Weight Watchers Beslenme Programı (Amerikan diyeti) Deneyimlerimiz

montig Başlangıç 73.000 (2.hafta) 70.900

premeteBaşlangıç 76.200 (1.hafta) 75.500

aeben Başlangıç 64.000 (1.hafta) 63.000

gülfuren Başlangıç 65.100 (1.hafta) 64.800

lacey

Herkeze kutluyorum.:KK16:
gülüm yazmıştım ama bi daha yazayım.. ben şu an 63 deyilim 1 hafta önce 63 düm ...
başlangış kilom 64 . şu an 63 800gr.mım ..

Kızlar cep telefonundan 2868 Türk Kızılayına (tüm operatörlerden)boş bir mesaj atarsak 5 lira yardımda bulunmuş oluyoruz, belki duymamışsınızdır diye yazayım istedim. Ben yolladım birkaç kez, inşallah bir işe yarar:KK5:

Canım benim estafurulah, ben de araştırarak ögreniyorum biliyorsun. Aebencim zaten motiyi bilen, bu sistemde fazla zorlanmaz sende biliyorsun. 1 hafta acemilik, sonrası profesyonellik . Baksana ne güzel sen bu gün aşırı kb yaptıgımı hemen yakaladın uyardın, sagolasın canım. Bak hem de nasıl kilo verecez hep birikte. Benim durumumda kilo veriliyrsa, sizler beni sollar geçersiniz. Ben hem menepozdayım, hem sizden büyügüm,hem de kilo engelleyici ilaç kullanıyorum. Bunu defalarca yazıyorum ki; moral bozmayın, gaza gelen diye.Öpptümmmmm

Ya sağolun çok yardımcı oluyorsunuz,ben de erken menepoz sebebiyle 4 yıldır ilaç kullanıyorum,kilo vermemi engelliyor farkındayım iştahım açılıyor....bu yöntem farklı geldi diyet gibi değil sanki....Ayrıca kişi hissettiğ yaştadır ve derler ya her yaşın da ayrı bir güzelliği var,(ben 42 yaşındayım )geçen gün saçımın ön tarafında beyazları görünce çok bozuldum valla niye yalan söyliyim...:KK9:

merhaba arkadaşlar , bugün yoğunluktan ancak şimdi girebiliyorum. okuldan sabah gireyim dedim , bir baktım öğrenciler başımda hemen kapattım. öğretmenlerinn kilo problemi ile uğraştığını görmesinler:KK9:
bu hafta bende -1.5 kg verdim:KK24:
69 ile başladığım ww yolculuğuna 67.5 kg devam ediyorummm:KK52:
kilo veren herkesi kutluyorum. dilerim hepimiz güzel sonuçlar alırız

Ya sağolun çok yardımcı oluyorsunuz,ben de erken menepoz sebebiyle 4 yıldır ilaç kullanıyorum,kilo vermemi engelliyor farkındayım iştahım açılıyor....bu yöntem farklı geldi diyet gibi değil sanki....Ayrıca kişi hissettiğ yaştadır ve derler ya her yaşın da ayrı bir güzelliği var,(ben 42 yaşındayım )geçen gün saçımın ön tarafında beyazları görünce çok bozuldum valla niye yalan söyliyim...:KK9:

samanyolu hoş geldin , beni hatırladın mı? yürüyüşle kilo verme alanından ve gruplardan , hala ikimizde kilolarımızla uğraşıyoruz dilerim bu sefer kilolarımızdan kurtuluruz:13:
bende 42 yaşındayım canım, malesef beyazlar artık bizimle beraberler. sağolsun ki boyalar , hala içimizdeki gençlik hissi var canım öye olmasa kilo vermeyi düşünmezdik değil mi:KK3::KK3:

merhaba arkadaşlar , bugün yoğunluktan ancak şimdi girebiliyorum. Okuldan sabah gireyim dedim , bir baktım öğrenciler başımda hemen kapattım. öğretmenlerinn kilo problemi ile uğraştığını görmesinler:KK9:
Bu hafta bende -1.5 kg verdim:KK24:
Kilo veren herkesi kutluyorum. Dilerim hepimiz güzel sonuçlar alırız
tebrikler lacey, süper.
Yav ben en gencinizmi oliyirim ..:KK17:ama ben beyazlarla tanışalı çokkk oldu ...:KK53:

kızlar cep telefonundan 2868 türk kızılayına (tüm operatörlerden)boş bir mesaj atarsak 5 lira yardımda bulunmuş oluyoruz, belki duymamışsınızdır diye yazayım istedim. Ben yolladım birkaç kez, inşallah bir işe yarar:KK5:

teşekkürler abla .:KK16:..

