Weight Watchers Beslenme Programı (Amerikan diyeti) Deneyimlerimiz

Süper kilo vermişsin tebrik ederim.

Bugün evdeydim ww'ye uygun beslenebildim. İşte listem

Sabah
1 çay kaşığı pekmez- 0 p
1 kk peynir- 2,5 p
Domates, salatalık, yeşillik- 0 p
1 dilim kızarmış kepek ekmeği- 1 p
1 bardak yeşil çay- 0 p

Öğle
Yarım haşlanmış tavuk göğsü- 1 p
Yeşillik- 0 p
1 bardak ayran- 1,5 p
1 dilim kızarmış kepek ekmeği- 1 p

Akşam-
Tavuklu salata (yarım tavuk göğsüyle, yağsız)- 1 p
Kola zero- 0 p
2 dilim kızarmış kepek ekmeği- 2

Ara- 1 elma, 1 şeftali- 0 p
1 bardak yağsız süt- 1 p

10 bardak su, 30 dakika powerplate

Toplamda 11 puan etti dünden 3,5 puan borcum vardı onu da ödeyince bana 5,5 puan bonus kaldı. Ben de bu hafta biriktirebilirsem hafta sonu için puan biriktirmeye çalışacağım. 11 puana kendimi tıka basa doymuş hissediyorum bu ww ne güzel bir sistemmiş, bize yediklerimizin farkında olmayı öğretti.

Aramıza hoş geldin..Bende 36 yaşındayım ama daha erken beyazlar çıktı..Bende de hipotroid var..İlaç kullanıyorum..Ben kendimi yağlarım hariç her halimle seviyorum
Sağol arkadaşım,o yağlar gidecek hepimizden merak etme,kaç kilo vermen gerekiyor,ben 4 kilo verip korumak istiyorum...

Aaaa merhaba çok sevindim ve de utandımEvet genciz arkadaşım,umarım bu sefer kilo vermeyi başarırız.Ben şimdilik boya kullanmadım beyazlar daha yeni başladı,perma yaptırıp biraz daha boyamadan idare edeyim diyorum...Bu arada çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim...
tebrikler lacey, süper.
Yav ben en gencinizmi oliyirim ..ama ben beyazlarla tanışalı çokkk oldu ...
Gerçekten Aeben sen kaç yaşındasın bakiiim çabuk açıkla,canım ya bu beyazlama işi yaşa da bakmıyor,genetik sanırım,benim oğlumda bile başladı 22 yaşında henüz....Onun yanında üzüldüm dedim aman konuştu da konuştu

Canım listeleri aldım yazıcıdan da çıkarttım tabii oğlumun sayesinde....Çok teşekkür ederim,birazdan bugünkü listemi yazıcam kontrol edersen sevinirim alışana kadar idare edin beni lütfen....hepimize kolay gelsin....

SABAH 1 bardak yy kefir 2 puan
ARA 1 elma,15 tane hurma Daha listeyi almamıştım... 5 puan
ÖĞLEN teflonda mücver (kabak 0, 1 yk un 3 ,1 tk yağ 1 ,yumurta 2 puan) 6 puan, salata 0
AKŞAM fırında hamsi 3 puan,salata 0
GECE erik 6 tane 2 puan, elma 0 puan
SPOR 1 saat step+20 dk yürüyüş
SU 1,5 litre su
TOPLAM 18

TOPLAMDA 20 puan kullanmam gerekiyormuş....Yarın arkadaşa gidicem çok dikkatli olmalıyım sabah ve akşam puanlarımı iyi ayarlamam gerekiyor...

samanyolu benim 10 kilo vermem lazım..:18oğumdan kalan kilolar..Yavaş yavaş şükür gidiyor..

