merhaba arkadaşlar , bugün yoğunluktan ancak şimdi girebiliyorum. okuldan sabah gireyim dedim , bir baktım öğrenciler başımda hemen kapattım. öğretmenlerinn kilo problemi ile uğraştığını görmesinler
bu hafta bende -1.5 kg verdim
69 ile başladığım ww yolculuğuna 67.5 kg devam ediyorummm
kilo veren herkesi kutluyorum. dilerim hepimiz güzel sonuçlar alırız
Sağol arkadaşım,o yağlar gidecek hepimizden merak etme,kaç kilo vermen gerekiyor,ben 4 kilo verip korumak istiyorum...Aramıza hoş geldin..Bende 36 yaşındayım ama daha erken beyazlar çıktı..Bende de hipotroid var..İlaç kullanıyorum..Ben kendimi yağlarım hariç her halimle seviyorum
Aaaa merhaba çok sevindim ve de utandımsamanyolu hoş geldin , beni hatırladın mı? yürüyüşle kilo verme alanından ve gruplardan , hala ikimizde kilolarımızla uğraşıyoruz dilerim bu sefer kilolarımızdan kurtuluruz:13:
bende 42 yaşındayım canım, malesef beyazlar artık bizimle beraberler. sağolsun ki boyalar , hala içimizdeki gençlik hissi var canım öye olmasa kilo vermeyi düşünmezdik değil mi
Gerçekten Aeben sen kaç yaşındasın bakiiim çabuk açıkla,canım ya bu beyazlama işi yaşa da bakmıyor,genetik sanırım,benim oğlumda bile başladı 22 yaşında henüz....Onun yanında üzüldüm dedim aman konuştu da konuştutebrikler lacey, süper.
Yav ben en gencinizmi oliyirim ..ama ben beyazlarla tanışalı çokkk oldu ...
Canım listeleri aldım yazıcıdan da çıkarttım tabii oğlumun sayesinde....Çok teşekkür ederim,birazdan bugünkü listemi yazıcam kontrol edersen sevinirim alışana kadar idare edin beni lütfen....Geçmiş olsun canım, evet kesinlikle diyet gibi değil, keyifli. Haftada 1 gün ve bir ögün (mutlaka 1 gün ve 1 öğün) listede olan 3 - 4 puanlık yiyeceklerden doyana kadar yiyebiliyorsun. Onun dışında da saglıklı beslenerek kilo veriyorsun. Bir yaşam şekli yani diyet degil. Zaten inceledikçe sen de anlayacaksın. Bir de her gün listeni yaz sende istersn kontrol edilmiş olur hem:)
ablam peyniri karışık yiyorum oyüzden en yüksek puanı yazıyorum . keçi peyniri .örgü peynir .süzme peynir. ben peyniri çok seviyorumda.Aebencim listen normal ve dağılımı da güzel canım .Peynirin cinsini yazmadıgın için bir kibrit kutusu en yüksek puanlı diye düşünüyorum.
mönün güzel lacey afiyet olsun ....teşekkürler monticiğim , aebenciğim saçın beyazlaması da biraz kalıtsal canım. 30 lu yaşlardayken başladı beyazlar bende:26:
bende menümü yazayım.
SABAH : 1 dilim k. ekmek (1), 1 adet haşlanmış yumurta(2)
, 4 adet y. zeytin (1), yeşil çay
ARA : 1 bardak yy süt, yarım elma, 1 mandalina (2)
ÖĞLE : 80 g fırında hamsi(3), 1 dilim k ekmek (1),salata (0)
AKŞAM : 1 kase tarhana çorbası (4 ), 3 kaşık kıymalı karnıbahar ( 2 ) 3 kaşık yoğurt (0.5 )
ARA : 10-12 adet ş. fıstığı (2)
TOPLAM :18.5
SU : 1.5 LİTRE
SPOR : malesef bugün yapamadım
afiyet olsun ablam . güzel mönü .Bu günkü listem
sabah
1 dilim kzarmış ekmek 1
1 yumurta 2
1 çay kaşıgı bal 0
1 bardak y.yaglı süt 2
ögle
yagsız bir koca tabak makarna(yagsız) baharatlı 4
3 çeri domates 1 salatalık 0
akşam üzeri
2 büyük erik 0
akşam
200 gr yaglı yogurtlu közde patlıcan 3
Bol yeşil salata yagsız, limonlu 0
gece
1 elma
TOPLAM 12
ne kusuru gülüm ellerine saglık liste için . keşke 63 olsaydım .aeben şükür en sonunda anladım..Oğlanla hızlı hızlı okudum..Kusura bakma canım..
