Vücudundakiler ne dedi. Evlenince sorun olacak mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu catlak isi cidden ilginc.Kalca,belim dolu catlakla hemen her yeri catlak ama ikizlerime hamileligimde karnimda tek bir catlak olmadi.Esim sorun etmedi hic.Beldekiler zaten uzamaya bagli enine catlak.Kalcamdakiler kilo al verden.Bence soyle .Bu gayet normal bir durum.Eskiden takardim bende artik hicc

Hamileyken bir gecede çatladım

Sezeryan aşamasından kasları da kuvvetli zor kesiliyor ama ne kadar çok çatlamış diye muhabbet etti doktorlarım

Popomda vs az ama karnım yeni sürülmüş tarla gibi anneminki de öyle

Önemli değil çatlak patlak, kimse o esnada fark etmez, dikkate almaz

Benim ergenlik çatlakların var mesela esmerim ama yine de belli umrumda mi değil asla da olmadı eşimin de asla umrunda olmadı. Şu an hamileyim ve buyük ihtimalle yine catlıycam napalim bu da yapı meselesi çok takılmayın. Takılanla da görüşmeyin bu arada o kızarıklıklar yıllar içinde geçiyor sadece beyazlık kalıyor.

Ergenliğimde arkadaşlarım çatlakları olduğunu söylerdi ben şaşırırdım hiç çatlamam olmadı ama hamile kaldığımda önce göğüslerim çatladı sonra göbek büyüdükçe inanılmaz yarıklar oldu nice kremler jeller kullandım hic bır ise yaramadı çocuğum 3 yaşına yaklaştı, şimdi derin derin çatlaklarım var bazen aynada bakinca vay be ne hallere geldim diyip gülüyorum ama eşim şu güne kadar hiç lafını etmedi nasıl edebilirki zaten çocuğumuz için katlandım ben o kaşıntilara o izlere.. dert etmeyin sizde, bunların çaresi yok alıscaz mecbur.

Böyle konular görünce yazmadan duramıyorum. Aşk sevgi evlilik ruhların işidir. Ruhlar o eneejiyi aldimi kör topal şurası şöyle burası böyle diye kimse kimseden vazgeçmez. Hiç bir şeyin sizin özgüveninizi zedelemesine izin vermeyin. Onları sorun edecek kişiyle zaten huzurlu bi hayatınız olmaz . Eğer bir gün biri sizden bu yüzden ayrılırsa üzülmeyin bu onun sorunu bu tip takintilarla uğraşmak onun sorunu. İnsanın sadece dışını sevebilecek bi kalbi olduğunu düşünün. Ben de yıllarca buna benzer nedenlerle öz güven sorunu yaşadım sonra yaklaşık 24 yaşındayken muhtemelen etrafımdaki değerli arkadaşlarımın da etkisiyle kendimi fark ettim. Şimdi dünyada benden güzeli yok. Benim ellerim, gözlerim, cildim.... Bunlar kimsede yok. İnsan kendisiyle barıştığında en çok kendine saygı duyması gerektiğini anladığında hayat daha kolay ve daha güzel oluyo. Şuan 30 yaşındayım bi oğlum var . Güzel miyim kime göre neye göre ama evet bana göre ben çok güzel ve güçlü bi kadınım. İnan artık aynaya baktığımda saçımın nasıl durduğundan çok ne kadar güçlü oldugumu görüyorum.

2 doğum sonrası karnımın ve belimin böyle çirkin çatlakları ve yarıklarin oluşumuna ne cinsel hayatım etkilendi nede herifte bir değişiklik.
Onlar catlarken gebelikte eşim kremde sürdü ben ağlarken ağlama sen can taşıdın okadar izleri olacak elbet dedi ve şuan koca sarkık göbeğim var ve çatlaklarimla mutluyuz

Eklentiler

• IMG_20201214_193848.jpg
    108,1 KB · Görüntüleme: 210
Benimde var çatlaklarım hiç yoksa bile hamileyken çatlıyorsun zaten bu cikt tipiyle alakalı önleyecek veya geçirecek birşey yok

