• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vücudundakiler ne dedi. Evlenince sorun olacak mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tonla çatlağım var, ergenliğimde çok taktım. İnternet İnstagram falan yaygınlaşıp çatlağın doğal olduğunu, mankenlerin bile bu tarz dertleri olduğunu idrak ettiğimden beri asla aklıma bile gelmiyor. Gerçek insanlarda böyle kusurlar olur. Saklamaya çalıştığınız için daha çok dikkat çekmiş olabilirsiniz. Onlar sizin parçalarınız, Kusur değil ince detaylar. Kendinizi sevin. Çatlaklar, kırışıklıklar, beyazlar hepsi zamanın imzası.

Boş ver yaa..ben iki doğum yapmıştım bende o kadar yoktu ama gelinimizin vücudu çatlaklarla doluydu.abimin sorun ettiğini de sanmıyorum.azcık bende de var ama hiç umursamıyorum.her zaman aynı kalmıcaz sonuçta.

Olana care mi bilmem ama hamilelikte kullandim cok etkiliydi..
Olana care degil yazan cizen çok belki kullanim esnasinda hafif etkisi var iste yazdgim gbi.hamilelikte zeytin yagi, hindistan cevizi yagi ya da yogun nemlendirici sürmekte nerdeyse ayni etki aslinda. Olmayan sey icin nemlendirici etki yapıyor o kadar gerisi hava parasi bana kalirsa. Ise yarayacak catlak kremi duzenli kullanimda catlagi azaltir ki goreyim deriyi topluyor besliyor diye. Keske oyle bir krem olsa ama malesef daha rastlamadım bir ara bayağı bakmistim çünkü ama bi denesin konu sahibi gene

Cinsellikte erkek pek kusur gorecek durumda olmuyor. Sayet o anlarda dikkat edip vucudunuzla ilgili elestirel tarzda konusuyorsa sevgisi azdir. Goruntu, feromonlarin onune gecmistir. Asksiz cinsellikte olmaz.

Öncelikle evlilikte cok buyuk bir problem Olacagini düşünmüyorum kimsenin vicudu oyle mankenler gibi cok duzgun puruzsuz ve orantili degil kaldi ki yas da ilerledikce ciltte defarmosyonlar cok oluyor kimse evlendigi vicutta kalmiyor ama akliniza cok takilirsa evlilik dusundugunuz kisi ile bu durumu paylasabilirsiniz

Bende evlenmeden önce vardı, hamile kaldım gobegimde mor mor çizgiler 🤭 doğurdum çocuğu aynanın karşısında giyiniyordum ay Allah'ım dedim bu ne çirkin bir göbek 😂😂😂 ağlamaya başladım.. eşim gelip sakinleştirdi. Onlar sana evladından hatıra dedi, ben seni böylede çok seviyorumlar falan. Merak etmeyin seviyorsa asla dert etmez.

O henüz çatlamamışken kullanılıyor diye biliyorum
Ben hamile kaldigimda doktorum onerdi bu kremi..kucucuk tup cok pahaliydi ama faydaliydi..devamli catliyorum yazdigi icin konu sahibi bunu onerdim..olana ne yapar bilemem ama olmasini onler..ama cok cep yakar..tum vücut icin

Benim de göbek altımda ve üst bacağımın önünda bekarlığımda oluşan çatlaklarım var. Eşim sorsa da pek üstünde durmadan cevap vermişimdir. Çünkü çok normal bir şey bu. Genetik geçişin önüne geçmek neredeyse imkansız.
Ben eşime ne kadar tuhaf bir şeymiş gibi yorumlarsam o da o kadar tuhaf karşılardı. Yani sen rahat ol ki bu karşıdakine de geçsin.. :KK45:

Ergenliğimde fay hattı gibi çatladım, popo kısmımda çatlamayan yer yok. Şimdi de üst bacak ve karnıma doğru kırmızı kırmızı çok belirgin şekilde çatlaklarım var. Üstelik istisnasız her gün nemlendiriyorum ve gerçekten bol su içiyorum. Bunları durduramıyorum, genetik olduğunu düşünüyorum artık. Fraksiyonel lazere gittim bir dönem. 4200 gibi bir ücret ödedim, ama hiçbir işe yaramadı. Param, zamanım ve ümitlerim boşa gitti. Şimdi başka tedavi için de ne bütçe kaldı ne umut zaten. Dermatolojiye gittiğimde doktor çatlakların düzelemeyeceğini, cildin yırtıldıktan sonra eski haline dönemeyeceğini ve bunun imkansız olduğunu söyledi. Görünümünü ancak %10 azaltabilirsin dedi. Üstelik kilolu da değilim, yıllardır sabit kilodayım. Kırmızı çatlaklarımda bile tedavi işe yaramadı. Oysa instagramda önce ve sonrası paylaşılan fotoğrafları görüp gitmiştim, onlara da inancım kalmadı.

