- 17 Şubat 2015
- 7.886
- 21.133
- 348
- Konu Sahibi limonagaci
-
Olana care degil yazan cizen çok belki kullanim esnasinda hafif etkisi var iste yazdgim gbi.hamilelikte zeytin yagi, hindistan cevizi yagi ya da yogun nemlendirici sürmekte nerdeyse ayni etki aslinda. Olmayan sey icin nemlendirici etki yapıyor o kadar gerisi hava parasi bana kalirsa. Ise yarayacak catlak kremi duzenli kullanimda catlagi azaltir ki goreyim deriyi topluyor besliyor diye. Keske oyle bir krem olsa ama malesef daha rastlamadım bir ara bayağı bakmistim çünkü ama bi denesin konu sahibi geneOlana care mi bilmem ama hamilelikte kullandim cok etkiliydi..
O henüz çatlamamışken kullanılıyor diye biliyorumLierac sanirim catlak kremi ..pahalidir ama ise yarar
Ben hamile kaldigimda doktorum onerdi bu kremi..kucucuk tup cok pahaliydi ama faydaliydi..devamli catliyorum yazdigi icin konu sahibi bunu onerdim..olana ne yapar bilemem ama olmasini onler..ama cok cep yakar..tum vücut icinO henüz çatlamamışken kullanılıyor diye biliyorum
Nerde nasıl bir işkem yaptırdınız çok rica etsemÇatlağın tedavisi var arkadaşlar. Birkaç ergenlik çatlakların vardı farklı bölgelerde, bir merkezde yaptırdım görünmüyor bile. Bazıları tamamen iyileşti bazıları %80 90 oranında.
Çatlak tedavileri var denediniz mi?Ergenliğimde fay hattı gibi çatladım, popo kısmımda çatlamayan yer yok. Şimdi de üst bacak ve karnıma doğru kırmızı kırmızı çok belirgin şekilde çatlaklarım var. Üstelik istisnasız her gün nemlendiriyorum ve gerçekten bol su içiyorum. Bunları durduramıyorum, genetik olduğunu düşünüyorum artık. Fraksiyonel lazere gittim bir dönem. 4200 gibi bir ücret ödedim, ama hiçbir işe yaramadı. Param, zamanım ve ümitlerim boşa gitti. Şimdi başka tedavi için de ne bütçe kaldı ne umut zaten. Dermatolojiye gittiğimde doktor çatlakların düzelemeyeceğini, cildin yırtıldıktan sonra eski haline dönemeyeceğini ve bunun imkansız olduğunu söyledi. Görünümünü ancak %10 azaltabilirsin dedi. Üstelik kilolu da değilim, yıllardır sabit kilodayım. Kırmızı çatlaklarımda bile tedavi işe yaramadı. Oysa instagramda önce ve sonrası paylaşılan fotoğrafları görüp gitmiştim, onlara da inancım kalmadı.
Bir süredir de bir ilişkim var. Kendisiyle yakınlaştığımız bir dönem vücudumdaki çatlakları sordu. Tabi kendisi çatlak olduğunu da bilmiyor bunların. Neden böyle oldu vücudun, düzelir mi bunlar, Allah Allah ya garip duruyor gibi bir sürü yorumda bulundu gerçekten şaşkın bir şekilde. Kırıcı bir şekilde dile getirmedi aslında bilmediği ortada. Kan toplanması gibi bir şey sandı kırmızıları, doktora gidelim dedi :) Kendimi epey kötü hissettim, çünkü bir çaresi yok. Doğum yapsam kendimi düşünemiyorum bile. Eminim aranızda çatlakları olanlar mutlaka vardır, eşiniz bunları problem yapıp dile getiriyor mu? ya da cinsellik açısından bir problem olur mu diye düşünüyorum. Fiziğim yerinde olmasına rağmen bu sebeple o kadar öz güvensizim ki evlenmeyi bile artık düşünmüyorum. Hafif çatlaklar değil bendekiler çünkü, keşke öyle olsaydı. Düşüncelerinizi merak ediyorum.
