Vijdan yok bunda

Hakkınızda hayırlısı ayrılıktır belki..
zamana bırak. . Arama sorma gitme görme
..

Bosversene tatlım, Ayrılan insan onuda düşünür elbette,hayatta parmağımı kıpırtdatıp buluşmaya bile gitmem ne onunla nede ailesinden biriyle. Cok lazımsa ortak bi tanıdığa birakırsın ordan alsın veya gelsin evinizden alsın sen Kapıya bile Çıkma. Acıkcası bu kadar Israr etmen hos olmamış, kendimi eski nişanlının yerine koydumda acaba barışmak icinmi çağırıyor en iyisi cevap vermemek diye düşünürdüm bende.Israrla araman bunu gösteriyor cünkü. Kötü niyetli olmadıgının farkındayım ama kendini bu kadar küçük düşürmeseydin daha iy olurmuş. Neyse bundan sonra öğrenmiş oldun artık, ne yaparsa yapsın yüzügü yerinde olsam ihtiyaç sahibi birine bagıslardım

Adam seninle görüşmek veya iletişime geçmek istemiyor Bilgelik, kabalık vs demişsin ama adam istemiyor işte bunda anlaşılmayacak ne var. Git bozdur o yüzüğü, ihtiyacın olan güzel bir şeyler al veya gez eğlen kafanı dağıt. Boşver yahu.

Kusura bakmayın ama hata sizde. Karşınızda saygı nedir bilmeyen terbiye nedir bilmeyen bir adam var ve siz bilmemneyi bende kaldı önemli onu vereyim diye adamla hala muhattap oluyorsunuz. Gördünüz mü aslında hiç te vermeniz gereken bişey değilmiş? Zaten ben bu Ayrılıklardan sonra "geri vermem lazim" kafalarını hiç anlamıyorum. At çöpe gitsin ne çağırmasi ne geri vermesi ne cevap vermesi ne muhattap olması yani Allah aşkına. Daha dik biri olmanizda fayda var bence. Kime insanlık yapıp kime yapilmicagini bilmek insan olmanın ilk kuralı bence. Herkese aynı muamele yapılmıyor nede olsa günümüzde. Hak edene diye boşuna dememişler. Sizin yüzüne bakmamaniz gereken insan size tavır alıyor. Ne munasebet? Ama ona bu haddi veren böyle davrandigimizda biz oluyoruz. Hiç üzülmeyin o yüzden.

Gelseydi haber verirdi. Gidip beklemek israrla aramak niye. Cok umrunda olsaydi o yuzuk zaten almak icin o pesine duserdi. Bundan sonra takma artik hayatina devam et degmiyo gordugun gibi

Sizde niye o kadar ugrastiniz ki ulasmak icin?
Yani abartmissiniz bulusmaya cok merakli durumuna dusmussunuz.
Aileden biri ile kargo ile ne bileyim baska sekilde de ulastirabilirdiniz emaneti.

[QUOTvereceğim diyorsun canım bırak ne ailesi nede kendisiyle muhattap olma koy yüzüğü bir yere dursun isteyen gelir alır sen gerekeni yapmışsın adam gelip almamış dahada kendini küçültüp durma lütfen
lik--, post: 41215063, member: 681001"]Öyledir tabiki de yüzük onun için önemli olsaydı arar isterdi yada ortak bi tanıdıklada yollayabilirdiniz.[/QUOTE]

ablasına yarın buluşup verecegım[/QUOTE]
Daha vereceği

adam seni sallamamış her kanaldan peşine düşmüşsün kendini daha da bi halt hissetmiş..

arama sorma umursama o yüzüğü de bozdur çatır çatır ye boşver senden kıymetlimi sonra sorarsada kayebttim onumu saklayacağım de...

bosver yüzüğü de verme hakaret ve ailene saygısızlık bunun için yeterli sebep.. heryerden sil engelle ve sakın üzülme ondan kurtuldugun için mutlu ol

Yüzüğü kalmasın vereyim diye ulaşmaya çalıştım. Ama keşke hiç ulaşmasaydım bu kadar değersiz olduğumu görmezdım
Yahu yuzugu bohcasini iade ederken verseydin ya canim
Sonradan aradiginda suraya gel dediginde tabiiki gelmez neden gelsin?ben olsam ben de gelmem mesaja cevap bile vermem sen yoluna bak bosver yuzugu de koy bir kenarda dursun veya biriyle gonder veya cope at

bir an konuyu "vajinam yok bunda" diye okudum

sen duyguların yüzünden çekiyorsun, adamda bir gram sana karşı duygusu kalmamış..hatta ümitlenme diye elinden geleni yapıyor..umarım en yakın zamanda duygularından kurtulduğunda "çok şükür" diyeceksin.

Bence o yuzugu sakla yarin oburgun uc kurusluk yuzuk konu olur.saklaki mevzusu oldugunda yuzune firlatirsin.bence arma kacan kovalanir .o hint kumasi nisanlinin burnu surtsun.agir dur bence.

Amaç görüşmekti sanırım ama sizi engelleyen kişiye neden ısrarla ulasmaya calistiniz anlamıyorum. Boşverin sizdeki emaneti onun için önemli olsaydı arar isterdi.

Adam sizi istemiyo işte, sizde ne ustune dusuyorsunuz ki? Bosverin gitsin, sizde umursamayin..

mesajinizda tek dikkatimi çeken şey vijdan yazmaniz dogrusu vicdan dir. geri yazdiginiz seylerde kafaya takilcak bsey gremiyorum emanetimi var gtur kapisini. onune birak dön. bu kadar basit sende niye heryerden arysun adami. bende aynisini yapardim btmis sonucta sanki sen tekrar baslamak icin ariyo gbisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…