Bir süredir de bir ilişkim var. Kendisiyle yakınlaştığımız bir dönem vücudumdaki çatlakları sordu. Tabi kendisi çatlak olduğunu da bilmiyor bunların. Neden böyle oldu vücudun, düzelir mi bunlar, Allah Allah ya garip duruyor gibi bir sürü yorumda bulundu gerçekten şaşkın bir şekilde. Kırıcı bir şekilde dile getirmedi aslında bilmediği ortada. Kan toplanması gibi bir şey sandı kırmızıları, doktora gidelim dedi :) Kendimi epey kötü hissettim, çünkü bir çaresi yok. Doğum yapsam kendimi düşünemiyorum bile. Eminim aranızda çatlakları olanlar mutlaka vardır, eşiniz bunları problem yapıp dile getiriyor mu? ya da cinsellik açısından bir problem olur mu diye düşünüyorum. Fiziğim yerinde olmasına rağmen bu sebeple o kadar öz güvensizim ki evlenmeyi bile artık düşünmüyorum. Hafif çatlaklar değil bendekiler çünkü, keşke öyle olsaydı. Düşüncelerinizi merak ediyorum.
Çatlak tedavileri var denediniz mi?

Spor ve bebek yağ diyorum :) deneyin ikisini kesinlikle. Dustan sonra vucudunuza masaj yapin. Kiz arkadasimin kazadan sonra bacaginds iz olmustu. Bebek masaji yapiyordu azaldigini soylemisti. Bende isyrinde stiletto ile calismaktan bacaklarmda kirmizi cizgiler olusmutu bebek yagi ile masaj yapinca gecti.

Bende ergenlikten önce zayıfım. Ergenlik döneminde ve üniversite sınavına hazırlandığım o yıllarda 56 kiloya çıkmıştım ve o yaşta çatlak kremi tedavisi vs bilmediğim için kırmızıyken müdahale de edemedim. Kalçamda oluştu. Eskiden kafaya takıyordum ama artık takmıyorum. Erkek arkadaşında çatlağın ne olduğunu nasıl bilmiyor hayret. Bu erkeklerde de oluyor sonuçta😂 Bence sende boşuna kafana takma sıkı fit bir vücudun varsa eşinin bunu önemseyeceğini sanmıyorum. En azından benim eşim için problem oluşturmuyor. Herkesin az veya çok kusurları var. Önemli olan sağlıklı, fit ve temiz olmak. Günümüzde çatlak önleyici birçok yağlar kremler vs bulunuyor gebelikte bilinçli olup bakımlarını yapınca o kadar çatlak oluşmaz. Ama genetikse ve oluşursa da yapacak bir şey yok. Vücudumuz bir bebeğe ev sahibi olup dünyaya yeni bir yaşam getiriyor. Bu mucizevi olayın karşısında çatlağı önemliymiş gibi görmüyorum

Ergenliğimde fay hattı gibi çatladım, popo kısmımda çatlamayan yer yok. Şimdi de üst bacak ve karnıma doğru kırmızı kırmızı çok belirgin şekilde çatlaklarım var. Üstelik istisnasız her gün nemlendiriyorum ve gerçekten bol su içiyorum. Bunları durduramıyorum, genetik olduğunu düşünüyorum artık. Fraksiyonel lazere gittim bir dönem. 4200 gibi bir ücret ödedim, ama hiçbir işe yaramadı. Param, zamanım ve ümitlerim boşa gitti. Şimdi başka tedavi için de ne bütçe kaldı ne umut zaten. Dermatolojiye gittiğimde doktor çatlakların düzelemeyeceğini, cildin yırtıldıktan sonra eski haline dönemeyeceğini ve bunun imkansız olduğunu söyledi. Görünümünü ancak %10 azaltabilirsin dedi. Üstelik kilolu da değilim, yıllardır sabit kilodayım. Kırmızı çatlaklarımda bile tedavi işe yaramadı. Oysa instagramda önce ve sonrası paylaşılan fotoğrafları görüp gitmiştim, onlara da inancım kalmadı.