Geçmiş olsun canım, evet kesinlikle diyet gibi değil, keyifli. Haftada 1 gün ve bir ögün (mutlaka 1 gün ve 1 öğün) listede olan 3 - 4 puanlık yiyeceklerden doyana kadar yiyebiliyorsun. Onun dışında da saglıklı beslenerek kilo veriyorsun. Bir yaşam şekli yani diyet degil. Zaten inceledikçe sen de anlayacaksın. Bir de her gün listeni yaz sende istersn kontrol edilmiş olur hem:)

merhaba arkadaşlar , bugün yoğunluktan ancak şimdi girebiliyorum. okuldan sabah gireyim dedim , bir baktım öğrenciler başımda hemen kapattım. öğretmenlerinn kilo problemi ile uğraştığını görmesinler:KK9:

Tebriklerrrrrrrr :13: Maşallah canım, süpersin.:nazar: Şekilde görüldüğü üzre işe yarıyor bu sistem arkadaşlar. Eh artık gönül rahatlıgı ile kendime kocaman bir aferim:KK69: diyebilirim, çok şükür başardık hep birlikte:KK62:Bana inanıp yanlız bırakmadıgınız için çok teşekkür ederim.

Son düzenleme:
selam ablam mönümü yazıyorum bakalım dogru olmuşmu .
puanları birde sen hesaplarsan sevinirim yanlış yapmayım ..

2 dl kız. ekmek .(2 )
peynir (3)
domates salatlık .(0)
acı sos (0)

tavuk köftesi (6 )
salata (0)nar ekşisi için (0.5)
100gr yogurt .y.y.(1.5)

yr.elma ve ayva (0p )

5 ymkş. kuru fasulye (3)
domates.(0)
2 kş leblebi. (1 p)

toplam 17 puan .
günlük 1.2 puan artırmak istiyorum .
hafta sonu için .:KK37:

2..5 lt su .
karışık çaylarr.
akşam yarım saat dışarda olucam yürürüm .

Son düzenleme:
selam ablam mönümü yazıyorum bakalım dogru olmuşmu .
puanları birde sen hesaplarsan sevinirim yanlış yapmayım ..

2 dl kız. ekmek .(2 )
peynir (3)
domates salatlık .(0)
acı sos (0)

tavuk köftesi (6 )
salata (0)nar ekşisi için (0.5)
100gr yogurt .y.y.(1.5)

yr.elma ve ayva (0p )

5 ymkş. kuru fasulye (3)
domates.(0)
2 kş leblebi. (1 p)

toplam 17 puan .
günlük 1.2 puan artırmak istiyorum .
hafta sonu için .:KK37:

2..5 lt su .
karışık çaylarr.
akşam yarım saat dışarda olucam yürürüm .

Aebencim listen normal ve dağılımı da güzel canım .Peynirin cinsini yazmadıgın için bir kibrit kutusu en yüksek puanlı diye düşünüyorum.

teşekkürler monticiğim , aebenciğim saçın beyazlaması da biraz kalıtsal canım. 30 lu yaşlardayken başladı beyazlar bende:26:
bende menümü yazayım.
SABAH : 1 dilim k. ekmek (1), 1 adet haşlanmış yumurta(2)
, 4 adet y. zeytin (1), yeşil çay
ARA : 1 bardak yy süt, yarım elma, 1 mandalina (2)
ÖĞLE : 80 g fırında hamsi(3), 1 dilim k ekmek (1),salata (0)
AKŞAM : 1 kase tarhana çorbası (4 ), 3 kaşık kıymalı karnıbahar ( 2 ) 3 kaşık yoğurt (0.5 )
ARA : 10-12 adet ş. fıstığı (2)
TOPLAM :18.5 :KK34:
SU : 1.5 LİTRE
SPOR : malesef bugün yapamadım

