Ergenliğimde fay hattı gibi çatladım, popo kısmımda çatlamayan yer yok. Şimdi de üst bacak ve karnıma doğru kırmızı kırmızı çok belirgin şekilde çatlaklarım var. Üstelik istisnasız her gün nemlendiriyorum ve gerçekten bol su içiyorum. Bunları durduramıyorum, genetik olduğunu düşünüyorum artık. Fraksiyonel lazere gittim bir dönem. 4200 gibi bir ücret ödedim, ama hiçbir işe yaramadı. Param, zamanım ve ümitlerim boşa gitti. Şimdi başka tedavi için de ne bütçe kaldı ne umut zaten. Dermatolojiye gittiğimde doktor çatlakların düzelemeyeceğini, cildin yırtıldıktan sonra eski haline dönemeyeceğini ve bunun imkansız olduğunu söyledi. Görünümünü ancak %10 azaltabilirsin dedi. Üstelik kilolu da değilim, yıllardır sabit kilodayım. Kırmızı çatlaklarımda bile tedavi işe yaramadı. Oysa instagramda önce ve sonrası paylaşılan fotoğrafları görüp gitmiştim, onlara da inancım kalmadı.
Bir süredir de bir ilişkim var. Kendisiyle yakınlaştığımız bir dönem vücudumdaki çatlakları sordu. Tabi kendisi çatlak olduğunu da bilmiyor bunların. Neden böyle oldu vücudun, düzelir mi bunlar, Allah Allah ya garip duruyor gibi bir sürü yorumda bulundu gerçekten şaşkın bir şekilde. Kırıcı bir şekilde dile getirmedi aslında bilmediği ortada. Kan toplanması gibi bir şey sandı kırmızıları, doktora gidelim dedi :) Kendimi epey kötü hissettim, çünkü bir çaresi yok. Doğum yapsam kendimi düşünemiyorum bile. Eminim aranızda çatlakları olanlar mutlaka vardır, eşiniz bunları problem yapıp dile getiriyor mu? ya da cinsellik açısından bir problem olur mu diye düşünüyorum. Fiziğim yerinde olmasına rağmen bu sebeple o kadar öz güvensizim ki evlenmeyi bile artık düşünmüyorum. Hafif çatlaklar değil bendekiler çünkü, keşke öyle olsaydı. Düşüncelerinizi merak ediyorum.