- 2 Ağustos 2013
- 1.277
- 2.457
- Konu Sahibi Bilgelik--
Cok mu kotu ayrildiniz da eski nisanliniz bu sekilde davrandi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayır memlekete yeni geldim o yüzden.
Cok mu kotu ayrildiniz da eski nisanliniz bu sekilde davrandi?
Ayrılmışsınız bitmiş. Kuralına göre oynamış sadece. Uzatan siz olmuşsunuz.
Adam gelmediği halde inatla aramak da mı memlekete yeni gelmek yüzünden, baktınız cevap yok atarsınız veya sadaka verirsiniz. Size hayrı dokunmayan halka başkasının karnını doyurur.
hayır kotu ayrılmadık
Şimdi yapacak tek bişey var arkadasım ;
Gidip o Yüzüğü bozdurmak ve parasıyla guzel bi yemek yemek arkadaşlarına da ısmarla hatta daha keyifli olur
Anladim. Tarzi hos olmamis bence. Gecmisi geride birakmis bir erkek modeli özetle.
Demek ki o öyle ince düşünceli değilmiş şimdi değmeyen bir insan icin hic üzme kendiniOnun yerine koyuyorum kendımı o istese bekliyor dıye gider buluşurdum. yok buluşmasam da gelmiyorum deyıp o insanı bekletmezdim zoruma gitti olması gereken bu degıl.
2.denizatak vakası bohcayi yüzüğü almaya gelmedi diyodu
Ayrilmissiniz hersey bitmiş daha uzatmanin anlami ne
Demek ki o öyle ince düşünceli değilmiş şimdi değmeyen bir insan icin hic üzme kendini
Cok büyük kabalık yapmiş tabi ki ama daha fazla düşünüp hayatının bir kaç Gününü daha heba etme onun icin
Öyledir tabiki de yüzük onun için önemli olsaydı arar isterdi yada ortak bi tanıdıklada yollayabilirdiniz.[/QUOTE][Qlik--, post: 41214961, member: 681001"]yüzüğünü vermek istedim hyoksa barış diye uzatmadım.
hiç hoş değildi üstelik şu kandil gunu ben olsam bu şekılde düşmanıma bıle davranmam
Bilgelik-- .!.:Öyledir tabiki de yüzük onun için önemli olsaydı arar isterdi yada ortak bi tanıdıklada yollayabilirdiniz.
Ama erkekler isin o yonunu dusunmuyor iste. Ne gerek vardi, diye dusunmustur belki. Bir de gelmek isteseydi bu firsati degerlendirirdi.
Bak, hakli demiyorum, sen yanlis yapmissin da demiyorum. Ama engellemis olmasi bir nevi uzak dur uyarisi olmus zaten.
Sen de yok yere kendini hirslandirdin. Hic geregi yok, yok say onu artik.
En iyisi boşverin. Yolunuza bakın ve unutun. Gelecek güzel olur inşallah :)[/QUOTE]ablasına yarın buluşup verecegım