Bugün evdeydim ww'ye uygun beslenebildim. İşte listem
Sabah
1 çay kaşığı pekmez- 0 p
1 kk peynir- 2,5 p
Domates, salatalık, yeşillik- 0 p
1 dilim kızarmış kepek ekmeği- 1 p
1 bardak yeşil çay- 0 p
Öğle
Yarım haşlanmış tavuk göğsü- 1 p
Yeşillik- 0 p
1 bardak ayran- 1,5 p
Akşam-
Tavuklu salata (yarım tavuk göğsüyle, yağsız)- 1 p
Kola zero- 0 p
2 dilim kızarmış kepek ekmeği- 2
Ara- 1 elma, 1 şeftali- 0 p
1 bardak yağsız süt- 1 p
10 bardak su, 30 dakika powerplate
Toplamda 11 puan etti dünden 3,5 puan borcum vardı onu da ödeyince bana 5,5 puan bonus kaldı. Ben de bu hafta biriktirebilirsem hafta sonu için puan biriktirmeye çalışacağım. 11 puana kendimi tıka basa doymuş hissediyorum bu ww ne güzel bir sistemmiş, bize yediklerimizin farkında olmayı öğretti.
SABAH 1 bardak yy kefir 2 puan
ARA 1 elma,15 tane hurmaDaha listeyi almamıştım... 5 puan
ÖĞLEN teflonda mücver (kabak 0, 1 yk un 3 ,1 tk yağ 1 ,yumurta 2 puan) 6 puan, salata 0
AKŞAM fırında hamsi 3 puan,salata 0
GECE erik 6 tane 2 puan, elma 0 puan
SPOR 1 saat step+20 dk yürüyüş
SU 1,5 litre su
TOPLAM 18
TOPLAMDA 20 puan kullanmam gerekiyormuş....Yarın arkadaşa gidicem çok dikkatli olmalıyım sabah ve akşam puanlarımı iyi ayarlamam gerekiyor...
afiyet olsun ..Bugün evdeydim ww'ye uygun beslenebildim. İşte listem
Sabah
1 çay kaşığı pekmez- 0 p
1 kk peynir- 2,5 p
Domates, salatalık, yeşillik- 0 p
1 bardak yeşil çay- 0 p
Öğle
Yarım haşlanmış tavuk göğsü- 1 p
Yeşillik- 0 p
1 bardak ayran- 1,5 p
Akşam-
Tavuklu salata (yarım tavuk göğsüyle, yağsız)- 1 p
Kola zero- 0 p
2 dilim kızarmış kepek ekmeği- 2
Ara- 1 elma, 1 şeftali- 0 p
1 bardak yağsız süt- 1 p
10 bardak su, 30 dakika powerplate
Toplamda 11 puan etti dünden 3,5 puan borcum vardı onu da ödeyince bana 5,5 puan bonus kaldı. Ben de bu hafta biriktirebilirsem hafta sonu için puan biriktirmeye çalışacağım. 11 puana kendimi tıka basa doymuş hissediyorum bu ww ne güzel bir sistemmiş, bize yediklerimizin farkında olmayı öğretti.
Sağol arkadaşım,o yağlar gidecek hepimizden merak etme,kaç kilo vermen gerekiyor,ben 4 kilo verip korumak istiyorum...
Aaaa merhaba çok sevindim ve de utandımEvet genciz arkadaşım,umarım bu sefer kilo vermeyi başarırız.Ben şimdilik boya kullanmadım beyazlar daha yeni başladı,perma yaptırıp biraz daha boyamadan idare edeyim diyorum...Bu arada çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim...
Gerçekten Aeben sen kaç yaşındasın bakiiim çabuk açıkla,canım ya bu beyazlama işi yaşa da bakmıyor,genetik sanırım,benim oğlumda bile başladı 22 yaşında henüz....Onun yanında üzüldüm dedim aman konuştu da konuştu
.
sende hurmayı çok seviyorsun, benim gibi samanyolu .SABAH 1 bardak yy kefir 2 puan
ARA 1 elma,15 tane hurmaDaha listeyi almamıştım... 5 puan
ÖĞLEN teflonda mücver (kabak 0, 1 yk un 3 ,1 tk yağ 1 ,yumurta 2 puan) 6 puan, salata 0
AKŞAM fırında hamsi 3 puan,salata 0
GECE erik 6 tane 2 puan, elma 0 puan
SPOR 1 saat step+20 dk yürüyüş
SU 1,5 litre su
TOPLAM 18
TOPLAMDA 20 puan kullanmam gerekiyormuş....Yarın arkadaşa gidicem çok dikkatli olmalıyım sabah ve akşam puanlarımı iyi ayarlamam gerekiyor...
gülüm dogum kiloları çabuk gider canım bunu iyi degerlendir ...samanyolu benim 10 kilo vermem lazım..:18oğumdan kalan kilolar..Yavaş yavaş şükür gidiyor..
