Vijdan yok bunda

Şimdi yapacak tek bişey var arkadasım ;
Gidip o Yüzüğü bozdurmak ve parasıyla guzel bi yemek yemek arkadaşlarına da ısmarla hatta daha keyifli olur

Şimdi yapacak tek bişey var arkadasım ;
Gidip o Yüzüğü bozdurmak ve parasıyla guzel bi yemek yemek arkadaşlarına da ısmarla hatta daha keyifli olur

Onun yerine koyuyorum kendımı o istese bekliyor dıye gider buluşurdum. yok buluşmasam da gelmiyorum deyıp o insanı bekletmezdim zoruma gitti olması gereken bu degıl.

2.denizatak vakası bohcayi yüzüğü almaya gelmedi diyodu

Ayrilmissiniz hersey bitmiş daha uzatmanin anlami ne :KK51:

Onun yerine koyuyorum kendımı o istese bekliyor dıye gider buluşurdum. yok buluşmasam da gelmiyorum deyıp o insanı bekletmezdim zoruma gitti olması gereken bu degıl.
Demek ki o öyle ince düşünceli değilmiş şimdi değmeyen bir insan icin hic üzme kendini
Cok büyük kabalık yapmiş tabi ki ama daha fazla düşünüp hayatının bir kaç Gününü daha heba etme onun icin

[Qlik--, post: 41214961, member: 681001"]yüzüğünü vermek istedim hyoksa barış diye uzatmadım.[/QUOTE]
Öyledir tabiki de yüzük onun için önemli olsaydı arar isterdi yada ortak bi tanıdıklada yollayabilirdiniz.

hiç hoş değildi üstelik şu kandil gunu ben olsam bu şekılde düşmanıma bıle davranmam

Ama erkekler isin o yonunu dusunmuyor iste. Ne gerek vardi, diye dusunmustur belki. Bir de gelmek isteseydi bu firsati degerlendirirdi.
Bak, hakli demiyorum, sen yanlis yapmissin da demiyorum. Ama engellemis olmasi bir nevi uzak dur uyarisi olmus zaten.

Sen de yok yere kendini hirslandirdin. Hic geregi yok, yok say onu artik.

Bilgelik-- .!.:
Öyledir tabiki de yüzük onun için önemli olsaydı arar isterdi yada ortak bi tanıdıklada yollayabilirdiniz.

ablasına yarın buluşup verecegım[/QUOTE]
En iyisi boşverin. Yolunuza bakın ve unutun. Gelecek güzel olur inşallah :)

Ama erkekler isin o yonunu dusunmuyor iste. Ne gerek vardi, diye dusunmustur belki. Bir de gelmek isteseydi bu firsati degerlendirirdi.
Bak, hakli demiyorum, sen yanlis yapmissin da demiyorum. Ama engellemis olmasi bir nevi uzak dur uyarisi olmus zaten.

Sen de yok yere kendini hirslandirdin. Hic geregi yok, yok say onu artik.

cok haklısın cok. zaten yüregınde ufacık sevgı olan insan sevdıgnı kırmaya korkar. teşekkür edrim

X