Vücut ölçülerimiz. ne kadar inceldik?

ben bu sabah olculdum;

bel 95
kalca 95

1er cm daha incelmisim, cok sevindim..
birkac gundur walk at home brisk walk yapiyorum, onun etkisi mi acaba??

27/02/2010 da ölçtüğüm değerler ;

göğüs : 84
bel : 67
göbek : 86
kalça : 94
bacak : 53
kol : 24

bunlar kızlar . 3 gün önce spora başladım 27 marttaki değerlerimi de yazıcam inş. incelirim ama hiç diyet yapmıyorum yediklerime dikkat etmiyorum :gitme: inş. yarından itibaren yediklerime de dikkat edicem :lepi:

evet yaa hangi hareketleri yapıyorsun..en kalın yerim belim hiç sevmiyorum
ama sen fazla inceleyim deme artık daha incesi gerçekten kötü duryor yaa..
estetik tadında bıurak lütfen canım..:))))

peppermint maşh canım sana.. belini incletmek için neler yapıyorsunzu canım??

ebru salliyla pilates
(yana mekik benzeri bir hareketi var; beli inceltmek icin diyor)

bir de walk at home 'un lastikli olanini yapiyorum; lastikle yapilan bazi hareketlerin bel cevresi icin oldugunu soyluyor leslie..
"brisk walk" olan seri.
onlari tavsiye ederim kizlarr

ebru salliyla pilates
(yana mekik benzeri bir hareketi var; beli inceltmek icin diyor)

bir de walk at home 'un lastikli olanini yapiyorum; lastikle yapilan bazi hareketlerin bel cevresi icin oldugunu soyluyor leslie..
"brisk walk" olan seri.
onlari tavsiye ederim kizlarr

anladım canım.. saolasın.. teşkler..

kafamçokkarıştı Ayın 26sında spora başlayalı 1 ay olacak bu gün ölçtüm belimi flm daha çok kalınlaşmışım ve zaten başladığımdan beri 3 kilo aldım :a015: yediğime dikkat etmedim çok da abartmadım ama :KK43: haftada 3 gün gittim 2 saat dürüyor programım offf çok moralim bozuldu yaaa:çok üzgünüm: yazın 48 kiloydum vucuttaki yağım 8 kiloydu bu gün tartıldım 56 kilo çıktım yağ miktarım da 14 çıktııı kafamçokkarıştı offf ya napmam lazım arkadaşlar çk bozukk

slm kızlar dün itibari ile bende spor yaparak zayıflamaya karar verdim

göğüs 90
bel 76
kalça 90
boy 1,58
kilo 52

benim amacım kilo vermek değil belimi inceltmek ve göbekdeki yağlardan kurtulmak
yememi azalttım bir de akşam parka gidiyorum yürüyüşe 30dk kadar ordaki aletlere biniyorum
önerilerinizi bekliyorum tatile gidicem :)

X