videolu yemek anlatımı lütfen

cokguzelolsun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2017
3.456
11.588
158
konu bir süre burda kalırsa çok sevinirim videolu yemek tarifleri yapan faydalandığınız bir youtube adresi var mı? tarifleri çok iyi vs dediğiniz çok ihtiyacım var. teşekkürler.

Videolu değil ama resimlerle düzenli bir şekilde yapılışı anlatan bir site biliyorum.
Tarifleri güzel de oluyor.
Dilerseniz özelden yazayım siteyi?

Valla Arda Türkmeni takip ediyorum hem instagramdan hem kendi web sitesini.Videolu anlatmış ölçüleri filan çok net güzel bir şey çıkıyor ortaya .

Nefisyemek tarifleri sitesinde yorumlara bakiyorum. eger cogu kisi begenmis ve tarifin birebir tuttugunu soyluyorsa yapiyorum. Asure gibi teferruatindan dolayi yapmaya korktugum tarifi oradan alarak harika yaptim. Is yerine goturdum bayildilar.

Tüm tencere yemeklerinin ortak malzemesi soğan,yağ ve salça.
Malzeme kaliteli ve tazeyse başarısız olmak imkansız.
Soğanı kavur,salçayı ekle,ardından ana malzemeyi ekle,tuzunu at,az su koy,kısık ateşte pişir.
Formül bu.
Zamanla alışıyor insan.
Fırın yemeği hepten kolay,acemiyseniz fırın yemeğine yüklenin.

gurbetin mutfagı var genelde çok tarifini yaptım pastalar içinde paçikanın mutfagı bayılıyom o kıza çok yetenekli

Ben de nefis yemek tariflerine çok bakıyorum. Çoğu kadın videolu anlatımlar yüklüyor. Denemediğim şeyleri de deniyorum yemek yapmama çok yardımcı olduğu evliliğimin ilk yılında. Uygulaması var kullanımı kolay beğendiğim tarifleri biriktirebiliyorum. Öneririm

Nefis yemek tariflerinde elif atalarin tariflerini tek gecerim. Olcusu hic sasmaz :super:

Nefis yemek tariflerinde bir tarifi yazıp en popüler olanlarını deniyorum. Şimdiye dek kötü olan tek yemeğim olmadı.

Back
X