- 13 Ağustos 2011
- 1.597
- 9
hayırlı günleer ablam ve geçmiş olsun .. demek alerji oldun :26:
evet ablam sonuç fek iç açıcı deyil . bende bu sabah bırakdım ekmekli kahvaltı yaptım ablam zatten .. dünde akşam karpuz ve 1 tb kiraz yedim .. ben sürekli tavuk yemedim sizin kadar .
bende sonuç sabah yine 65 likilolardaydım akşamki bol meyveye ragmen son günlerde meyvekaçamagım oluyordu zaten. baktım tam yapmıycam bugün sabah bırakdım .. ama normal diyete devam .
bende şu an 2 kilo gitmiş gibi görünüyor ama bakalım karbon yiyince ne olacak . pro su kaybına yol açıyor ama yagda eritiyor bu bir gerçek . fakat agır korbonları yememek şartıyla .en az 1 hafta 10 gün meyvede içinde yememek lazım butür diyetlerde oda zor ve saglık açısından zararlı . dememekki bazı bünylerdede alerji yapıyor . görünen bu görünmeyen ne yapıyor onuda görememiyoruz tabi..
Selam canım. teşekkür ederim. Bu diyetle arkadaşımda bende 2 kg vermiş gözüküyoruz.bu sabah dar bir blüz giydim mide çevremde yan taraflarım incelmiş görünüyordu, arkadaşımda fark etti bunu. Ben bir müddet bakliyat salata yogurt götürecegim bakalım. <yani bugdaylı, mercimekli,fasülyeli, nohutlu bol yeşillikli yogurtlu hardallı salatalar yiyecegim. Çok fazla olmamak kaydıyla meyvede tüketecegim. 1 haftada böyle gitsin bakalım en azından kilo almam, belkide veririm. Sana önerim ekmek gibi hamur işi karbona fazla yüklenme derim, verdiğin 2 kg hemen yerleşir, kilo verdiğimiz hücreler henüz tam boşalmadı, kilonun yerleşme döneminde dikkatli olmak gerek. öpüyorum canım