- 8 Temmuz 2012
- 2.612
- 3.844
- Konu Sahibi Bilgelik--
Soylemesi kolay yapmasi zor ama bir daha iletisime gecmeyeceksin. Aci cekeceksin ama doğru olan bu. Ayrica adamin yaptığı vicdansizlik degil, yalnizca kararli durmak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Soylemesi kolay yapmasi zor ama bir daha iletisime gecmeyeceksin. Aci cekeceksin ama doğru olan bu. Ayrica adamin yaptığı vicdansizlik degil, yalnizca kararli durmak
Arkadaşım bu kadar hakereti işitmissin daha nediye ararsin mesaj atarsin ben mantık acisindan bakiyorum sen duygusal yaklasiyorsun yaptığın resmen eski nisanliyin biyerlerini kaldirmak olmuşayrılırken bile bana gerizekalı salak diye hakaret etti. kararlı durmak böyle olmaz karsındaki insan en azından bayan gelmeyeceksen belirtirsin karsındaki de yapması gerekenı yapar cevap vermeyip insanı bekletmekle bana göre kararlılık olmaz.. karakter göstergesi olur.
Dişi sinege iyi bak diğer konularda kulaklarını cinlattik ama getirmedin hayvancigi arada getir ozletmeÖff kusura bakmayın da ben de maruz kalmıştım bu bahanelere ve hiç bir şekilde cevap vermedim.
Yüzüğü alacakmışım, yahu ayrılmışım ne gerek var yüzük alışverişine, bozdur bozdur harca. Yok bari söyleseydin, aman yolda gördün selam bile vermedin, çeşitli beddualar, çok önemli hemen aç, bendeki eşyalarını vereyim mi gibi sırf cevap almak adına atılmış mesajlar...
Hangi konularda çınlattınız acep, o @ isim olayı çalışmıyor forumda yoksa tasmasını takar getirirdimDişi sinege iyi bak diğer konularda kulaklarını cinlattik ama getirmedin hayvancigi arada getir ozletme
Arkadaşım bu kadar hakereti işitmissin daha nediye ararsin mesaj atarsin ben mantık acisindan bakiyorum sen duygusal yaklasiyorsun yaptığın resmen eski nisanliyin biyerlerini kaldirmak olmuş
Öff kusura bakmayın da ben de maruz kalmıştım bu bahanelere ve hiç bir şekilde cevap vermedim.
Yüzüğü alacakmışım, yahu ayrılmışım ne gerek var yüzük alışverişine, bozdur bozdur harca. Yok bari söyleseydin, aman yolda gördün selam bile vermedin, çeşitli beddualar, çok önemli hemen aç, bendeki eşyalarını vereyim mi gibi sırf cevap almak adına atılmış mesajlar...
Adam kaba saba bir odunmus ve bu halinde kararli durmus demek istedimhic degilse gelgitleri yok. Bosver artik sende düşünme, uzulme onun icin
cok haklısın arkadaşım cok doğru söylüyorsun
ben bana mesaj atan insanlara cevapla karşılık veririm susmakla degıl o yüzden bilemedim ki.
Şu anda hatirlayamadim konuyu bi üye kolanina nin dişi sineği nerde diye yazmıştı. Yaziiiiik faxla sıktırma tasmasini nazikce ikna etHangi konularda çınlattınız acep, o @ isim olayı çalışmıyor forumda yoksa tasmasını takar getirirdim
Açık konuşayım yarın ablasıyla buluşup bir de yüzüğü vererek o sıfatların yanında bir de enayiyi ekleyeceksiniz, ne gereği var, canınız nasıl istiyorsa, geri vermek hariç bir yol bulup çıkarın hayatınızdan.
Ya adam seni her yerden engellemis, bu sana yeterici bir "cevap" degil mi sence? Niye kendi gururunu çigniyorsun onun için? Yüzügüne isteseydi sorabilirdi, yada cevap yazabilirdi. Anlayamadim yani, entrika, dram mi ariyorsun sen? Yani tamam, aci çekiyorsun, anliyorum da, adam seni umursamiyor iste. Bosuna ayrilmadiniz iste.
Bir daha onu arama, hiç birsey için. Onu engelle, sana sakin ulasamazsin, ve böyle biri ile tekrar bir iliski deneme. Yok ver gitsin. Ha yüzüge istersen satabilirsin. Onun için önemli olsaydi gelip alirdi zaten.
Öyledir tabiki de yüzük onun için önemli olsaydı arar isterdi yada ortak bi tanıdıklada yollayabilirdiniz.
ablasına yarın buluşup verecegım
Yahu konu sahibi hala daha ablasina verecem falan diyorsun ya.
Bosver gitsin.
Zaten onun icin cok onemli olsa kendisi isterdi.
Simdi sen ablasina verince ne olacak?
Arkandan gulup alay edip, yuzugu de ya atacaklar ya satacaklar.
Bu kadar dusurme degerini yahu.
Kizma ama bence sen kucuk bahanelerle kendini unuttumamaya calisiyorsun.
Senin umrunda olmasaydi yuzugu falan kafaya takmazdin.