vücut ısısı takibiyle hamile kaldim.buradan grafiklerimizle örnek olalim.

Evet canim. ilk idrarimla belli belirsiz normal testte çıkarken, erken hassas test ile zerre görünmedi. ertesi gun yine ilk idrar ile normali kullandım bssbaya ortadaydi ikinci çizgi. ins canim hayirli sonuç alırsın
sabahbyapmadim testi ben ama tekrar cok sagol icimi nasil rahatlattin bugun adet olmusum gibi 3 kere vc gittim sadece akinti kremsi goguslerim cok aciyor

sabahbyapmadim testi ben ama tekrar cok sagol icimi nasil rahatlattin bugun adet olmusum gibi 3 kere vc gittim sadece akinti kremsi goguslerim cok aciyor
Öyle oluyor . ayrıca adetine daha cok var.benim adetime 3 gün varken cok dikkatli bakinca anca gorulebilecek ikinci çizgi Olustu.Olustu.oda ilk idrarda.ggün içinde inanamadım bi daha yaptım çıkmadı. sana tavsiyem cuma günü sabah normalle yap.hem mübarek Gün hayırlı haberlerin olur

Ya pazar gunu adet gunum korkuyorum tekrar yapmaya bekliycem pazartesiyi suan bile kasiklarimda resmen sanci var ve aha adet oldum akti akiyor kosuyorum vc ye korkuyla odum kopuyor kirmiziyi gorcfem diye ama allahtan yok bir oh cekiyorum ... pazartesi gunu 1 gun gecmis olacak ozaman test alsam cikar heralde

Evet çıkacaktır büyük ihtimal. Ama sabah yapmayi unutma

Bugun atesim 36,8 sabah 8 de yaptim simdi 10 da tekrar yaptim korktum dusuyomu dute 36,9 cikti yakinda ates olcerle dolasacam agzimda
Ay ayni bensin.ah bu bebisler gelinceye kadr ne kadar yoruyorlar.bende oyle oldum tatlim.baen yediklerimi filan etkileyrbilio.onemli olan adet ısısına donmemesi.36.8 kötü bi rakam degil.ayrica Termometre nin pili azalmista olabilir. Çünkü benim oyle oldu 35 gosterince vadesinin doldugunu anladım :) bir ay kullandim bitti pili

Pil bitmesi diil bozulcak kullanmaktan :) 3 gun var benim o 3 gun bana ay gbi gelecek ama zaten icimde ise korkunun bir faydasi yon degilsede kader kismet demek lazim ama bu kadar belirti ates hepsimi beynin oyunu bekizim diyip duruyorum kendime ..... senin akintin ne zaman baslamisti birde israrin koyulastimi ?

akintim adetten bir hafta önce artmıştı. simdisimdidurdu.yani adettenbir hafta geçince. herhalde bebis yerleşti artik akmiyo :) diger sorunu anlamadim.

Canım bende cevap vereyim soruna 1 elin nesi var iki elin sesi var :) ben kızıma hamileyken akintim yunurtlamayla beraber devam etmişti yumurtlama akıntısı geçince su gibi bazen beyazımsi olarak devam etti ve hamilelik boyunca devam etti taakı doğuma kadar. Idrar rengi koyulasmasi diyorlar ben ona inanmıyorum. Benim doktorum öyle bir şey olmadığını söylemişti. Benimde idrar normaldi. Az şu içtiği zaman koyu çok ictigimde beyaz yakın :) normalide bu zaten ..

Akintim resmen hasta oldum hissi gibi beyaz kremsi kramplarim oluyor boyle bicak saplanmasi gibi ara sira birden bire gaz sancim var belimde agri bunlarin hepsi psikolojik olurmu ya diye sormadan edemiyorum kendime

akintim adetten bir hafta önce artmıştı. simdisimdidurdu.yani adettenbir hafta geçince. herhalde bebis yerleşti artik akmiyo :) diger sorunu anlamadim.
Idrarinda koyulasma oldumu diye merak ettim cogu kisi bunu soyluyor bende sanirkm koyulasma oldu ay kendimi cokmu dinliyorum acaba ama

Akintim resmen hasta oldum hissi gibi beyaz kremsi kramplarim oluyor boyle bicak saplanmasi gibi ara sira birden bire gaz sancim var belimde agri bunlarin hepsi psikolojik olurmu ya diye sormadan edemiyorum kendime
1.5 senelik denemeden edindiğim tecrübeyle şunu diyebilirim ki akinti harici hepsi psikolojik olabiliyor maalesef. Ama bu seninkini öyle olduğu anlamına gelmez. Adetin az kaldı pazar günüydü galiba. Azıcık xaman kaldı birazcık kafanı uzaklaştırmaya çalış ve bekle benim hiç br belirtim yoktu hamile kaldığım ay idrar testi bile yapmadık nedense emindim hamile olduğuma kan testi yaptım ve hamileyim. Sanırım birazcık malum oluyor. Htta cinsiyetinden bile emindim kan testi çıktığında eşime dönüp kızımız geliyor demiştim sana dedim. O da inanamamisti :)

Aynen haklisin ... benim akintim adetime en fazla 2 gun kala olur oda bu kadar yogun diil birde mesela.gecen ay gogslerme dojundum hicbir belirti yok dedim hamiel degilsin kizim ve 2 gune hastalandim ama bu ay gecen hafta gogsulerim sisti benimki kucuktur buyuzden cok belli oluyor yanlislikla dokunca bile agriyirdu bel ve kas aagrisi oldu .. bu hafta 3 gundur ozellile akintim acaio yogun sanki adet olmusum gibi kosuyorum bakiyorum kremsi bir akinti ic camasiri 2 kere degisir oldum o derece gogusler hala sis ama gecen haftaki kadar agri yoj daha cok uclari hassaslasmis ... ha bukadar kendini dinlemek iyi degil belki ama akintida psikolojik olurmu ? Birde idrarim kouulasti 2 gundur

ben birşey sorabilir miyim dil altı ölçüm yapıyor sanırım herkez okuduğum diğer başlıklardanda anladığım kadarıyla ben kulaktan hızlı ölçüm yapıyorum sanırım aynı sonuca çıkıyordur dimi???

evet ben de bunu merak ediyorum çünkü dil altından ve kol altından yaklaşık 1 derece farklı sonuç veriyor ben de

Ben alından ölçüm yapıyorum her sabah aynı saatte, bugün az biraz düşüş yakaladım.

Ay hic sorma o akıntıyi.benim 3 gün geçti ben hala adet gelcek bebek düşecek korkusu yaşıyorum. ama o akıntı normal mis.en yakin arkadaşım ilk üç ay hep akıntısı olmuş.
Akintim azaldi adetime 2 gun var hadi bugun bitti bir cuamrtrsi kaldi sobra buyuk gun .. kasiklarim ozellikle sol uyutmadi beni gece birack saplaniyordu resmen

Evet canim bnde bboyleydim.ssbret pazar günü yap bende merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…