Vücudundakiler ne dedi. Evlenince sorun olacak mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bio Oil’ın civa içerdiğini okuyunca kullanmayı bıraktım; kesinliğinden emin değilim ama bende de işe yaramayınca bıraktım
Kesinlikle iyi nemlendiriyor yumusacik yapiyor ama catlaklarda gram ise yaramiyor evet.

Civayi duymamistim

hamilelik sürecinde catlamayan yerim kalmadı. bazen eşime lazere mi gitsem çatlaklar için dedigimde çok gereksiz bence seni niye rahatsız ediyor ki diyor. bence gerçekten daha önce gormedigi için sormustur tuhafına gitmiştir. sevgisinden eminsen dert etme kendine.

Çatlaklar genetik sanırım. Tedavisi var ama tamamen yok olmuyorlar , eskisi kadar da rahatsız edici görüntü vermiyor .

Bende çatlak değil de kollarımda falan kedimin tırmalama izleri oluyordu eşimle ilk tanıştığımız zamanlarda. Bunlar geçecek mi diye soruyordu bana. Kendisi en ufak pürüze tahammül edemiyormuşta kendi bedeninde. Ben de geçecek sen takma kafana diye geçiştirdim hep. Sorularını umursamazca yanıtladım kendime güvenim tamdı. Geneli geçti ama şimdi de ara sıra yüzümde sivilceler çıkıyor mesela. Ama yine de beni begenmeyen b.k yesin mentalitesi ile davranıyorum. Kendinize değer vermezseniz kimsenin size değer vermesini bekleyemezsiniz.

Yeni catlaklarkirmuzi olur zamanla beyazlasir

Sanırım erkek arkadaşının fazla ilişki deneyimi olmadı zira çatlaksız kadın yok denecek kadar az. Ben asla kilolu olmadım. 175 boyundayım en fazla 65 olmama rağmen boy atarken bile belimde enine çatlaklarım oldu ince ince. Ergenlikte dert ettim ama sonrasında umursamadım. Bakımlı olmaya her zaman önem veriri ama seni olduğun gibi kabul edecek kişiler girsin hayatına. Ama sen çok rahatsız oluyorsan o başka. son zamanlarda bazı yeni tekniklerle baya bir oranda yok ediyorlar ama asla sıfırlanmaz

Cinsellikte erkek pek kusur gorecek durumda olmuyor. Sayet o anlarda dikkat edip vucudunuzla ilgili elestirel tarzda konusuyorsa sevgisi azdir. Goruntu, feromonlarin onune gecmistir. Asksiz cinsellikte olmaz.
Asksiz cinsellik olmaz mi? Erkeklerin cogu cinsellik yasiyor hepsi asik mi sevistigi kadinlars

Zayıfım bende de var ama sanırım hızlı bı gelişme dönemi yaşayanlarda oluyo bu. İçiniz rahatlar belki bende hem sivilcelenmeler oluyo hem de killiyim baya. Partnerim laf etse git kendine başka birini bul derim o kadar netim böyle konularda ve kimseden kötü söz de duymadım. Kadınlar önce kendini sevse kimse laf edemez de işte her saçma şeyi bakım diyerek kendine hayatı zindan eden erkeklere yaranmaya çalışan kadınlar suçlu. Bacak kılı kol kılı kaş kılı almak nedir ya? Surata cins cins boyalar sürmek? Saçları boyatmak? Yetişkin beyaz saçlı kadın saçını boyamiyo diye bakımsız deniliyo deliriyorum. Koca popolu ince belli insan olur mu nasıl bir anatomidir o? Yetişkin olup İri ve diri goguslu insan nerede varmis? Yerçekimi diye bisiy niye inkar ediliyo. Hayatında yıllarını geçirmiş birinde kırışıklık olmaması mümkün müdür. Önce insan olmanın doğasını kadınlar olarak farkedebilmemiz gerek. Bir kadın olarak mantiginizi yitirmeyin rica ediyorum. Fotoğraflara inanmayın size dayatilanlara inanmayın artık. Siz önce bu öğretilerin saçma olduğunu bilin ki erkekler de boyle isteklerde bulunmanın saçmalık olduğunu farkedebilsinler.

