- 15 Temmuz 2015
- 27
- 4
-
- Konu Sahibi gamzerella85
Benim kızım 2-3 gün yarım saatte oturttuğum sürece yapıyordu. Bir kaç gün ara vermek zorunda kaldım eğitime denize gittik günübirlik. Bugün tekrar başladım. Oturttuğumda sadece 1 kere yaptı diğerlerini kalkınca üstüne yapıyor. Daha sonra Yanıma gelip bak anne çiş yaptım diyor. Altına kendi bezini bağladım artık yarım saat veya 1 saatte bir kandırarak oturtmayı denicem. Ödül konusuna gelince benimkine bahsettiğim zaman daha yapmadan istemeye başlıyor (mesela bayramdan kalan şeker çikolata gibi) öylede olmuyor. En iyisi bonibon alıp denemeyi düşünüyorum çok sıkıntılı dönemevin işleri ve yemek olayı var birde Allah hepimizin yardımcısı olsun Arkadaşlarım
Ben gündüz ve gece uykusunda bağlıyorum. Bağlamasam yapacak altına çünkü kuru kalkmıyormalesef çok sıkıntılı bi dönem bnde vazgececektim annem destek oldu saolsun bnimki lagazımlıga otursa alışacak ama oturtamıyorum bi türlü bide bnim tuvatetimde klozet yok malesef o acıdanda sıkıntı içindeyim. ben işlerimi o uyuyunca yapıyorum ögle arası 2 saat falan uyur hemen işe başlarım zaten kızım için her daim bi tas corbam olur uyanınca içsin diye . geceleri nasıl yapıyosunuz bezini baglıyo musunuz siz.
Biz tam 29 aylığız zorlu geçen 10 gün sonunda çişini söylemeye başladıArtık sıkıntıdan kızım uyuyunca bende uyumak istiyorum. İş yapmak istemiyorum ve gece gündüz bu wc eğititmini düşünüyorumBenim gibi hisseden varmı arkadaşlar.
Benim oğlum 34 aylık. Daha öncede denemiştim. Olmadı. Şimdi 11. günümüz. Çişini ben götürürsem yapıyor. Kakasını hiç yapmadı Wc'ye. Kabız oldu. Doktora götürdüm. İlaç verdi. Bugünde cıvık.yaptı. Dışarda gezmedeyken iki kere. Tırlatmak üzereyim. Çok kızmaya başladim yanlış olduğunu bile bile. Sabrım kalmadı. 4 yaşına girecek arada veremem. Nasil başa çıkacağım bilmiyorum. Düşünmekten kafama ağrılar giriyorArtık sıkıntıdan kızım uyuyunca bende uyumak istiyorum. İş yapmak istemiyorum ve gece gündüz bu wc eğititmini düşünüyorumBenim gibi hisseden varmı arkadaşlar.
Çok ilginç...Benim kızım 33. ayını bitirecek 15 inde 4 gündür biz de tuvalet eğitimindeyiz. Daha erken bile başlardım çok şükür hevesliydi ama tatil keyfinden olmak istemedim.Ben bir gözlemde bulundum arkadaşlar. Gündüz uykusundan kızım altı kuru kalkıyor eğitim'in başından beri hemen hemen hatta gecede öyle. Fakat ben buna güvenerek ne zaman kilot giydirsem çişini altına yapıyor. Benim yaşadığım durumu yaşayan varmı
Ayni sekilde oglum 22 aylik. Bezi istemedgi icin cikardim. 10 gunu gecti. Daha yeni adapte olabildm egitime. Ilk gunden soyledigi gune kdar olan sureci nasil gecrdiniz? Tuvalet veya lazimliga nasl oturttunuz? Dil gelisimi nasil? Bi mucize bekliorum bndeBenim oglumda 22 aylik baslayali 10 gun oldu daha dun ilk defa hic altini islatmadan hep soyledi. Bakalim boyle devam edicekmi. Ilk lazimliyordum ama simdi alistim cisini kacirsa bile sorun olmuyor artik benim icin takmiyorum pek :) Birde ilk baslarda cok soyleniyordum cisini kacirdiginda o da tam aksine surekli altina yapiyodu. Sonra hic tepki vermemeye basladim bu sekilde kendi soylemeye basladi.