- 20 Ocak 2008
- 15.143
- 31.833
- 1.123
- Konu Sahibi limonagaci
-
Böyle konular görünce yazmadan duramıyorum. Aşk sevgi evlilik ruhların işidir. Ruhlar o eneejiyi aldimi kör topal şurası şöyle burası böyle diye kimse kimseden vazgeçmez. Hiç bir şeyin sizin özgüveninizi zedelemesine izin vermeyin. Onları sorun edecek kişiyle zaten huzurlu bi hayatınız olmaz . Eğer bir gün biri sizden bu yüzden ayrılırsa üzülmeyin bu onun sorunu bu tip takintilarla uğraşmak onun sorunu. İnsanın sadece dışını sevebilecek bi kalbi olduğunu düşünün. Ben de yıllarca buna benzer nedenlerle öz güven sorunu yaşadım sonra yaklaşık 24 yaşındayken muhtemelen etrafımdaki değerli arkadaşlarımın da etkisiyle kendimi fark ettim. Şimdi dünyada benden güzeli yok. Benim ellerim, gözlerim, cildim.... Bunlar kimsede yok. İnsan kendisiyle barıştığında en çok kendine saygı duyması gerektiğini anladığında hayat daha kolay ve daha güzel oluyo. Şuan 30 yaşındayım bi oğlum var . Güzel miyim kime göre neye göre ama evet bana göre ben çok güzel ve güçlü bi kadınım. İnan artık aynaya baktığımda saçımın nasıl durduğundan çok ne kadar güçlü oldugumu görüyorum.Ergenliğimde fay hattı gibi çatladım, popo kısmımda çatlamayan yer yok. Şimdi de üst bacak ve karnıma doğru kırmızı kırmızı çok belirgin şekilde çatlaklarım var. Üstelik istisnasız her gün nemlendiriyorum ve gerçekten bol su içiyorum. Bunları durduramıyorum, genetik olduğunu düşünüyorum artık. Fraksiyonel lazere gittim bir dönem. 4200 gibi bir ücret ödedim, ama hiçbir işe yaramadı. Param, zamanım ve ümitlerim boşa gitti. Şimdi başka tedavi için de ne bütçe kaldı ne umut zaten. Dermatolojiye gittiğimde doktor çatlakların düzelemeyeceğini, cildin yırtıldıktan sonra eski haline dönemeyeceğini ve bunun imkansız olduğunu söyledi. Görünümünü ancak %10 azaltabilirsin dedi. Üstelik kilolu da değilim, yıllardır sabit kilodayım. Kırmızı çatlaklarımda bile tedavi işe yaramadı. Oysa instagramda önce ve sonrası paylaşılan fotoğrafları görüp gitmiştim, onlara da inancım kalmadı.
Bir süredir de bir ilişkim var. Kendisiyle yakınlaştığımız bir dönem vücudumdaki çatlakları sordu. Tabi kendisi çatlak olduğunu da bilmiyor bunların. Neden böyle oldu vücudun, düzelir mi bunlar, Allah Allah ya garip duruyor gibi bir sürü yorumda bulundu gerçekten şaşkın bir şekilde. Kırıcı bir şekilde dile getirmedi aslında bilmediği ortada. Kan toplanması gibi bir şey sandı kırmızıları, doktora gidelim dedi :) Kendimi epey kötü hissettim, çünkü bir çaresi yok. Doğum yapsam kendimi düşünemiyorum bile. Eminim aranızda çatlakları olanlar mutlaka vardır, eşiniz bunları problem yapıp dile getiriyor mu? ya da cinsellik açısından bir problem olur mu diye düşünüyorum. Fiziğim yerinde olmasına rağmen bu sebeple o kadar öz güvensizim ki evlenmeyi bile artık düşünmüyorum. Hafif çatlaklar değil bendekiler çünkü, keşke öyle olsaydı. Düşüncelerinizi merak ediyorum.
Lazerle mi tedavi yapıldı acaba? Hangi lazer? Kaç seans? Bilgi verir misiniz rica etsem.Çatlağın tedavisi var arkadaşlar. Birkaç ergenlik çatlakların vardı farklı bölgelerde, bir merkezde yaptırdım görünmüyor bile. Bazıları tamamen iyileşti bazıları %80 90 oranında.
Yo hic etkisi yok. Kullanirken hafif etki ediyor la galiba diyorsun sonra bi bakmissin aa ayniLierac sanirim catlak kremi ..pahalidir ama ise yarar
Genetik birşey ama problem değil benim de kalçam çatlak hep ama zerre önemsiz benim ve eşim için çok şükür sağlığımız yerinde çatlakta süsün olsun benim süsüm çatlaklarımErgenliğimde fay hattı gibi çatladım, popo kısmımda çatlamayan yer yok. Şimdi de üst bacak ve karnıma doğru kırmızı kırmızı çok belirgin şekilde çatlaklarım var. Üstelik istisnasız her gün nemlendiriyorum ve gerçekten bol su içiyorum. Bunları durduramıyorum, genetik olduğunu düşünüyorum artık. Fraksiyonel lazere gittim bir dönem. 4200 gibi bir ücret ödedim, ama hiçbir işe yaramadı. Param, zamanım ve ümitlerim boşa gitti. Şimdi başka tedavi için de ne bütçe kaldı ne umut zaten. Dermatolojiye gittiğimde doktor çatlakların düzelemeyeceğini, cildin yırtıldıktan sonra eski haline dönemeyeceğini ve bunun imkansız olduğunu söyledi. Görünümünü ancak %10 azaltabilirsin dedi. Üstelik kilolu da değilim, yıllardır sabit kilodayım. Kırmızı çatlaklarımda bile tedavi işe yaramadı. Oysa instagramda önce ve sonrası paylaşılan fotoğrafları görüp gitmiştim, onlara da inancım kalmadı.
Bir süredir de bir ilişkim var. Kendisiyle yakınlaştığımız bir dönem vücudumdaki çatlakları sordu. Tabi kendisi çatlak olduğunu da bilmiyor bunların. Neden böyle oldu vücudun, düzelir mi bunlar, Allah Allah ya garip duruyor gibi bir sürü yorumda bulundu gerçekten şaşkın bir şekilde. Kırıcı bir şekilde dile getirmedi aslında bilmediği ortada. Kan toplanması gibi bir şey sandı kırmızıları, doktora gidelim dedi :) Kendimi epey kötü hissettim, çünkü bir çaresi yok. Doğum yapsam kendimi düşünemiyorum bile. Eminim aranızda çatlakları olanlar mutlaka vardır, eşiniz bunları problem yapıp dile getiriyor mu? ya da cinsellik açısından bir problem olur mu diye düşünüyorum. Fiziğim yerinde olmasına rağmen bu sebeple o kadar öz güvensizim ki evlenmeyi bile artık düşünmüyorum. Hafif çatlaklar değil bendekiler çünkü, keşke öyle olsaydı. Düşüncelerinizi merak ediyorum.
Olana care mi bilmem ama hamilelikte kullandim cok etkiliydi..Yo hic etkisi yok. Kullanirken hafif etki ediyor la galiba diyorsun sonra bi bakmissin aa aynicatlagin tedavisi yok doktorlarda soyluyor belki birazcik lazerle soyma islemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?