Bir süredir de bir ilişkim var. Kendisiyle yakınlaştığımız bir dönem vücudumdaki çatlakları sordu. Tabi kendisi çatlak olduğunu da bilmiyor bunların. Neden böyle oldu vücudun, düzelir mi bunlar, Allah Allah ya garip duruyor gibi bir sürü yorumda bulundu gerçekten şaşkın bir şekilde. Kırıcı bir şekilde dile getirmedi aslında bilmediği ortada. Kan toplanması gibi bir şey sandı kırmızıları, doktora gidelim dedi :) Kendimi epey kötü hissettim, çünkü bir çaresi yok. Doğum yapsam kendimi düşünemiyorum bile. Eminim aranızda çatlakları olanlar mutlaka vardır, eşiniz bunları problem yapıp dile getiriyor mu? ya da cinsellik açısından bir problem olur mu diye düşünüyorum. Fiziğim yerinde olmasına rağmen bu sebeple o kadar öz güvensizim ki evlenmeyi bile artık düşünmüyorum. Hafif çatlaklar değil bendekiler çünkü, keşke öyle olsaydı. Düşüncelerinizi merak ediyorum.
Resım atabılirmisiniz.Bencede genetık .Her yerınızdemı var.Beonzlaşın tatıle gıttıgınızde kakao yagı kullanın .Havuc yagı kullanın.Inanın cınsellıkte hiç onemlı deıl emın olabılırsın .Ayrıca neden evlenmeyesın?Kalbin çatlak olmasın tatlım.Hepımızın sorunu var bende gogsumu begenmıorum amalıat olayım dıorum ızın vermıolar .Kafam gibi buyuk .Yastık yap kullan.Dıyetısyene gıdıorum.Hepımızın turlu yurlu sorunları var .Bence kafana takma.

Lazerle mi tedavi yapıldı acaba? Hangi lazer? Kaç seans? Bilgi verir misiniz rica etsem.
Brezilya çatlak kamuflaj tekniği denilen bir teknikle yapıldı, striort ya da lazer değil. Medikal pigmentasyonla yapılıyor. Bana tek seans yeterli geldi. Hamilelik çatlağı gibi derin yarıklar yoksa tek seans yeterli gelir. Ben memnun kaldım.

Ben hayatım boyunca en düşük 50 en yüksek 60'ı gördüm. Şu an 55'im ama yıllar boyu üç beş kilo al-ver çok gidip geldim.

Üst bedenim sabit hep basenden alıp veriyorum. Ondan benim de çatlaklarım var o kısımda. Oluşurken müdahele etmedim tabii,tamamen beyazlaştı, son birkaç yıldır Bio-Oil var onu kulllanıyorum. Mucize bir yağ.... demek isterdim ama vicdanımı rahatlatmak için kullanıyorum, çok iyi nemlendirmekten başka bir işe yaramıyor. Verdiğim paraları helal etmiyorum :KK53:

Ben hamile kaldigimda doktorum onerdi bu kremi..kucucuk tup cok pahaliydi ama faydaliydi..devamli catliyorum yazdigi icin konu sahibi bunu onerdim..olana ne yapar bilemem ama olmasini onler..ama cok cep yakar..tum vücut icin
Ben de kullanmıştım. Kampanyaya giriyor bazen. Olanı geçirmese de artmasını bari önler evet o da önemli bir şeydir tabii

Üst bedenim sabit hep basenden alıp veriyorum. Ondan benim de çatlaklarım var o kısımda. Oluşurken müdahele etmedim tabii,tamamen beyazlaştı, son birkaç yıldır Bio-Oil var onu kulllanıyorum. Mucize bir yağ.... demek isterdim ama vicdanımı rahatlatmak için kullanıyorum, çok iyi nemlendirmekten başka bir işe yaramıyor. Verdiğim paraları helal etmiyorum :KK53:
Bio Oil’ın civa içerdiğini okuyunca kullanmayı bıraktım; kesinliğinden emin değilim ama bende de işe yaramayınca bıraktım :KK43:

Benim karnimin altinda cok hafif beyaz catlak var. Belli olmuyor. Ama bacaklarim kilcal damarlarla dolu.umurumda mi evet umurumda cok sinir bozucu😥hele tuyleri alinca

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back