SABAH
1 bardak y.y.süt 2
light bisküvi 2.5
1 kuru incir 1
ÖĞLE
1 dlm.kızrm.ekmek 1
yarım dilim peynir 1.5
domates 0
1 çay kaşığı reçel 0
2 çay kaşığı şeker 0.5
AKŞAM
1 çay bardağı nohut yemeği 2.5
100ml.yoğurt 1.5
çiğ köfte çok küçük iki tane 2
elma 0
nutella 10.gr. 1
SAAT 22.00
1 bardak y.y süt 2
TOPLAM 17.5 1.5 PUANIM KALDI
Bitki çayı,2 lt su içtim..
montig liste konusunda sana yardımcı olmak istedim ama bugün biraz karışıklık oldu..Haftaya akşam sadece bir liste yapacağım..Herkez sonuç bildirdiğinde listeyi yaparım..
afiyet olsun ..
bende gülle aynı yaştayım 36 nın içindeyim .. çogunuz tanıyorsunuz zati 17 .12 .11 yaşlarında 3 çoçuk anasıyım .
benim çoçuklardata 1 tel beyaz şaç var .aynı benimde öyle başlamıştı .ama onlara demiyorum tabi.
sende hurmayı çok seviyorsun, benim gibi samanyolu .
listen güzel saman yolum helde ilk gün için . ama diger günlerde bukadar fazla meyve yemesen daha iyi . 2 porsiyon bilemedin 3 porsiyon olsun . ablamın yazılarından aklımda kalmış .yanı 0 puanda olsa serbest anlamına gelmiyor ne yazıkki ... :84:
gülüm dogum kiloları çabuk gider canım bunu iyi degerlendir ...
gülüm mönünde puanlar iyi fakat sebze dengesi aksik geldi gözüme karbon çok olmuş sanki. nacizane fikrim tabi:44:
Günaydın premetecim nasılsın. Listen gayet iyi ama önerim iki ögünde birden et yememen (özellikler akşamları metebolizma yavaşladıgı için, hayvansal proteini geç hazmediyor ve yaga dönüşme oranı öglene nazaran çok daha fazla onun yerine yogurt, bakliyat veya sebze yemegi çok daha uygu olur diyo ww. de.Zaten elimdeki gerek dr. arkadaşımn verdiği, gerekse arkadaşlarımda aldıgım listelerde akşam kesinlikle et yok. Diğeri ise yarım tavuk gögsü konusu..100 gr yagsız tavuk gögsü 2 puan veya doyana kadar 4 puan. Sen yarım tavk gögsü yazmışsın, 10 gramdan fazladır o kadarı bence. bir kontrl et istersen canım. Sevgilr
Kızlar günaydın. Herkez yaşını yazmış ben kaçıyorum gibi oldu yazmayınca. Buraya yazdım sanıyordu ama bulamadım. Montideyken yazmıştım, burayı atlamışım.Ben 51 yaşını bitirdim.Hepinizin ablasıyım yani he heeee
Kızlar günaydın. Herkez yaşını yazmış ben kaçıyorum gibi oldu yazmayınca. Buraya yazdım sanıyordu ama bulamadım. Montideyken yazmıştım, burayı atlamışım.Ben 51 yaşını bitirdim.Hepinizin ablasıyım yani he heeee
Günaydım montigcim. İyiyim sağol sen nasılsın. Ben günlük tartılıyorum dikkat ettim öğlen, akşam et yediğim günler daha çok kilo veriyorum. Bugün tartıda 75,1'i gördüm 400 gr gitmiş. Geçen hafta da böyle iki öğünde de et yediğim bir gün olmuştu onda da bir günde 400 gr gitmişti. Herkesin metabolizması farklı reaksiyon gösteriyor demek ki. Zaten eşim de evde olmadığı için oturup ayrı ayrı yemek yapmaya üşendim açıkçası. Hoş o evde olsa da değişmezdi eşim de etobur bizde akşam yemekleri genelde etli oluyor maalesef. Tavuğa yarım yazdım ama yarımdan azdır herhalde çünkü bir kısmını da oğluma çorba yapmıştım onun içinde kullandım. Uyarın için teşekkürler bundan sonra miktarlara daha çok dikkat ederim. Zaten bu gidişle eve hassas mutfak tartısı alacağım, böyle göz kararı hesap yapmak zor oluyor.
Ben yaşımı yazmadım. Şu durumda en çıtırınız benim 31 yaşındayım. Biri cennette, diğeri dünyada iki meleğin annesiyim. Valla hepinize nickinizle hitap ediyorum ama size saygısızlık gibi geliyorsa abla diyebilir. Öpüyorum ablalarım.