- 3 Ekim 2007
- 14.572
- 36.270
- 1.123
- 39
- Konu Sahibi limonagaci
-
Ne demek ücretli? ne kadar ayıp bir cümleErkek cephesinden yaklasmadigim icin evet asksiz cinsellik yasayan kadin ucretlidir. O dediginiz "cogu erkeklerin" yasadigi parasal, hissiz, odun birlikteligi de hic umrumda degil.
Benim bir tanıdığım var kızın tek tük kaşı çıksa ben sana o kadar para verip kuaföre yolluyorum bakımlı gezceksin gerekirse 2 güne bir git diyormuş eşi. Çekilecek dert değil dedim. Söyleme tarzı zaten falso inadına kaşlarımı birleştirir de gezerdim dedim.Benim eşim zayif, hiç kilo almaya da yatkin degil. Simdiye kadar kilo alip vermemis ayni zamanda. Ama beli sırtı hep çatlak. Ben de son 1 senede coştum kilo konusunda. Her yerim yırtıldı. Hiç onemsemiyorum. Yanimdaki adam da onemsemiyor. Gobegimden bile mutlu oluyor yastik gibiymişyani kisiden kişiye degisen bir durum. Benim kocam kıla, yırtığa, kiloya, sarımsak kokusuna vs takmaz. Takanlar tabii ki var. Ben de mesela kiminize igrenç gelebilir ama ter kokusunu çekici buluyorum. Ama oyle otobüste burnumuzu kıran cinstekileri degil. Uyudu uyandi gece boyu terledi oyle. Teninin kokusuyla karışıyor hosuma gidiyor. Yani ozetle zevk meselesi. Bakmak izlemek gozlemlemek gerek.
Ayyy esinize aferin demek istedim haddi degilse bile. Hele verdiğiniz ornekten sonra yani. Benim bıyıklarım da cok seyrek ve incedir. Surekli insanlarla iç içe oldugum zamanlaeda duzenli alıyordum. Okulda is yerinde vs. Simdi evdeyim, gördüğüm tek insan eşim. Elimi bile sürmüyorum bıyığıma. Bazen uzun bir tel olursa eşim çeker koparir.Benim bir tanıdığım var kızın tek tük kaşı çıksa ben sana o kadar para verip kuaföre yolluyorum bakımlı gezceksin gerekirse 2 güne bir git diyormuş eşi. Çekilecek dert değil dedim. Söyleme tarzı zaten falso inadına kaşlarımı birleştirir de gezerdim dedim.
Kaşlarım kalındır öyle alınmış gibi de değil kendinden doğal bi şekli var gayet yakıştırıyorum kendime. Bazı tanıdıklarım pala remzi gibi gezme incelt şu kaşlarını der, sevmiyorum ben ince kaş hem kocam bile karışmıyor yani. Eşim de sizin gibi mesela ter kokum mu diyim vücut kokum mu çok sever, ben şaka yaptığını veya üzülmeyeyim diye hoş koktuğumu söylüyor sanıyordum şimdi sizin yorumu okuyunca demek olağan bir durummuş dedimVelhasılı dediğiniz gibi kişiden kişiye değişen durumlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?