Vijdan yok bunda

hic dusunmeye bile degmez. bugun bunu yapan insan yarin kimbilir neler neler yapacak. seni dusunmeyen insani sen hic dusunme. bi sure dertli gezersin ama sonrasinda oh iyi ki birakmisim diye cok sevineceksin bak gor :) boyle odun insanlarla ugrasmaya hic degmez, kendine deger veren insanlarla iliski kur, onlar senin pesinden kossun.

Hem hakaret eden o,hem ailene saygısızlık eden o..hem de kandil de mesaj atıp engellendiğini görünce durmayıp face ten ulaşmaya çalışan sen.Hala neyin vicdanını bekliyorsun.Ne demek birinin beklediğini bilsem koşarak giderdim.Görüşmek istemiyorsa niy gitsin.Bu kadar olayı yaparken vicdan sorgulamamışsın tatlım şimdi mi sorguluyorsun.Emaneti varsa,bırak ortak birine ya da kargola gitsin.

sat yüzüğü afiyetle harca ne alaka vicdan bence siz açık kapı arıyorsunuz .......

haklısn caım aslında hıc degmez

haklısın canım

Yüzüğü bozdur Parayi da ye ne ablası boşver canım nefsine ağır gelen hakkında hayirlisi dir

ben bana mesaj atan insanlara cevapla karşılık veririm susmakla degıl o yüzden bilemedim ki.
aaah ah ben de öyleydim bacım, illa ki gelen mesaja cevap verirdim ayıp olmasın diye.. ama artık işime gelmeyeni cevaplamıyorum eğer sallamıyosam.. emin ol daha önce umursadığım için kaybettim.. mesajını görür görmez yazardım, noldu? o bana 2 gün sonra cevap yazmaya başladı.. ben de aramıyorum artık, o da aramıyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…