Sabah ilk iş gül reçeli,gül suyu,gül sabunu,bir demet de gül al, bulursan güllaç da al
Tek tek fırlatırsın suratına
Sabah bi koşu gül reçeli al.
Hayatım şu mesaj attığın gülüm dediğin varya heh işte onu reçel yaptım yen mi de
Ne diyim a mı diyim b mi diyim oyumu camışdan yana kullanıyorum malum konunun yarısında camış geçiyor
hic kendini eksik hissetmemek icin saglam gorunme cabasi icine girdiniz mi bilmiyorun. benim tum hayatim boyle gecti. bazen abarti abarti konusup iyiyim ben mesaji vermeye calisir insanlar... bence nisanlinizinkide tamamen bu... merhamet gosteren vah vah diyen bir eski sevgili istemiyordur e iyiyim ben mesajini bu laubali konusmayla vermeye cabalamis gibi..
normal bir durumda degil yani istesede olamaz.. ayrica illaki gelecekse sizde orda olacaksiniz bu boynuzlama yada aldatma degil bana gore
isik ve sevgiyle kalin. minnettariz nisanliniz gibi yigit adamlara
Boyle durumda olan nişanlınız varken fazla neşeli geliyorsun bana elbette karalar bağlamayın ama beni biraz rahatsız etti sanki
Valla ben iletişime geçilmesine de takılırım açıkçası çünkü genelde kazıyorum hayatımdan ama sizce sakıncası yokmuş. Bu biraz ayrılık şekline, ortak arkadaşların olmasına falan da bağlı sanırım bilmiyorum, hiç böyle bir şey yaşamadığımdan.
Hadi iletişime geçtin, bence mesajda geçmiş olsun yeterdi gelmesine gerek yok açıkçası 3 yıldır da iletişime geçmediklerini varsayarsak hayatında da önemli bir yeri de yoksa.
Bir de üzerine gül dikmiş
Güzel öneriler gelmiş
Herkese gülüm diyormuş da kime dememesi gerektiğini gösterin ona.
Caizdir şehit sayılırÜmük olayı olabilir..
Ya töbe töbeee pardon çok ama çok güldümm yazış şeklinize
Çok şekersinCaizdir şehit olur diye yazıcaktım ama linç edilirim diye diyemedim, hayır hem kızgınım hem gülüyorum, sen o kadar derdin arasında fingirdemeyi ihmal etmiyosun bide ettin bi halt sil bari mesajları
Çok şekersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?