Bu günkü listem
sabah
1 dilim kzarmış ekmek 1
1 yumurta 2
1 çay kaşıgı bal 0
1 bardak y.yaglı süt 2
ögle
yagsız bir koca tabak makarna(yagsız) baharatlı 4
3 çeri domates 1 salatalık 0
akşam üzeri
2 büyük erik 0
akşam
200 gr yaglı yogurtlu közde patlıcan 3
Bol yeşil salata yagsız, limonlu 0
gece
1 elma
TOPLAM 12

montig Başlangıç 73.000 (2.hafta) 70.900

premeteBaşlangıç 76.200 (1.hafta) 75.500

aeben Başlangıç 64.000 (1.hafta) 63.800

gülfuren Başlangıç 65.100 (1.hafta) 64.800

lacey Başlangıç 69.000 (1.hafta) 67.500

Herkeze kutluyorum.:KK16:

aeben ş:KK17:ükür en sonunda anladım..Oğlanla hızlı hızlı okudum..Kusura bakma canım..

Son düzenleme:
teşekkürler monticiğim , aebenciğim saçın beyazlaması da biraz kalıtsal canım. 30 lu yaşlardayken başladı beyazlar bende:26:
bende menümü yazayım.
SABAH : 1 dilim k. ekmek (1), 1 adet haşlanmış yumurta(2)
, 4 adet y. zeytin (1), yeşil çay
ARA : 1 bardak yy süt, yarım elma, 1 mandalina (2)
ÖĞLE : 80 g fırında hamsi(3), 1 dilim k ekmek (1),salata (0)
AKŞAM : 1 kase tarhana çorbası (4 ), 3 kaşık kıymalı karnıbahar ( 2 ) 3 kaşık yoğurt (0.5 )
ARA : 10-12 adet ş. fıstığı (2)
TOPLAM :18.5 :KK34:
SU : 1.5 LİTRE
SPOR : malesef bugün yapamadım

Gayet güzel 1 liste canım, afiyet olsun:KK16:

Aramıza hoş geldin..Bende 36 yaşındayım ama daha erken beyazlar çıktı..Bende de hipotroid var..İlaç kullanıyorum..Ben kendimi yağlarım hariç her halimle seviyorum..:KK16:

:KK9::KK9: Süpersin..Nazar değmesin..:nazar:Sporun da çok etkisi var..Her gün daha çabuk isteğinize ulaşmanızı diliyorum.:KK9:

Rica ederim aebenim,:KK19: asıl bana inanıp geldiğiniz için ben hepinize teşekkür ederim. İyi ki varsınız:KK9::KK19:

Emeğinin boşuna çıkmamasına çok sevindim..Teşekkürler..:KK16:

Bu günkü listem
sabah
1 dilim kzarmış ekmek 1
1 yumurta 2
1 çay kaşıgı bal 0
1 bardak y.yaglı süt 2
ögle
yagsız bir koca tabak makarna(yagsız) baharatlı 4
3 çeri domates 1 salatalık 0
akşam üzeri
2 büyük erik 0
akşam
200 gr yaglı yogurtlu közde patlıcan 3
Bol yeşil salata yagsız, limonlu 0
gece
1 elma
TOPLAM 12

montig kırmızı eril mi,yeşil mi?Kırmızı erik bir tane 0.5 ,yoksa ben mi yanlış hesaplıyorum..:KK17:

montig liste konusunda sana yardımcı olmak istedim ama bugün biraz karışıklık oldu..Haftaya akşam sadece bir liste yapacağım..Herkez sonuç bildirdiğinde listeyi yaparım..:KK16:

Aramıza hoş geldin..Bende 36 yaşındayım ama daha erken beyazlar çıktı..Bende de hipotroid var..İlaç kullanıyorum..Ben kendimi yağlarım hariç her halimle seviyorum..:KK16:

:KK9::KK9: Süpersin..Nazar değmesin..:nazar:Sporun da çok etkisi var..Her gün daha çabuk isteğinize ulaşmanızı diliyorum.:KK9:

Emeğinin boşuna çıkmamasına çok sevindim..Teşekkürler..:KK16:

montig kırmızı eril mi,yeşil mi?Kırmızı erik bir tane 0.5 ,yoksa ben mi yanlış hesaplıyorum..:KK17:

Canım, bardak eriği 2 büyük olarak 0 puan yazdım ama hatlı olmuş. O da 0.5 yapıyo, :KK52:bende sapıttım bu gün.:KK37: İyi ki hatırlattın canım, çok sagol. Bu günü+ 4,5 puan biriktirdim sayarım artık. Sevgiler canım:KK3:

Son düzenleme:
X