- 8 Temmuz 2012
- 2.612
- 3.844
- Konu Sahibi Bilgelik--
Kul hakkini cok dusunuyorsan sat yuzugu sadaka diye dagit onun adina
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Diğer konunda sana kızıp kızıp yazmıştım şimdi yine kızıp kızıp yazacağım!!!
Arkadaşım adamdan kurtuldum diye sevineceğine yüzüğünü verme derdindesin. Hepimiz biliyoruz o yüzüğü verme mevzusu son göreyim belki döner niyetidir. Ondan gözün doldu senin.
Canına da, annene de değer vermiyorsun belli elin adamına gözün doluyor da sana ve annene yapılan muamelelere dolmuyor.
O yüzüğü illa vereceksen ikinizi de tanıyan birinden yolla yada ne bileyim kargola bin kat iyi. Olmadı at çöpe.
Kul hakkini cok dusunuyorsan sat yuzugu sadaka diye dagit onun adina
O kadar hakaretten sonra niye kul hakki kalsin canim.kul hakkı kalmasın bende dıye. haklısnız gerekte yok artık o kadar bekledim isteseydı yuzugu gelirdi
bir şey soracağım şu durumda ayrılmakla en doğru kararı vermişim degıl mı
O kadar hakaretten sonra niye kul hakki kalsin canim.
Kendi rizasiyla istememis iste.
Daha da ablasina verecegim diyorsun.
Bosver gitsin.
Sen dusundun mu dusundun. Aradin mi aradin.
Tamam artik senden cikti kul hakki.
Sakin ola ablasiyla falan bulusup gururundan taviz verme
Sen üzerine düşeni fazla fazla, hatta abartılı olarak yapmışsın. Seni engellemiş birine ne demek zorla ulaşmak, kontörlü telefonlardan aramak filan. Adam zaten arıza çıkmış, anlaşamamışsınız ayrılma kararı almışssınız. Ne diye giderayak adamın bir yerlerini kaldırıyorsun. Yüzüğü çok dert ediyorsan ortak tanıdığınız birinden yolla yoksa da dursun bir köşede Bırak gitsin kendi gibi birini bulsun; Allah da senin bahtını, şansını açık etsin; karşına temiz seni hak eden birini çıkarsın.
Bu arada vijdanı da vicdan olarak düzeltebilsen keşke.
Sana o zaman ayrıl dedim ve evet çok iyi yapmışsın.
Sana tokat atan, annene hakaret eden biri vardı karşında. Bugün sevgilisine tokat atan karısına neler yapar?
Annene daha nişanlıyken azar kayan ne yapar?
Sana şimdiden sürekli hakaret etmesini annesi normal karşılıyordu ana oğul seni ezim ezim ezecektiler. Anneni de küstüreceklerdi sahipsiz gibi daha rahat ezeceklerdi. Arada kızınca da çakacaktı bir tokat. Bunu istiyorsan hemen yalvar yakar geri dön.
ben senin yerinde olsam o yüzüğü satar kendime bir jest yapardım. karşındaki insan mı da sen insanca davranmaya çalışıyorsun. beni düşmanım bekliyor olsa ya derim "gelmeyeceğim" diye yada giderim... ama sanki birazda onu bir kez daha görmek için yapılmış bir hamle bu. o yüzüğü bir yakınında götürebilirdi. hiç olmadı kargoya verirdin o da olmadı zarfa koyar posta kutularına atardın yada onun bir akrabasına verirdin.
barışırız diye bir umudun vardı heralde bence daha fazla uzatma unutmaya çalış
Ben olsam bu kadar olayın üzerine o yüzüğün üstünde tepinirdim..
Siz niye kendinizin değerini bilmiyosunuz hiç size yazık değil mi? Adamın egosunu bi düşünsene şimdi tavan yapmıştır iyice. Sana yaptıklarına pişman olacağına sağda solda sırf egosunu tatmin etmek için hala peşimde diye anlatıyordur bence. Öyle bi tip canlandı gözümde. Böyle bi adam için değer mi hiç?
Amin canım. Ne dediği önemli değil tabiki ama ona bu fıtsatı verme bırak kendi değeriyle kalsın o. Sen şükretmelisin böyle bi adamdan kurtulduğuna. Önce seviyorum diye görmezden gelebilirdin ama bu şartlar altında sevgi ne kadar sürebilir ki? Evlilik bir ömür.. Böyle adam anasıyla bir olup hayatını karartırdı senin. Sen en iyisi o yüzüğü sat da bi fakir sevindir kurtuldum diyedeğmez onu beşi bilmem insanda bıraz saygı olacak hasasıyet ve empati yetenegı olacak valla ne derse desin Rabbim herkese hak ettiğini versin canım
Amin canım. Ne dediği önemli değil tabiki ama ona bu fıtsatı verme bırak kendi değeriyle kalsın o. Sen şükretmelisin böyle bi adamdan kurtulduğuna. Önce seviyorum diye görmezden gelebilirdin ama bu şartlar altında sevgi ne kadar sürebilir ki? Evlilik bir ömür.. Böyle adam anasıyla bir olup hayatını karartırdı senin. Sen en iyisi o yüzüğü sat da bi fakir sevindir kurtuldum diye