SABAH
1 bardak y.y.süt 2
light bisküvi 2.5
1 kuru incir 1

ÖĞLE

1 dlm.kızrm.ekmek 1
yarım dilim peynir 1.5
domates 0
1 çay kaşığı reçel 0
2 çay kaşığı şeker 0.5

AKŞAM

1 çay bardağı nohut yemeği 2.5
100ml.yoğurt 1.5
çiğ köfte çok küçük iki tane 2
elma 0
nutella 10.gr. 1

SAAT 22.00
1 bardak y.y süt 2

TOPLAM 17.5 1.5 PUANIM KALDI

Bitki çayı,2 lt su içtim..

hayırlı sabahlar olsun inaşallah hatunlar....
ablam bu sabah 200gr artı çıkıp tekrar 64 olmuşum iyimi .. nasıl bi bünyem var ya rabbım ya . kuru fasulye karbon diyemi oldu yav .. biliyorum sabırlı olmalıyım .oluyorumda .
dünki mönüme 4 tanede hurma eklemdi 1 puan. mönüme yorumunu okumadım henüz bakıyım ...

Son düzenleme:
Aebencim listen normal ve dağılımı da güzel canım .Peynirin cinsini yazmadıgın için bir kibrit kutusu en yüksek puanlı diye düşünüyorum.
ablam peyniri karışık yiyorum oyüzden en yüksek puanı yazıyorum . keçi peyniri .örgü peynir .süzme peynir. ben peyniri çok seviyorumda. ama 30 grmı geçmez.
mönün güzel lacey afiyet olsun ....
canım benim aklar 25 de başladı haklısınız aneciminkilerde erken beyazlaştı genetik yane .

afiyet olsun ablam . güzel mönü .
ablam 1kş balı hergün yiyorsun dimi zararı olmuyor kilo vermene .?
birde ekmek dışında mönünde karbonda oluyor günlük . ben karbon yiyince niye kilo veremiyorum ki?

aeben şükür en sonunda anladım..Oğlanla hızlı hızlı okudum..Kusura bakma canım..
ne kusuru gülüm ellerine saglık liste için . keşke 63 olsaydım .

aklımdayken sorayım lacey canım önceki gün lapa yapmıştım güzel kilo vermende etkisi oldumu yoksa önceki günlerdede kilo verimi nasıldı ..?

Günaydın premetecim nasılsın. Listen gayet iyi ama önerim iki ögünde birden et yememen (özellikler akşamları metebolizma yavaşladıgı için, hayvansal proteini geç hazmediyor ve yaga dönüşme oranı öglene nazaran çok daha fazla onun yerine yogurt, bakliyat veya sebze yemegi çok daha uygu olur diyo ww. de.Zaten elimdeki gerek dr. arkadaşımn verdiği, gerekse arkadaşlarımda aldıgım listelerde akşam kesinlikle et yok. Diğeri ise yarım tavuk gögsü konusu..100 gr yagsız tavuk gögsü 2 puan veya doyana kadar 4 puan. Sen yarım tavk gögsü yazmışsın, 10 gramdan fazladır o kadarı bence. bir kontrl et istersen canım. Sevgilr

Günaydın samanyolu. Listen gayet güzel ama eti mümkün oldugunca akşamları yememeye çalış (tabi sen bilisin yine de) kefiri de az yaglı içtinse puanın dogru. Tam yaglı ise puan değişyor, bir konrol ediver derim.Birde 20 puan sanki fazla gibi geldi bana günlük olarak, yanılıyorda olabilirim. İyice hesapladın dimi.

afiyet olsun ..

bende gülle aynı yaştayım 36 nın içindeyim .. çogunuz tanıyorsunuz zati 17 .12 .11 yaşlarında 3 çoçuk anasıyım .
benim çoçuklardata 1 tel beyaz şaç var .aynı benimde öyle başlamıştı .ama onlara demiyorum tabi.

sende hurmayı çok seviyorsun, benim gibi samanyolu .
listen güzel saman yolum helde ilk gün için . ama diger günlerde bukadar fazla meyve yemesen daha iyi . 2 porsiyon bilemedin 3 porsiyon olsun . ablamın yazılarından aklımda kalmış . yanı 0 puanda olsa serbest anlamına gelmiyor ne yazıkki ...:84:
gülüm dogum kiloları çabuk gider canım bunu iyi degerlendir ...
gülüm mönünde puanlar iyi fakat sebze dengesi aksik geldi gözüme karbon çok olmuş sanki. nacizane fikrim tabi:44:

Son düzenleme:
montig liste konusunda sana yardımcı olmak istedim ama bugün biraz karışıklık oldu..Haftaya akşam sadece bir liste yapacağım..Herkez sonuç bildirdiğinde listeyi yaparım..

