- 23 Temmuz 2014
- 3.837
- 16.913
- 408
- 32
- Konu Sahibi limonagaci
-
Kesinlikle iyi nemlendiriyor yumusacik yapiyor ama catlaklarda gram ise yaramiyor evet.Bio Oil’ın civa içerdiğini okuyunca kullanmayı bıraktım; kesinliğinden emin değilim ama bende de işe yaramayınca bıraktım
hamilelik sürecinde catlamayan yerim kalmadı. bazen eşime lazere mi gitsem çatlaklar için dedigimde çok gereksiz bence seni niye rahatsız ediyor ki diyor. bence gerçekten daha önce gormedigi için sormustur tuhafına gitmiştir. sevgisinden eminsen dert etme kendine.Ergenliğimde fay hattı gibi çatladım, popo kısmımda çatlamayan yer yok. Şimdi de üst bacak ve karnıma doğru kırmızı kırmızı çok belirgin şekilde çatlaklarım var. Üstelik istisnasız her gün nemlendiriyorum ve gerçekten bol su içiyorum. Bunları durduramıyorum, genetik olduğunu düşünüyorum artık. Fraksiyonel lazere gittim bir dönem. 4200 gibi bir ücret ödedim, ama hiçbir işe yaramadı. Param, zamanım ve ümitlerim boşa gitti. Şimdi başka tedavi için de ne bütçe kaldı ne umut zaten. Dermatolojiye gittiğimde doktor çatlakların düzelemeyeceğini, cildin yırtıldıktan sonra eski haline dönemeyeceğini ve bunun imkansız olduğunu söyledi. Görünümünü ancak %10 azaltabilirsin dedi. Üstelik kilolu da değilim, yıllardır sabit kilodayım. Kırmızı çatlaklarımda bile tedavi işe yaramadı. Oysa instagramda önce ve sonrası paylaşılan fotoğrafları görüp gitmiştim, onlara da inancım kalmadı.
Bir süredir de bir ilişkim var. Kendisiyle yakınlaştığımız bir dönem vücudumdaki çatlakları sordu. Tabi kendisi çatlak olduğunu da bilmiyor bunların. Neden böyle oldu vücudun, düzelir mi bunlar, Allah Allah ya garip duruyor gibi bir sürü yorumda bulundu gerçekten şaşkın bir şekilde. Kırıcı bir şekilde dile getirmedi aslında bilmediği ortada. Kan toplanması gibi bir şey sandı kırmızıları, doktora gidelim dedi :) Kendimi epey kötü hissettim, çünkü bir çaresi yok. Doğum yapsam kendimi düşünemiyorum bile. Eminim aranızda çatlakları olanlar mutlaka vardır, eşiniz bunları problem yapıp dile getiriyor mu? ya da cinsellik açısından bir problem olur mu diye düşünüyorum. Fiziğim yerinde olmasına rağmen bu sebeple o kadar öz güvensizim ki evlenmeyi bile artık düşünmüyorum. Hafif çatlaklar değil bendekiler çünkü, keşke öyle olsaydı. Düşüncelerinizi merak ediyorum.
Yeni catlaklarkirmuzi olur zamanla beyazlasirCok yakin bir arkadasimin cildi gercekten bariz bir sekilde problemli hatta gecen doktora gitti ama esi pesinden ayrilmiyor. Bunu sorun ederse bence o kisi sizin icin yanlis kisidir. Catlak sorununuzun ben de genetik oldugunu düsünüyorum, cok az su icmeme ve nemlemdirme konusunda tembel olmama ragmen sizin bahsettiginiz gibi bir sorunum olmadi peki anneniz de var mi? Yine de bir doktora gidin derim. kirmizi catlak mi olur mu hic duymadim?
Sanırım erkek arkadaşının fazla ilişki deneyimi olmadı zira çatlaksız kadın yok denecek kadar az. Ben asla kilolu olmadım. 175 boyundayım en fazla 65 olmama rağmen boy atarken bile belimde enine çatlaklarım oldu ince ince. Ergenlikte dert ettim ama sonrasında umursamadım. Bakımlı olmaya her zaman önem veriri ama seni olduğun gibi kabul edecek kişiler girsin hayatına. Ama sen çok rahatsız oluyorsan o başka. son zamanlarda bazı yeni tekniklerle baya bir oranda yok ediyorlar ama asla sıfırlanmazErgenliğimde fay hattı gibi çatladım, popo kısmımda çatlamayan yer yok. Şimdi de üst bacak ve karnıma doğru kırmızı kırmızı çok belirgin şekilde çatlaklarım var. Üstelik istisnasız her gün nemlendiriyorum ve gerçekten bol su içiyorum. Bunları durduramıyorum, genetik olduğunu düşünüyorum artık. Fraksiyonel lazere gittim bir dönem. 4200 gibi bir ücret ödedim, ama hiçbir işe yaramadı. Param, zamanım ve ümitlerim boşa gitti. Şimdi başka tedavi için de ne bütçe kaldı ne umut zaten. Dermatolojiye gittiğimde doktor çatlakların düzelemeyeceğini, cildin yırtıldıktan sonra eski haline dönemeyeceğini ve bunun imkansız olduğunu söyledi. Görünümünü ancak %10 azaltabilirsin dedi. Üstelik kilolu da değilim, yıllardır sabit kilodayım. Kırmızı çatlaklarımda bile tedavi işe yaramadı. Oysa instagramda önce ve sonrası paylaşılan fotoğrafları görüp gitmiştim, onlara da inancım kalmadı.
