- 4 Şubat 2013
- 1.728
- 34
-
- Konu Sahibi gamzerella85
Bzde tableti denioduk ara ara . daha cok konsantrasyonunu bozuomus gbi geldi. Vaz gectik. Oglunuz/kiziniz kac aylik acabatableti banyoya koyduk biz tuvalete oturunca çocuklar için olan tuvalet ile ilgili şarkıları açıyoruz hoşuna gidiyor.
Hemen bir mucize beklemeyin, kendinizi buna alıştırın. Benden tavsiye oturağa değilde klozete alıştırmaya çalışın çünkü ben kızımı lazımlığa alıştırdım önce şu an otursada adaptörle klozete çişini lazımlığa yapmak istiyorAyni sekilde oglum 22 aylik. Bezi istemedgi icin cikardim. 10 gunu gecti. Daha yeni adapte olabildm egitime. Ilk gunden soyledigi gune kdar olan sureci nasil gecrdiniz? Tuvalet veya lazimliga nasl oturttunuz? Dil gelisimi nasil? Bi mucize bekliorum bnde
Benim kızında 20 aylık ve 9 gündür tuvalet eğitimine başladık ilk günler daha iyiydi en azından lazimliga arada tutturuyorfuk ama şimdi ne çişini ne de kakasini yapıyor.lazimliga oturtuyorum yapmıyor vazgeçip bıraktığımda evin herangi bir yerine yapıyor.Bende ani bir kararla başladım.Hazir yazdayız tatildeyiz işe başlamadan bu işi aradan çıkaralım dedim fakat umutlarım tükeniyor.mrb bizde kızımla bi kaçgündür bez çıkartıp tuvalete alışmaya çalışıyoduk budün bezini çıkarttık alıştırma kilodu giydirdim baktımki alıştırma kilodunu bezi sanıp yapıyo. bende cıkarttım kilodu tayt giydirgim. arada bir tuvalate götürdüm sabah gitmek istemedi bi kaç kere aglıdı 3 kere tvalete yaptık 2 kerede bi alıştırma kiloduna bide kilodu çıkarttıkdan sonra taytına yaptı.bide ödük koydum sevdigi atıştırmalıklardan bi tuvalete girince bi de cıkınca veriyorum hoşuna gidiyo hiç degilse girerken aglamıyo. bu arada 20 ayını doldurdu bide ben aslında birazdaha gec başlamak istemiştim ama kızım bezini cıkartıp durmaya başladı sıcaklardan dolayı bnde o istiyoken başlamak en iyisi diye düşündüm. tecrübelerimizi buraya yazalım hem bu sıkıntılı dönemde yanlız olmayız hemde bilgileniriz fikirlerimizden
Allah yardımcımız olsunbenimde kakayı tuvalete yapmıyor işin kötüsü kabız da oldu daha kötüsü bu kaka mevzusu nerdeyse üç aydır böyle. sadece geçen gün yani kkasını yaptığı son gün kakayı haber verdi ama vc ye yapmaya korktu vazgeçti. ilk kez ozaman kaka için wc ye gitmeye karar verdi
Üçüncü haftam ve hala alışmadı . Kakasini da yapmıyor . Alışmak bir yana tuvalete gelmeye ikna edemiyorum , hic istemiyor ve çoğunlukla altına kaçırıyor . Bırakmak istemiyorum ama bakalım ne kadar sürecek .1 ay oldu nerdeyse fakat kakasını bezine yapıyor hala benim kızım( sizde durumlar nasıl arkadaşlar
Benim kızım 10 gün önce ateşlendi ve ishal oldu (denizden mikrop kaptı yüksek ihtimal) yoksa güzel gidiyorduk. Şu an hasta olduğu için bez bağlıyorum. Hemde üstten 2 tane diş çıkartıyorÜçüncü haftam ve hala alışmadı . Kakasini da yapmıyor . Alışmak bir yana tuvalete gelmeye ikna edemiyorum , hic istemiyor ve çoğunlukla altına kaçırıyor . Bırakmak istemiyorum ama bakalım ne kadar sürecek .
Siz bez bağlıyor musunuz ?
Ben sadece gece uyududuktan sonra bağlıyorum , bez olayını unutturmak için sabahta ona farkettirmeden almaya çalışıyorum hep .
Çok gecmis olsun . Anladım mecburi olmuş sizin ki . Umarım kısa surede alışırlar .Benim kızım 10 gün önce ateşlendi ve ishal oldu (denizden mikrop kaptı yüksek ihtimal) yoksa güzel gidiyorduk. Şu an hasta olduğu için bez bağlıyorum. Hemde üstten 2 tane diş çıkartıyor
Teşekkürler, bugün kilotla yeniden başladım. Altına yapıyorÇok gecmis olsun . Anladım mecburi olmuş sizin ki . Umarım kısa surede alışırlar .