Çatlağın tedavisi var arkadaşlar. Birkaç ergenlik çatlakların vardı farklı bölgelerde, bir merkezde yaptırdım görünmüyor bile. Bazıları tamamen iyileşti bazıları %80 90 oranında.
Merhabalar ben birkaç yıl önce biodermogenesi yöntemini yaptırmıştım. Yüzde elli gibi azaldı ama hala batıyorlar. Çünkü kollarımda askılı giyemiyorum . Sanırım ten rengi dövme yapan yerler var Muğla’da buldum. Siz memnun musunuz gerçekten görünmeyecek kıvama geldi mi?bir de zahmet olmazsa yaptırdığınız yeri öğrenebilir miyim? Teşekkür ederim

Çatlakların tedavisi yok diye biliyorım bende.. Ama herkesin de bir kusuru var işte.. Hangimiz kusursuz görünüyoruz ki?? Bence çok takmayın.. Erkek arkadaşınız da tamamen saflıkla öyle bir tepki vermiş ben altında birşey aramadım.. Sizde çok takılmayın bu çatlak işi bencede kesinlikle genetik.. Ama birçok kadında da var olan birşey.. Ben annemden şanslıyım galiba şuan hamileyim hiç çatlamadım tabi erken mi çatlamak için bilemiyorum ama çatlasa da ne yapalım yani??

Özgüveninizi zedeleyecek kadar inanın birşey değil ayrıca şunu unutmayın siz kendinizi nasıl hissederseniz karşınızdaki de sizi öyle görür..siz kendinizden emin, kendinizi beğenerek birinin karşısına çıkarsanız o kişi sizden o kadar etkilenecektir..

Catlagin tedavisi yok bosuna para harcamayin bnmde ergnlikte baldrlarim catlamisti o zamn kirmiziydi simdi 32 yasndayim beyazlar vucudumun cestli yerlerndede var ama umrumda degiller fizigim duzgun.kirmiziykn soguk su uygulamak gorntusunu hafifletiyo diye duymustum deneyin bisey kaybetmezsiniz bedava

Valla 31 yaşındayım, deli gibi çatlaklarım var yeniler kırmızı, eskiler beyaz olma şeklinde. Bir kez bile laf eden görmedim. Hayatında ilk kez çatlak görme ihtimali düşük, erkeklerde de oluyor, simit bölgesi özellikle. Çatlak kusur bile değil, insan çok sağlıklı ve dikkatli olsa da hamile kalsa oluşuyor, cildimizin bir özelliği bu.

Asksiz cinsellik olmaz mi? Erkeklerin cogu cinsellik yasiyor hepsi asik mi sevistigi kadinlars
Erkek cephesinden yaklasmadigim icin evet asksiz cinsellik yasayan kadin ucretlidir. O dediginiz "cogu erkeklerin" yasadigi parasal, hissiz, odun birlikteligi de hic umrumda degil.

Erkek cephesinden yaklasmadigim icin evet asksiz cinsellik yasayan kadin ucretlidir. O dediginiz "cogu erkeklerin" yasadigi parasal, hissiz, odun birlikteligi de hic umrumda degil.
Ücretli mi ne alaka?? Herkes sonsuz aşık ya birbirine keşke öyle tozpembe olsaydı dünya

Icerlediginiz cumleye kahkaha emoji'si koydugunuza gore bakisiniz en azindan toz pembe sanki..
O emojiyi anlayamamissiniz da sorumluluk sahibi vatandaş olarak sizi aydınlatayım. Töz pembe olması imkansız anlamında kullanılmış. Olsun bilmemek ayıp değil aydinlandiniz umarım
Az önceki emoji açıklaması da yapayım birini aydınlattım diye mutluluk ifadesi. Kolay gelsin

Yazdiklariniz, mantik cercevesinde degerlendirilmeyecek kadar daginik, kopuk ve birbirinden bagimsiz. Konu sahibinin derdi bunlar degildi. Uzamasin.

benim de çatlak var ve artı selülit. bir şey giymek istesem ordan hello biz de buradayız diyip kendilerini gösteriyolar. hakikaten sinir bozucu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…