro.yu arttırmaya çünkü haklıydın. Aeben dün bir eksiğimi tamamladı, karşı çıktım mı? Aksine teşekkür ettim. Zaten aebeni de ısrarla bu topğe çagırışım bundandı. Bilgisine güvenirim, senin de öyle. Hayır en kızdıgım ne biliyonmu laceycim. Acaba yanlışmıyım diye yine tüm ögleden sonramı araştırmaya ayırdım eh bana da yazık ama. Sonra bana yolladıkları mailleri okumak geldi aklıma da. kafam yerine geldi ama çoookkk sinirlendim. Neyse canım olay bundan ibaaret, amacım kimseyi kırmak, üzmek değil, ama üzülmekte istemiyorum. Sevgiler

MENÜM
SABAH :1 dilim kızarmış tb ekmeği(1)
4 adet yeşil zeytin (1 )
1 kase limonlu maydanoz ve roka (0)
yeşil çay
ARA :
1 bardak yy süt (2) yarım elma(0)
ÖĞLE :
sandviç ekmek ( 3 ) arası 1 dilim kaşar ( 2)
ve domates ,şekersiz çay ( kuaföre gidecektim okulda yedim )
ARA :
şekersiz türk kahvesi(0)
AKŞAM :
5 kaşık z. yağlı pırasa (1.5 puan ) , 3 kaşık yoğurt (1.5 )
1 dilim kızarmış ekmek ( 1 )
ARA : 1 adet nar (1.5)
TOPLAM:14.5 PUAN
SU : 2 litre
spor : 5 mil leslie

Estafurullah canım, birlikte ögrendik, geliştiriyoruz. Birbirimizin eksikliklerini tamamlıyor, yeni fikir alışverişleride bulunuyoruz hepimiz. HAtırlarsan sana, ww den yola çıkarak sistemi daha da geliştirdim, mutlaka kilo veririz diye yazdım. Yetmedi doktor arkadaşıma listeleri gösterip, destek aldım, sizlerle de paylaştım. En son sistem hesap makinasının linkini sizlere mail attım. (yasak bir site değil, özellikle yardımı olsun diye bu sistemi geliştirp paylaşmışlar sagolsunlar.) Premete baştan beri mualefettisende biliyorun, ilk değil yani. Sabrettim ama bir yere kadar. Ww.ye mail ile üye oldugumu yazdım sizlere mecbur hissedince (ögünmek için değil) Onların üyelerinden başka kimseye açıklamadıkları bilgiler var. Ben niye açık edeyim de canım skılsın? Ayrıca ne gerek var ki? Ben burada listeleri neden yayınlamadıgımı aebene de açıkladım. Bazı şeylere saygı duymak lazım. Her türlü bilgiyi sizlerle defalarca açıklıyorum zaten Bunu da iyice incelemeden yapmıyorum, daha iyisini bilen olursa canı gönülden ögrenmeyi isterim. Ama kulaktan dolma, verilen bilgiye güvenmeyip mualefet olmaya çalışanlara da tepkim aynı olacaktır bundan sonra . Ben bu adamların sistemine saygı duyuyorum, bazı bilgileri saklı tutmalarını da yürekten destekliyorum.. Türkiyede ww.nin tutulmama nedeni eksik, yanlış, yetersiz bilgiden kaynaklanmış hep. Bari bıraksınlarda bu haliyle bile adamlara destek verelim. Senin protein önerin mesela, hiç karşı çıktım mı? çok güzel anlattın sagolasın, ve ben hemen kendimde uygulamaya başladım pro.yu arttırmaya çünkü haklıydın. Aeben dün bir eksiğimi tamamladı, karşı çıktım mı? Aksine teşekkür ettim. Zaten aebeni de ısrarla bu topğe çagırışım bundandı. Bilgisine güvenirim, senin de öyle. Hayır en kızdıgım ne biliyonmu laceycim. Acaba yanlışmıyım diye yine tüm ögleden sonramı araştırmaya ayırdım eh bana da yazık ama. Sonra bana yolladıkları mailleri okumak geldi aklıma da. kafam yerine geldi ama çoookkk sinirlendim. Neyse canım olay bundan ibaaret, amacım kimseyi kırmak, üzmek değil, ama üzülmekte istemiyorum. Sevgiler

:13::13::13::KK48:

İki gündür buraya gelemedim..Geldiğimde okuduklarıma da çok üzüldüm..montig senin araştırmaların için kendi adıma teşekkür ediyorum..Verdiğin emeği bizimle paylaştın ve sorularımıza cevap verdin..Bence artık kafaları karıştırmamak gerekiyor..Puanlar verdiğin listede var ve sen bunları araştırarak oluşturdunn.Bu konuda farklı bilgisi olan arkadaşlarda saygı duyarım..Onlarda bildiği gibi devam ederler..

