vücut ısısı takibiyle hamile kaldim.buradan grafiklerimizle örnek olalim.

Öyle ya gerçektenn.ayaga ani kalktigimda kasık larima igne batıyor. hemen korkuyorum. ama alisiyorum artık yavaş yavaş
Ay canim benim cok sagol ya icimi rahatlattin gercekten kasik batmalari vs hersey ayni bakalim insallah 4 gun sonra adetim gelmedi atesim dusmedi derimm

Askerde safak sayar gibi olduk he :) bu arada senin yas kac ben 34 olcam.nisanda birada telasim o sanki gec kaldim gibi 3 aylik evliyim ben
Bn 25 yaşındayım tatlim.bn 6 aylık evliyim. yok yaa geç klmadin bu ay olcak inş

Ay tekrar sag

Ay tekrar sagzol valla ya icime su serptin forumda bu belirtileri gorup hamile olmadigini anlayan kisileri gorunce moralim bozulmustu
Nasip tabi bu işler. herseyin hayırlısı olsun istiyoruz hep.ama belirtilerimiz bnziyor.oÖnemli değil bn sana hep moral veririm tatlım.kendim zamaninda cok bekledim moral.

Nasip tabi bu işler. herseyin hayırlısı olsun istiyoruz hep.ama belirtilerimiz bnziyor.oÖnemli değil bn sana hep moral veririm tatlım.kendim zamaninda cok bekledim moral.
Kendimi kandirmiyorum demekki :) cunku su kasik kramplari akinti gogus sisligi hic yasamadim sadece adet olmadan bir gun once karnim sancilanir aksami sabaha hastalanirdim ! Ay hadi insallah yaaaaaa :) suan hamiel oldugumu hissetmis kadar mutlu oldum he sagol tekrar bakalim ates olcmeye devam yarin sabah yazarim atesi ordan belli olur zaten :)

Evet gün icinde ozellikle aksamlari 37 bile oluyo sen devam et.

Benim 2-3 gündür 37.1 salı sabahi gwbelik testi yapmıştım çok silik çıkmıştı ikinci ali günü adet günümdü. 37.1 ne demek oluyor?

Benim 2-3 gündür 37.1 salı sabahi gwbelik testi yapmıştım çok silik çıkmıştı ikinci ali günü adet günümdü. 37.1 ne demek oluyor?
Sabah yataktan çıkmadan yapılan ölçüm için 37 yüksek bi rarakam.hamile olabilirsin bence . cift çizgide var zaten

Yüksek olması gebelik işareti olarak sayiliyor sanırım. Zaten cuma aksami ya da cmt sabahi testi tekrarliycam. Ilgilimi çekti ölçme yöntemi. Faydalı bir forum olmuş emeğinize sağlık

Yüksek olması gebelik işareti olarak sayiliyor sanırım. Zaten cuma aksami ya da cmt sabahi testi tekrarliycam. Ilgilimi çekti ölçme yöntemi. Faydalı bir forum olmuş emeğinize sağlık
Ates dusme yasamazsan hamilesin evet adet gunu.e 2 gun kala en gec dusuyor cunku ates

Sabah 37,0 simdi 37,1 dusmedi ama erken gebelik testi yaptim tek cisgi
Canim su erken gebelik testleri beni hiv cift cizgi cikarmadi.ama normallerde sabah testi ile cift çıkıyordu. normal dene yarin sabah

Adetin de gectigine gore ısının yüksek olması güzel birşey. test yspmalisin

Icimi tekrar rahatlattin :) sen bu hamile oldugunu ogrendiginde yapmismiydin erken test ?
Evet canim. ilk idrarimla belli belirsiz normal testte çıkarken, erken hassas test ile zerre görünmedi. ertesi gun yine ilk idrar ile normali kullandım bssbaya ortadaydi ikinci çizgi. ins canim hayirli sonuç alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…