Vijdan yok bunda

hic dusunmeye bile degmez. bugun bunu yapan insan yarin kimbilir neler neler yapacak. seni dusunmeyen insani sen hic dusunme. bi sure dertli gezersin ama sonrasinda oh iyi ki birakmisim diye cok sevineceksin bak gor :) boyle odun insanlarla ugrasmaya hic degmez, kendine deger veren insanlarla iliski kur, onlar senin pesinden kossun.

Arkadaşlar nişanlımdan hakaretleri aileme saygısızlığı kavgamızda gel bohçanı deyıp durması nedeniyle ayrıldık biliyorsunuz. Bugun berat kandili diye dun ona mesaj attım bende emanetı vardı vermem lazımdı. benı telden engellemiş bende fceden yarın senı surada bekleyecegım gel diye mesaj attım. baktım cevap yok gelen de yok kontörlü telefon buldum aradım gelecek mısın dedim bana dedığı şu oldu deli misin nesin gelmeyecegım dedi bende gözlerim doldu yüzüne kapattım. Üzüldüğüm şey insan en azından gelmeyecegım diye mesaj atar tek üzüldüğüm bu. Karşınde bekleyen insan var en azından bır bayan var. Bir insan bu kadar mı vijdansız olur ya bende onu engelledim her yerden. yazık ki görememişim ben olsam bırının benı beklediğini bilsem koşarak giderim size soruyorum ne yapayım ben..
Hem hakaret eden o,hem ailene saygısızlık eden o..hem de kandil de mesaj atıp engellendiğini görünce durmayıp face ten ulaşmaya çalışan sen.Hala neyin vicdanını bekliyorsun.Ne demek birinin beklediğini bilsem koşarak giderdim.Görüşmek istemiyorsa niy gitsin.Bu kadar olayı yaparken vicdan sorgulamamışsın tatlım şimdi mi sorguluyorsun.Emaneti varsa,bırak ortak birine ya da kargola gitsin.

sat yüzüğü afiyetle harca ne alaka vicdan bence siz açık kapı arıyorsunuz .......

Hem hakaret eden o,hem ailene saygısızlık eden o..hem de kandil de mesaj atıp engellendiğini görünce durmayıp face ten ulaşmaya çalışan sen.Hala neyin vicdanını bekliyorsun.Ne demek birinin beklediğini bilsem koşarak giderdim.Görüşmek istemiyorsa niy gitsin.Bu kadar olayı yaparken vicdan sorgulamamışsın tatlım şimdi mi sorguluyorsun.Emaneti varsa,bırak ortak birine ya da kargola gitsin.

haklısn caım aslında hıc degmez

Bosversene tatlım, Ayrılan insan onuda düşünür elbette,hayatta parmağımı kıpırtdatıp buluşmaya bile gitmem ne onunla nede ailesinden biriyle. Cok lazımsa ortak bi tanıdığa birakırsın ordan alsın veya gelsin evinizden alsın sen Kapıya bile Çıkma. Acıkcası bu kadar Israr etmen hos olmamış, kendimi eski nişanlının yerine koydumda acaba barışmak icinmi çağırıyor en iyisi cevap vermemek diye düşünürdüm bende.Israrla araman bunu gösteriyor cünkü. Kötü niyetli olmadıgının farkındayım ama kendini bu kadar küçük düşürmeseydin daha iy olurmuş. Neyse bundan sonra öğrenmiş oldun artık, ne yaparsa yapsın yüzügü yerinde olsam ihtiyaç sahibi birine bagıslardım

haklısın canım

ben bana mesaj atan insanlara cevapla karşılık veririm susmakla degıl o yüzden bilemedim ki.
aaah ah ben de öyleydim bacım, illa ki gelen mesaja cevap verirdim ayıp olmasın diye.. ama artık işime gelmeyeni cevaplamıyorum eğer sallamıyosam.. emin ol daha önce umursadığım için kaybettim.. mesajını görür görmez yazardım, noldu? o bana 2 gün sonra cevap yazmaya başladı.. ben de aramıyorum artık, o da aramıyo..

X