Benimde çatlaklarım var bazen öyle bı gözüme batiyor ki otoban gibi Gelisli gidisli. En güzel yolu karanlıkta yapacan isi Los ışıkta ne çatlak gözükür ne başka bişey. En güzel taktik. Bu arada hiç kafama takmadım böyle şeyleri. Belki eşim pimpirikli olsaydı bende ugrasirdin losyonlarla falan ama şuan umrum dışı

Kendini boşuna mutsuz etme. Bendede catlaklar var kilo alıp vermekten eşim hiç takılmadı.

Cok yakin bir arkadasimin cildi gercekten bariz bir sekilde problemli hatta gecen doktora gitti ama esi pesinden ayrilmiyor. Bunu sorun ederse bence o kisi sizin icin yanlis kisidir. Catlak sorununuzun ben de genetik oldugunu düsünüyorum, cok az su icmeme ve nemlemdirme konusunda tembel olmama ragmen sizin bahsettiginiz gibi bir sorunum olmadi peki anneniz de var mi? Yine de bir doktora gidin derim. kirmizi catlak mi olur mu hic duymadim?

Çatlağın tedavisi var arkadaşlar. Birkaç ergenlik çatlakların vardı farklı bölgelerde, bir merkezde yaptırdım görünmüyor bile. Bazıları tamamen iyileşti bazıları %80 90 oranında.
Lazerle mi tedavi yapıldı acaba? Hangi lazer? Kaç seans? Bilgi verir misiniz rica etsem.

Genetik birşey ama problem değil benim de kalçam çatlak hep ama zerre önemsiz benim ve eşim için çok şükür sağlığımız yerinde çatlakta süsün olsun benim süsüm çatlaklarım

Yo hic etkisi yok. Kullanirken hafif etki ediyor la galiba diyorsun sonra bi bakmissin aa ayni catlagin tedavisi yok doktorlarda soyluyor belki birazcik lazerle soyma islemi
Olana care mi bilmem ama hamilelikte kullandim cok etkiliydi..

Erkek arkadaşım yıllardır ilk kez "her yerin yırtılmış, vücuduna yazık ettin" dedi. Spor sayesinde sıkılaşınca onun çatlaklarının görüntüsü azalmış, onları gösterdi. Ben de 50 kiloyken olan çatlaklarımı gösterdim kendisine. Özellikle boy uzamasından kaynaklı olarak bacaklarımda çok vardı. Her birinin ne zaman olduğunu anlattım, sadece kilodan kaynaklı olmadığını anladı. Kalçalarımın ve göğüslerimin büyüklüğünü beğenir. Bunlar da oraların büyümesinden oldu diye gösterdim onları da. Kilodan kaynaklı sadece bir bölgede var, alt karın bölgesinde onlar da. Onun dışındakiler boy uzaması ve vücudumun kadınsılaşmasının, kıvrımlarımın sonucu. Bunlar için üzülmediğimi ve bunları kabullenip sevdiğimi söyledim. Beni üzen tek çatlaklar kilodan kaynaklı olduğundan emin olduklarım.

Her çatlağın bir hikayesi var. Her bir yara izinin, her bir kırışığın. Bunlar yaşadığımızın kanıtları. İleride hamilelik döneminde çatlaklar olursa da onlara bakıp bakıp bebeğimi karnımda taşıdığım günleri hatırlayacağım. Tıpkı kedimin ve hatta önceki ölen kedimin bıraktığı yaralara baktığımda onlarla olan anılarımı hatırladığım gibi.

Bekarken çok çatlamıştım eşim ilk gördüğünde de hiç tepki vermedi. Bazı erkekler görsellik konusunda takıntılı olabiliyor. Bence uzak durmak gerekiyor çünkü başımıza ne geleceğini bilmiyoruz. Yarın öbür gün evlendiğinizde başka şeyleri de problem edebilir bilemezsin. Ayrıca böyle şeyleri açık açık sormaktan da çekinme.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…