- 16 Şubat 2013
- 4.620
- 3.154
merhaba yazilarini okuyorm merk ettim bebisin varmi :) ben bi hamileleik gecirdm ama kurtj olmak zorunda kaldm adettn 4 gun once yerlesme kanmasi yasadm kahve lekeydi2 kez olduSagol cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba yazilarini okuyorm merk ettim bebisin varmi :) ben bi hamileleik gecirdm ama kurtj olmak zorunda kaldm adettn 4 gun once yerlesme kanmasi yasadm kahve lekeydi2 kez olduSagol cnm
Suan hala anlamis degilim akan birsey yok ama.petele ile hafif iceri sokarsam leke leniyor pecete ama kahverengi diil pembe ama normal.silince birsey yok ped de.tertemiz hic boyle olmamistim ... karmancorman oldummerhaba yazilarini okuyorm merk ettim bebisin varmi :) ben bi hamileleik gecirdm ama kurtj olmak zorunda kaldm adettn 4 gun once yerlesme kanmasi yasadm kahve lekeydi2 kez oldu
Bugun atesim 36,6 ve hastayim atesimde dusmedi ??Pembeyse o yerlesme kanamsidir ccanim.yarin hemen test yap bu sıkıntıdan kurtul
Geldimi adetin ya sokuleceksin sokulemiyosun ya da yerlesmeSuan hala anlamis degilim akan birsey yok ama.petele ile hafif iceri sokarsam leke leniyor pecete ama kahverengi diil pembe ama normal.silince birsey yok ped de.tertemiz hic boyle olmamistim ... karmancorman oldum
Hastayım derken.adetmi oldunpost: 39711797 .!.:Bugun atesim 36,6 ve hastayim atesimde dusmedi ??
Kirmilar geldi bolbol bugun hemde ne gelmeHastayım derken.adetmi oldun
Geldi geldiGeldimi adetin ya sokuleceksin sokulemiyosun ya da yerlesme
Tatlim ne bileyim bn hiç inanamıyorum. idrar testi yap benceKirmilar geldi bolbol bugun hemde ne gelme
Yok ya resmen hastayim ayaga kakkamuyorum yogun baya uzandim hep .. cok enteeesan bir ay oldu benim icinTatlim ne bileyim bn hiç inanamıyorum. idrar testi yap bence
Boyle yuksek.ateste hastalanan tek benim sanirimTatlim ne bileyim bn hiç inanamıyorum. idrar testi yap bence
İnş hayırlı sonuçlar alırsın. haber ver sonucunuben de bu ay ateş ölçmeye basladm. adetmn 2. günü ilk ölçümüm ve 36.4 cıkmıstı snra 36.2 36.1 bu arada devam etti. yumurtam catladgı gün 35.9 a kadr düştü snra 36.3 olarak sabitlndi 5 gün ve yükselmeye basladı en son bgün ölçtüğümde 36.7 cıktı ki cok yüksek benm vücuduma göre. bat 5inden sonraki hergün olabilir :) bnde cok merak ediorm dayanamayıp erken gebelik testi aldım yarın sabah ilk işim test yapmak olcak hayırlısı bakalım
Insallah iyi sonuc alirsin merakla bekliycem ben 36,7 ile hasta oldum cunkiben de bu ay ateş ölçmeye basladm. adetmn 2. günü ilk ölçümüm ve 36.4 cıkmıstı snra 36.2 36.1 bu arada devam etti. yumurtam catladgı gün 35.9 a kadr düştü snra 36.3 olarak sabitlndi 5 gün ve yükselmeye basladı en son bgün ölçtüğümde 36.7 cıktı ki cok yüksek benm vücuduma göre. bat 5inden sonraki hergün olabilir :) bnde cok merak ediorm dayanamayıp erken gebelik testi aldım yarın sabah ilk işim test yapmak olcak hayırlısı bakalım
inş ya olumlu seyler yazabilirmInsallah iyi sonuc alirsin merakla bekliycem ben 36,7 ile hasta oldum cunki
İnş verir.ben normalle 3 gün önce cok ince görmüştümbenm daha günüm de gelmedi erken gebelik testi yapcam bakalım inş dgru sonuç verir
Hadii yaa hayirlisi olsun onumzdeki ay gelsin insallahGeldi geldi
Hayirlsi olsun ben daha 3 aylik evliyim bu ay tam denedik zaten yolun basindayim oyuzden pek uzulmedim ama vucudumun bu kadar belirtiye girmesi beni cok sasirtiiHadii yaa hayirlisi olsun onumzdeki ay gelsin insallah