- 13 Ağustos 2011
- 1.597
- 9
sayfadan ayrılıyormusun monticiğim, günlük listelerimizi paylaşalım birbirimize yorum yapalım ,haftalık kilo bildirimleri yaparız diye düşünmüştüm sayende çok güzel bilgiler edindim teşekkür ederim
Günaydın laceycim burdayım ve söylediğini uygularız tabiki.Ama insanları uyarmaya gelmiyor ki arkadaşım
Ben yanlız buradan değil, bu topiğe gelmek isteyen 6- 7 arkadaşla da özelden yazışıyorum. Yani öyle abuk sorularla geliyorlar ki tepemin tası attı. Topikte paylaştıgım yazıları okumadan bu diyeti uyguluyorlar. Hazırladıkları menüler, değil zayıflatmak, kiloya kilo katar. Bende topiceki ve diger sitelede yayınlanan hazır listeyle, bu diyeti, nasıl olsa puanları buldum diyip uygulardım. Ama öyle değil işte. Puanları gözden geçirince bir eksiklik oldugunu hissedip, günlerdir araştırmam ve 25 sayfalık orjinal listelerin ve yorumların çevirisini yapmam bundan.Ben yanlız bu diyeti degil 3 ay montignac, 1 aya yakın karbonhdrat diyetini uyguladım, ve neredeyse hiç sonuç alamadım. O diyetleri de yaparken de tüm kitapları, yorumları, yiyeceklerin besin değerlerini yalayıp yuttum. Sebze meyve mesela,kalori olarak düşük ama bol miktarda karbonhidrat ve fruktoz (meyve şekeri) içeriyor ve dikkatli tüketilmesi gerek. Artık herkes kendi bulsun mantıgı vallahi uğraşamayacam. (sen hariç, herşeyi okuyor,emek sarfediyorsun canım) Sende payaş benimle dikkatini çekenleri, sorunu sor birlikte araştıralım, sevinirim.Ben işin mantıgını araştırmakan daha puanları incelemeye vakit bile bulamadım. Laceycim bak şu kouyu da unutma canım. Sebze meyvenin çogunun puanı 0 sadece, bu sınırsız yenmesi anlamına asla gelmemeli. Zaten açıklamalarda da belirtilmiş yiyeceklerin ne kadar tüketileceği. Birde puanı 3-4 olup sınırsız yenecekler de gün içinde, hatta haftada 1 ögün yenecek unutma canım. Bu diyet mantıgına göre uygulanırsak muhteşem..Kolay gelsin canım:)