Bu arada ben iki gündür liste yazmıyorum..Sütüm de aşırı şekilde azalma oldu..O yüzden biraz yemeye ağırlık verdim..Eşimle biraz sorun yaşadım..Pazartesiden itibaren tekrardan sizlerleyim..:KK16:

gününüz aydın olsun efem ............:KK16::KK16::KK16:
evden fil sürüsü geçmiş gibi ya:KK9: toplayıp gelmeye çalışayım ...:KK3:

Son düzenleme:
ablam ne demek anca beraber kanca beraber ...
ben diyet konusunda en az bi diyetisyen kadar bilgi sahibiyim .fakat bu beslenme hakında bi bilgim yoktu bu beselnemenin piri senisin biliyorum haftalarca pz başında inceligine kadar araştırmalar yaptın ve inceliklerini ögrendin aldıgın sonuçda güzel ee daha başka yollara gerek yok diye düşünürum .
arkadaşımız belki bunu fark etmedi aklına takılanrı araştırma bazında sormuş olabilir .ama bu beslenmede senin bilgilerin göz ardı edilemez ..o yüzden bu beslenmede senin ışıgın altında yürüyoruz ..

olur ablam bi deneyeyim nolcek :) özelden mail adresimi atayım sana
dene cadı ne olcek tabi.:KK1: ancak ıskelet kalırsan karışmayız ...:KK9:
ocdim monti topginide unutun bakıyomda bi selam bilem yok .:KK20:

ablam sanal alem mimiklerde olmayınca bazen yazılar yanlış anlaşılıyor..ben 3 senedir nelarle karşılaştım . üzülme. iyiki varsın tüm emeklerin için teşekkürler ..:KK16::KK16::KK16:
özelden yazdıfgn şeyde olabilir ablam sen nasıl munasip görrüsen .temize çekmiş olursun daha aydınlatıcı bilgier olur .:KK19:

Son düzenleme:
MENÜM
SABAH :1 dilim kızarmış tb ekmeği(1)
4 adet yeşil zeytin (1 )
1 kase limonlu maydanoz ve roka (0)
yeşil çay
ARA :
1 bardak yy süt (2) yarım elma(0)
ÖĞLE :
sandviç ekmek ( 3 ) arası 1 dilim kaşar ( 2)
ve domates ,şekersiz çay ( kuaföre gidecektim okulda yedim )
ARA :
şekersiz türk kahvesi(0)
AKŞAM :
5 kaşık z. yağlı pırasa (1.5 puan ) , 3 kaşık yoğurt (1.5 )
1 dilim kızarmış ekmek ( 1 )
ARA : 1 adet nar (1.5)
TOPLAM:14.5 PUAN
SU : 2 litre
spor : 5 mil leslie

afiyet olsun laceyy.

İki gündür buraya gelemedim..Geldiğimde okuduklarıma da çok üzüldüm..montig senin araştırmaların için kendi adıma teşekkür ediyorum..Verdiğin emeği bizimle paylaştın ve sorularımıza cevap verdin..Bence artık kafaları karıştırmamak gerekiyor..Puanlar verdiğin listede var ve sen bunları araştırarak oluşturdunn.Bu konuda farklı bilgisi olan arkadaşlarda saygı duyarım..Onlarda bildiği gibi devam ederler..

Bu arada ben iki gündür liste yazmıyorum..Sütüm de aşırı şekilde azalma oldu..O yüzden biraz yemeye ağırlık verdim..Eşimle biraz sorun yaşadım..Pazartesiden itibaren tekrardan sizlerleyim..:KK16:
emziriyormuydun gülüm .:emir_bebek: ne kadarlık yavrun :emir_bebek:
canım bence emzirdigin için artı puan gibi durum olmalısı lazım ... ablam bu konuda bi bilgin varmı ?
hani ek yürtüyüşlerde puan alınoyorya emzirirkende aceba ek puan oluyormu ???

[COLOR=""]26 ekim çarşambanın mönüsü ...[/COLOR]

3 dl kız ekmek ..(3p)
peynir..(3)
domates .(0)
maydonoz .(0)
biber..(0)
4 yeşil zeytin (1p).

1 hurma .(?)
menemen .(2)(50gr kıymalı ve yumurtalıydı ama yarısını yedim ancak .ondan yarı puanını baz aldım )
cacık ..(0.5)1 çaybardagı ayrandı ancak onuda yarısını içtim .

1 kase hoşaf (şekersiz.)(1)(listelere baktım ablam kuru meyve hesabından verdim .puanını )

bol salata . az yaglı ttkş.(1p)
3 dl kız ekmek .(3p.)
1 kş kuru fasulye .(1p)
bib tuzrşuşu .(0)

2 etsiz çig köfte .(2)?????
bol aysberkele .(0)

akşam biraz fala oldu farkındayım ama akşamları çok açıkıyorum denedir bilmem..
puanlarımı aşmadım şükür ...
toplamda yaklaşık .18 puan

40 dk pilates (nihayet başladım ) bi alkış kendime .:KK9:
20 dk mizikle dans.. bi alkış daha ..
1 saatde yürüyüş ....
artı pazara gitgel .:KK37:

2.5 lt su .
1 kupa karışık çay ..

ben diyet konusunda en az bi diyetisyen kadar bilgi sahibiyim .fakat bu beslenme hakında bi bilgim yoktu bu beselnemenin piri senisin biliyorum haftalarca pz başında inceligine kadar araştırmalar yaptın ve inceliklerini ögrendin aldıgın sonuçda güzel ee daha başka yollara gerek yok diye düşünürum .
arkadaşımız belki bunu fark etmedi aklına takılanrı araştırma bazında sormuş olabilir .ama bu beslenmede senin bilgilerin göz ardı edilemez ..o yüzden bu beslenmede senin ışıgın altında yürüyoruz ..

ablam sanal alem mimiklerde olmayınca bazen yazılar yanlış anlaşılıyor..ben 3 senedir nelarle karşılaştım . üzülme. iyiki varsın tüm emeklerin için teşekkürler ..:KK16::KK16::KK16:
özelden yazdıfgn şeyde olabilir ablam sen nasıl munasip görrüsen .temize çekmiş olursun daha aydınlatıcı bilgier olur .:KK19:
Şekerim her soruyu seve seve yanıtlarım biliyorsun, bilmiyorsam da araştırırım ama o arkadaşın ilk ithamı değil bu. Çok iyi bilen birisi varsa benim gibi kaynak gösterir, eyvallah der, saygı duyar, peşinden giderim.Hatta minnet duyrım yaw. Laceye bahsetmiştim, bundan önce de oldu benzer durumlar, sukunetle yazdm. Ama aynı sorular, aynı insan bunaldım artık. Yabancı sitelerde görmüş madem, lisanı da vadır. Ne diye tercüme edip payşılmıyor da sanki ben bu işi yapmak zorundaymışım gibi sorgulanıyorum anlamadım. Neyse bir daha bu şekilde yaklaşanlara yanıt dahi vermeyecegim. Baştan söyleyeyim de.....
afiyet olsun laceyy.

ablam bu konuda bi bilgin varmı ?

Bakıp hemen haber verecem canım: Gülfurenin durumunu biliyorum. Daha önce de araştırdım, açıklayıcı bir bilgiye rastlamadım. Ama dün o sinirle ww. üye sayfasını okurken nurse(hemşire) diye bahsediyordu, sanırım süt veren anneleri kastediyordu. Bende şimdi geldim doktordan sersem gibiyim 7 den beri hastanedeyim, kendme geleyim hallederim canım....

dene cadı ne olcek tabi.:KK1: ancak ıskelet kalırsan karışmayız ...:KK9:
ocdim monti topginide unutun bakıyomda bi selam bilem yok .:KK20:

Desteğin için teşekkürler aebenim.Estafurullah canım ben ne okudumsa onu paylaştım sadece. Sizlrinde paylaşımı ve desteği ile geliyoruz biryerler. Yapıcı eleştiriye her daim açıgım, az çok tanıdın beni ama ithama gelemem, hele ki haklıysam.er neyse ggeçti gitti biz önümüze bakalım canım
(Sana topik olayını özelden yazdım canım)

afiyet olsun laceyy.

emziriyormuydun gülüm .:emir_bebek: ne kadarlık yavrun :emir_bebek:
canım bence emzirdigin için artı puan gibi durum olmalısı lazım ... ablam bu konuda bi bilgin varmı ?

Sagol gülfurencim,:KK54: hoş olmayan bir durumdu, geldi geçti boşver canım. Süt olayına ve eşinle olan soruna üzüldüm canım. İnşallah tez zamanda normale döner herşey. Şekercim be süt veren anneleri tekrar bir araştıracam canım, yazarım sana. Sevgiler

Son düzenleme:
X