vücut ısısı takibiyle hamile kaldim.buradan grafiklerimizle örnek olalim.

Yapma böyle ama.stres çocuk icin iyi değil. Yarın sabah idrarinla test yap . artık idrara geçer hormon değerlerin. bnde merak ettim simdi :)

Yapma böyle ama.stres çocuk icin iyi değil. Yarın sabah idrarinla test yap . artık idrara geçer hormon değerlerin. bnde merak ettim simdi :)
Yarin kan verim diyroum ama sonra bekle kizim 2 gin daha diyorum beynimde 3 sn bi fikir degisiyor

Sende kasik agrisi devam ediyormu ara sira ?
Evet . bugün yuruyse çıktık. orada biraz hissettim.ama bir hafta önceki kadar değil. şimdi gazim çok. ondanmidir bilmiyom alt Karnım şişik.

Yarin kan verim diyroum ama sonra bekle kizim 2
Yari. Idrar testmimi yapayim ? Ama test yok ilk idrarla nasil yapcam ?

Yarin kan verim diyroum ama sonra bekle kizim 2

Yari. Idrar testmimi yapayim ? Ama test yok ilk idrarla nasil yapcam ?
Nöbet ci eczaneden filan alsın eşin. Yada istersen birgün daha bekle

Ay tatlım dur h E men ümitsiz lige kapılma.devami gelmezse yerleşme kaamasi olma ihtimali var.
Ya hakkketen artik beynen yoruldum bir beyin bukadar belirti verirmi kandirirmi ilk defa goguslerim sisti 10gun onceden 4 gun onceye kadar akintim.basladi vs simdide peceteye pembe leke.geldi insan gercekten.kotu oluyor bakalim aksama kadar belli olur zaten ama nasil bir seydir ben hic boyle.olamamistim

Pembeyse o yerlesme kanamsidir ccanim.yarin hemen test yap bu sıkıntıdan kurtul

Sagol canim ama beynimi hakketen ayakta alkisliyirum bu kadar seyi bana yasattigi icin
Yok bence sadece beyninin bi oyunu değil bu.hamilelik belirtin cok.ustune görme diye birşey var.yarin mutlu haberler alacaksın inanıyorum

Hala akmadi ama bende acikcasi h ic umut kalmadi enteresan olan atesim hala 37
Sendede mi öyle bilmiyorum ama benim adet bi başladı mi kimse durduramaz onu sende de genelde böyle ise devamının gelmemesi iyi bişey. ateşin ani düşüş yasamaliydi

Sendede mi öyle bilmiyorum ama benim adet bi başladı mi kimse durduramaz onu sende de genelde böyle ise devamının gelmemesi iyi bişey. ateşin ani düşüş yasamaliydi
Ates beni cok yaniltti zaten sabah 36,8 simdi 37,1 sanirsam sacmalamakta tavanbyapti benim vuuct ha hala akma yok ama sank igurul gurul gelcek gibi normalde benim 3 gun ful surer sonra 3 gun leke leke biter ama.bu ay bakalaim vucudumun oyunu bana daha neler gostercek

Herşeyin hayırlısı olsun.kafaya gelece diye kodlama. hersey olacağına varır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…