Gülfurencim senin için nasıl ugun olacaksa öyle yap canım sıkma kendini..

Kızlar günaydın. Herkez yaşını yazmış ben kaçıyorum gibi oldu yazmayınca. Buraya yazdım sanıyordu ama bulamadım. Montideyken yazmıştım, burayı atlamışım.Ben 51 yaşını bitirdim.Hepinizin ablasıyım yani he heeee

KIzlar aeben e katılyorum. Meyve günde 2 porsiyon olacak. 1 porsiyon 1 avuç içini dolduracak kadar miktar yani. Tane hesabı değil. Günlük pro, karbon, yağ oranları çok önemli kilo vermek açısından bu konuya dikkat edin derim.( % 50-55 kb - %21 pro - % 24 yag) Akşamları metebolizma yavaşlayacagından et yemegini akşam menüsüne koymayının lütfen.Akşamları doymuyorsanız sebze veya bakliyat yemeginin yanın 1 dilim ekmek (kızartırsanız puanı düşer) ekleyebilirsinizi Kilo veriminizi durdurabilir bu yazdıklarım.

Günaydım montigcim. İyiyim sağol sen nasılsın. Ben günlük tartılıyorum dikkat ettim öğlen, akşam et yediğim günler daha çok kilo veriyorum. Bugün tartıda 75,1'i gördüm 400 gr gitmiş. Geçen hafta da böyle iki öğünde de et yediğim bir gün olmuştu onda da bir günde 400 gr gitmişti. Herkesin metabolizması farklı reaksiyon gösteriyor demek ki. Zaten eşim de evde olmadığı için oturup ayrı ayrı yemek yapmaya üşendim açıkçası. Hoş o evde olsa da değişmezdi eşim de etobur bizde akşam yemekleri genelde etli oluyor maalesef. Tavuğa yarım yazdım ama yarımdan azdır herhalde çünkü bir kısmını da oğluma çorba yapmıştım onun içinde kullandım. Uyarın için teşekkürler bundan sonra miktarlara daha çok dikkat ederim. Zaten bu gidişle eve hassas mutfak tartısı alacağım, böyle göz kararı hesap yapmak zor oluyor.

ama ne abla ,taş gibi. resimlerini gördügümden diyorum abla hiç göstermiyorsun o yaşı .:nazar

MEYVELERİN BİR PORSİYON MİKTARLARI

Elma..........................1 orta boy

Greyfurt......................Yarım adet

Portakal......................1 orta boy

Mandalina.....................1 büyük boy

Turunç........................1 orta boy

Limon.........................1 orta boy

Ayva..........................Çeyrek orta boy

Armut.........................1 orta boy

Nar...........................Yarım küçük boy

Kavun.........................İnce bir dilim

Karpuz........................İnce bir dilim

Kiraz.........................12 adet

Vişne.........................14 adet

Kayısı........................6 adet

Şeftali.......................1 orta boy

Yeni dünya....................6 adet

Yeşil erik....................10 adet

Kırmızı erik..................5 adet

Çilek.........................12 adet

Greyfurt suyu.................1 çay bardağı

Portakal suyu.................1 çay bardağı

Elma suyu.....................1 çay bardağı

Kuru erik.....................5 adet

Kuru kayısı...................6 adet

*Muz..........................1 küçük boy

*Üzüm.........................15 iri tane

*Taze incir...................1 adet

*Üzüm suyu....................Yarım çay bardağı

*Kuru üzüm....................1 yemek kaşığı

*Hurma........................5 adet

Ben yaşımı yazmadım. Şu durumda en çıtırınız benim 31 yaşındayım. Biri cennette, diğeri dünyada iki meleğin annesiyim. Valla hepinize nickinizle hitap ediyorum ama isterseniz abla diyebilirim. Öpüyorum ablalarım.

Son düzenleme:

Sagol canım bende iyiyim çok şükür. Şayet metebolizman böyle daha iyi çalışıorsa sorun yok canım. Sen bildiğin gibi devam et.

Canın nasıl istiyorsa öyle hitab et canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…