Bir süredir de bir ilişkim var. Kendisiyle yakınlaştığımız bir dönem vücudumdaki çatlakları sordu. Tabi kendisi çatlak olduğunu da bilmiyor bunların. Neden böyle oldu vücudun, düzelir mi bunlar, Allah Allah ya garip duruyor gibi bir sürü yorumda bulundu gerçekten şaşkın bir şekilde. Kırıcı bir şekilde dile getirmedi aslında bilmediği ortada. Kan toplanması gibi bir şey sandı kırmızıları, doktora gidelim dedi :) Kendimi epey kötü hissettim, çünkü bir çaresi yok. Doğum yapsam kendimi düşünemiyorum bile. Eminim aranızda çatlakları olanlar mutlaka vardır, eşiniz bunları problem yapıp dile getiriyor mu? ya da cinsellik açısından bir problem olur mu diye düşünüyorum. Fiziğim yerinde olmasına rağmen bu sebeple o kadar öz güvensizim ki evlenmeyi bile artık düşünmüyorum. Hafif çatlaklar değil bendekiler çünkü, keşke öyle olsaydı. Düşüncelerinizi merak ediyorum.
Asksiz cinsellik olmaz mi? Erkeklerin cogu cinsellik yasiyor hepsi asik mi sevistigi kadinlarsCinsellikte erkek pek kusur gorecek durumda olmuyor. Sayet o anlarda dikkat edip vucudunuzla ilgili elestirel tarzda konusuyorsa sevgisi azdir. Goruntu, feromonlarin onune gecmistir. Asksiz cinsellikte olmaz.
Merhabalar ben birkaç yıl önce biodermogenesi yöntemini yaptırmıştım. Yüzde elli gibi azaldı ama hala batıyorlar. Çünkü kollarımda askılı giyemiyorum . Sanırım ten rengi dövme yapan yerler var Muğla’da buldum. Siz memnun musunuz gerçekten görünmeyecek kıvama geldi mi?bir de zahmet olmazsa yaptırdığınız yeri öğrenebilir miyim? Teşekkür ederimÇatlağın tedavisi var arkadaşlar. Birkaç ergenlik çatlakların vardı farklı bölgelerde, bir merkezde yaptırdım görünmüyor bile. Bazıları tamamen iyileşti bazıları %80 90 oranında.
Çatlakların tedavisi yok diye biliyorım bende.. Ama herkesin de bir kusuru var işte.. Hangimiz kusursuz görünüyoruz ki?? Bence çok takmayın.. Erkek arkadaşınız da tamamen saflıkla öyle bir tepki vermiş ben altında birşey aramadım.. Sizde çok takılmayın bu çatlak işi bencede kesinlikle genetik.. Ama birçok kadında da var olan birşey.. Ben annemden şanslıyım galiba şuan hamileyim hiç çatlamadım tabi erken mi çatlamak için bilemiyorum ama çatlasa da ne yapalım yani??Ergenliğimde fay hattı gibi çatladım, popo kısmımda çatlamayan yer yok. Şimdi de üst bacak ve karnıma doğru kırmızı kırmızı çok belirgin şekilde çatlaklarım var. Üstelik istisnasız her gün nemlendiriyorum ve gerçekten bol su içiyorum. Bunları durduramıyorum, genetik olduğunu düşünüyorum artık. Fraksiyonel lazere gittim bir dönem. 4200 gibi bir ücret ödedim, ama hiçbir işe yaramadı. Param, zamanım ve ümitlerim boşa gitti. Şimdi başka tedavi için de ne bütçe kaldı ne umut zaten. Dermatolojiye gittiğimde doktor çatlakların düzelemeyeceğini, cildin yırtıldıktan sonra eski haline dönemeyeceğini ve bunun imkansız olduğunu söyledi. Görünümünü ancak %10 azaltabilirsin dedi. Üstelik kilolu da değilim, yıllardır sabit kilodayım. Kırmızı çatlaklarımda bile tedavi işe yaramadı. Oysa instagramda önce ve sonrası paylaşılan fotoğrafları görüp gitmiştim, onlara da inancım kalmadı.
Erkek cephesinden yaklasmadigim icin evet asksiz cinsellik yasayan kadin ucretlidir. O dediginiz "cogu erkeklerin" yasadigi parasal, hissiz, odun birlikteligi de hic umrumda degil.Asksiz cinsellik olmaz mi? Erkeklerin cogu cinsellik yasiyor hepsi asik mi sevistigi kadinlars
Ücretli mi ne alaka?? Herkes sonsuz aşık ya birbirine keşke öyle tozpembe olsaydı dünyaErkek cephesinden yaklasmadigim icin evet asksiz cinsellik yasayan kadin ucretlidir. O dediginiz "cogu erkeklerin" yasadigi parasal, hissiz, odun birlikteligi de hic umrumda degil.
Icerlediginiz cumleye kahkaha emoji'si koydugunuza gore bakisiniz en azindan toz pembe sanki..Ücretli mi ne alaka?? Herkes sonsuz aşık ya birbirine keşke öyle tozpembe olsaydı dünya
O emojiyi anlayamamissiniz da sorumluluk sahibi vatandaş olarak sizi aydınlatayım. Töz pembe olması imkansız anlamında kullanılmış. Olsun bilmemek ayıp değil aydinlandiniz umarımIcerlediginiz cumleye kahkaha emoji'si koydugunuza gore bakisiniz en azindan toz pembe sanki..
Yazdiklariniz, mantik cercevesinde degerlendirilmeyecek kadar daginik, kopuk ve birbirinden bagimsiz. Konu sahibinin derdi bunlar degildi. Uzamasin.O emojiyi anlayamamissiniz da sorumluluk sahibi vatandaş olarak sizi aydınlatayım. Töz pembe olması imkansız anlamında kullanılmış. Olsun bilmemek ayıp değil aydinlandiniz umarım
Az önceki emoji açıklaması da yapayım birini aydınlattım diye mutluluk ifadesi. Kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?