- 13 Ağustos 2011
- 1.597
- 9
MONTİCİĞİM KUTLARIM SENİ, MESAJINI YENİ FARK ETTİM. HARİKA BİR SONUÇ
Sagol canım, bende çok sevindim. Ama sende 4 günde iyi verdin, kutlarım seni. Laceycim, bu arada bi şey daha buldum araştırıken . yeni sistemde puanlar düşük, ama haftalık kutlamalar ve toplantılar için 35 puan bonus var ama bize yaramaz. Neden dersen adamlar tam bir sektör oluşturmuşlar, puan makinası ile fazla ugraşmamak için ww nin hazırladıgı yiyecekleri satın alıyorlar v.s.. Ayrıca benim yeni sisteme göre puanım 15 çıktı, benim puan 18 ama zaten 16 gibi yapıyorum bizim ürünler fazla yaglı ve kb.li oldugu için. Bunun yerine bizim türkler bir uygulama isteyince o 3 puana- 4 puana göre sınırsız ye meselesi çıkmış ortaya. Hem diyetten sıkılmamak, hem de motivasyonu saglamak için bu yapılmış. YANİİİİİ haftada 1 kez, 1 ögün bu yiyeceklerden doyana kadar yiyebiliyoruz. Bizim puanlamanın bonusu da bu. Bundan huylandıgım için araştırıyorum,, İçim rahatladı. Bir davete vs. gidilecekse de günlük puanlarını, günde atıyorum 3 gib biriktirip, üzerine de 5 puan ekleyerek te gönül rahatlıgı ile yiyebiliyor. Ama her zaman degil. Artı olrak puan biriktirmk istersenirse de yarım saatlik yürüyüş veya aktiviteye (dans etmek, yüzmek,temizlk yapmak) sana extra da 1 puan kazandırıyo. Bunu da her daim yapılmamalı çünkü vücut fazla harekete alışırsa, günlük ativiteye döndüğünde az spor kilo verdirmez. (tercüme etiklerimden öğrendiklerim bunlar) Hıı son olarak bir hafta içinde biriken puanlar harcanmazsa, haftaya devretmeyip yanıyor, bilgine canım:)
Son düzenleme: