- 16 Şubat 2015
- 2.100
- 1.513
Tek kasik canım. sol tarafm.bu arada bnimde akıntı arttı. doktordan geldim. doktor akıntı olur hamilelikte ama coj su icersen azalır dediTek kasiginami ikisinedemi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tek kasik canım. sol tarafm.bu arada bnimde akıntı arttı. doktordan geldim. doktor akıntı olur hamilelikte ama coj su icersen azalır dediTek kasiginami ikisinedemi ?
Bugün azaldı ysa bugün ve yarın muhtemel tarihler olabilir. ama dedigim gibi baska ggünlerede sarkabilirBen alından ölçüm yapıyorum her sabah aynı saatte, bugün az biraz düşüş yakaladım.
Bn dil altı gerçek sonuçları veriyor diye biliom canım. Uyudugumuz icin kulak ölçümü yaniltabilirben birşey sorabilir miyim dil altı ölçüm yapıyor sanırım herkez okuduğum diğer başlıklardanda anladığım kadarıyla ben kulaktan hızlı ölçüm yapıyorum sanırım aynı sonuca çıkıyordur dimi???
Bugün ov. testimde önceki çizgilere göre silikleşti. Aynı anda ikisini de deniyorum. Silikleştiği gün vücut ısısı da düştü.Bugün azaldı ysa bugün ve yarın muhtemel tarihler olabilir. ama dedigim gibi baska ggünlerede sarkabilir
Allah allah hic duymamistim böylesi ni . acaba yanlış mı olctun ateşini. yada saatin demi farklılık varBugün ov. testimde önceki çizgilere göre silikleşti. Aynı anda ikisini de deniyorum. Silikleştiği gün vücut ısısı da düştü.
Himmm bn ovulasyon testi hic kullanmadım nasıl işliyor bilmiyorumdumYoo eğer yumurta bugün çatladıysa düşmesi normalmiş canım. Yani ateş ve ov. testi doğru orantılı gidiyor
Gece sol tarafima donemedim ben yuzustu yatarim normalde ne mumkun anca saga donunce az rahatladim o derece sicak basmalari vs valla normalde adet dongum 26 benim ama gece ay 25 gunde olmus yarindan sonra geri sayim basliyor ...Tek kasik canım. sol tarafm.bu arada bnimde akıntı arttı. doktordan geldim. doktor akıntı olur hamilelikte ama coj su icersen azalır dedi
Bunlar tatli kosusturmalar :) burde bir yerde okudum atesi yukselip hasta olanlar varmis duydunmu biyle birsey kurt dustu simdi bana bu sabahta 36,8goruce rahatlamistim cunkuKızlar bu arada iki gündür tahliller le doktorlarla uğraştı gimdan formumla ilgilenemedim
Tatlım bunları düşünme sen. stres bu dönemdeki bebekleri tutunamadan düşmesine sebep oluyor. 2 gün aklına birsey takmaBunlar tatli kosusturmalar :) burde bir yerde okudum atesi yukselip hasta olanlar varmis duydunmu biyle birsey kurt dustu simdi bana bu sabahta 36,8goruce rahatlamistim cunku
Ooo o Zamn çok iyi tatlım. bn koyulasinca harekete geçerdim.mantigimlaİki koyu çizgi yakalayınca yumurta olgunlaşmış oluyor, ertesi gün silikleşmeyi yakalayınca yumurta çatlıyormuş. Ben garantiye alıp o yüzden ikisini de deniyorum. Gerçi bu ay ilk denememiz
Komik birsey ogrendim bu forumda :) cisini yapiyorsun bir kaba sonra camasir suyu dokuyorsun iki kere eger bira kopugu gibi kabarik kalirsa hamilesin cok kabarik sonerse degilsin :) komik ama yaptim ahahahah sanirim iyicene kafayi yedim kirpiklerede baktim ayrica topakmi diye :)Tatlım bunları düşünme sen. stres bu dönemdeki bebekleri tutunamadan düşmesine sebep oluyor. 2 gün aklına birsey takma
Kirpigi yeni duydum da o digerini bende yapmıştım. bende tutmamisti DKomik birsey ogrendim bu forumda :) cisini yapiyorsun bir kaba sonra camasir suyu dokuyorsun iki kere eger bira kopugu gibi kabarik kalirsa hamilesin cok kabarik sonerse degilsin :) komik ama yaptim ahahahah sanirim iyicene kafayi yedim kirpiklerede baktim ayrica topakmi diye :)
Son1 gu ates 36,9Tatlım bunları düşünme sen. stres bu dönemdeki bebekleri tutunamadan düşmesine sebep oluyor. 2 gün aklına birsey takma
Bak git aynaya kirpigin topakmi goz bebegin buyukmu ??Kirpigi yeni duydum da o digerini bende yapmıştım. bende tutmamisti D
Canım seni merak ettim.ne oldu bugün misafirler geldi miSon1 gu ates 36,9
Yok canim atesin 36,9 korktum sabah bole seyirmeler falan iki dk bir vc deydim simdi biraz daha iyi sansilar azaldi afedersin gaz cikaritiyorum habire ama bugun gecsin biran once bir ohh cekcem.ota pusure aglar oldu, esim kacti evden :) hava almaya hem korku hem heyecan hem bekleyisCanım seni merak ettim.ne oldu bugün misafirler geldi mi