Resım atabılirmisiniz.Bencede genetık .Her yerınızdemı var.Beonzlaşın tatıle gıttıgınızde kakao yagı kullanın .Havuc yagı kullanın.Inanın cınsellıkte hiç onemlı deıl emın olabılırsın .Ayrıca neden evlenmeyesın?Kalbin çatlak olmasın tatlım.Hepımızın sorunu var bende gogsumu begenmıorum amalıat olayım dıorum ızın vermıolar .Kafam gibi buyuk .Yastık yap kullan.Dıyetısyene gıdıorum.Hepımızın turlu yurlu sorunları var .Bence kafana takma.Ergenliğimde fay hattı gibi çatladım, popo kısmımda çatlamayan yer yok. Şimdi de üst bacak ve karnıma doğru kırmızı kırmızı çok belirgin şekilde çatlaklarım var. Üstelik istisnasız her gün nemlendiriyorum ve gerçekten bol su içiyorum. Bunları durduramıyorum, genetik olduğunu düşünüyorum artık. Fraksiyonel lazere gittim bir dönem. 4200 gibi bir ücret ödedim, ama hiçbir işe yaramadı. Param, zamanım ve ümitlerim boşa gitti. Şimdi başka tedavi için de ne bütçe kaldı ne umut zaten. Dermatolojiye gittiğimde doktor çatlakların düzelemeyeceğini, cildin yırtıldıktan sonra eski haline dönemeyeceğini ve bunun imkansız olduğunu söyledi. Görünümünü ancak %10 azaltabilirsin dedi. Üstelik kilolu da değilim, yıllardır sabit kilodayım. Kırmızı çatlaklarımda bile tedavi işe yaramadı. Oysa instagramda önce ve sonrası paylaşılan fotoğrafları görüp gitmiştim, onlara da inancım kalmadı.
Bir süredir de bir ilişkim var. Kendisiyle yakınlaştığımız bir dönem vücudumdaki çatlakları sordu. Tabi kendisi çatlak olduğunu da bilmiyor bunların. Neden böyle oldu vücudun, düzelir mi bunlar, Allah Allah ya garip duruyor gibi bir sürü yorumda bulundu gerçekten şaşkın bir şekilde. Kırıcı bir şekilde dile getirmedi aslında bilmediği ortada. Kan toplanması gibi bir şey sandı kırmızıları, doktora gidelim dedi :) Kendimi epey kötü hissettim, çünkü bir çaresi yok. Doğum yapsam kendimi düşünemiyorum bile. Eminim aranızda çatlakları olanlar mutlaka vardır, eşiniz bunları problem yapıp dile getiriyor mu? ya da cinsellik açısından bir problem olur mu diye düşünüyorum. Fiziğim yerinde olmasına rağmen bu sebeple o kadar öz güvensizim ki evlenmeyi bile artık düşünmüyorum. Hafif çatlaklar değil bendekiler çünkü, keşke öyle olsaydı. Düşüncelerinizi merak ediyorum.
Brezilya çatlak kamuflaj tekniği denilen bir teknikle yapıldı, striort ya da lazer değil. Medikal pigmentasyonla yapılıyor. Bana tek seans yeterli geldi. Hamilelik çatlağı gibi derin yarıklar yoksa tek seans yeterli gelir. Ben memnun kaldım.Lazerle mi tedavi yapıldı acaba? Hangi lazer? Kaç seans? Bilgi verir misiniz rica etsem.
Ben de kullanmıştım. Kampanyaya giriyor bazen. Olanı geçirmese de artmasını bari önler evet o da önemli bir şeydir tabiiBen hamile kaldigimda doktorum onerdi bu kremi..kucucuk tup cok pahaliydi ama faydaliydi..devamli catliyorum yazdigi icin konu sahibi bunu onerdim..olana ne yapar bilemem ama olmasini onler..ama cok cep yakar..tum vücut icin
Bio Oil’ın civa içerdiğini okuyunca kullanmayı bıraktım; kesinliğinden emin değilim ama bende de işe yaramayınca bıraktımÜst bedenim sabit hep basenden alıp veriyorum. Ondan benim de çatlaklarım var o kısımda. Oluşurken müdahele etmedim tabii,tamamen beyazlaştı, son birkaç yıldır Bio-Oil var onu kulllanıyorum. Mucize bir yağ.... demek isterdim ama vicdanımı rahatlatmak için kullanıyorum, çok iyi nemlendirmekten başka bir işe yaramıyor. Verdiğim paraları helal etmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?