• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri vigo hakkında...

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Harmonyy

19.11.2016 ♥
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2010
1.711
172
363
kızlar ben vigo almayı düşünüyorum saçlarım kıvırcığa yakın dalgalı ama bişrey soracğaım bben şöyle duydum saçı kıvırcık yapmak için vigonun dişlerinin aralarının sık olması gerekiyomuş araları daha aralıklıysa saç dalgalı yapılıyormuş böyle mi gerçekten? çünkü ben kıvırcık yapmak istiyorum saçlarımı...bu vigoların çeşitleri varsa hangisini almalıyım bilgi verir misiniz bana acaba?

Nasıl şekil veriyorsun o zaman canım? Belki anlattıklarının bana da bir faydası dokunur?

ah tatlım sorun da orada ben vigo kullanmıyorum almayı düşünüyorum saçlarım çok dalgalı bnm kıvırcık gibi yıkıyorum ellerimle şekil veriyorum ıslakken taradıktan sonra yoğururmuş gibi hani jölelersin ya öyle işte... sonra nemli saçımın üzerine yatıyorum gece sabah kalktım mı kıvır kıvır oluyo :)))
ama ben vigonun daha da işe yarayacağını düşünüyorum tatlım işte araltırma yapıyorum onun için :61:

Benim saçlarım o kadar ince telli ki gören şaşırıyor.. Vigo kullanıyorum kuaförden aldım, kuaförünüzden isterseniz size getirtecektir onların makinaları daha güçlü ve kullanışlı oluyor.. Vigo başlığıda her türlü makinada kullanılabilecek cinsten bir şey benim makinamın..

Saçıma jöle falan sürmüyorum. Bildiğiniz 7/24 tarzı bir şekillendirici sürüp başımı öne atıp vigoyu saçlarımın altından ve yanlarından tutup (saçın uçlarını vigonun içindeki çukura dolduracaksınız) kurutuyorum.. İlk başta çok kabarıkmış gibi oluyor ama 1 saat içinde sönüp doğal bir görüntü alıyor :)

Yaa Bu Vigo makinesi benim aklımı çook karıştırdı :))
Arkadaşlar bu yaz bi değişiklik yapmak istiyorum Kıvır kıvır saç istiyorum . Vee Vigo almayı dusundum , Ama aklımı karıstırdılar. bazıları sacın oyle olmaz dıyor. Böyle saç olurmu??? $myriam-fares-116654.gif

Back