- 11 Ocak 2010
- 1.854
- 41
- 358
slm arkadaşlar yazmak istedim sadece canım sıkkın aslında hem sevinçliyim hem de üzüntülü neden diyorum insanlar beni ben olduğum için sevmiyorlar hep çıkarları olduğu için çevrelerinde olmamı istiyorlar bazen kendimden bile şüphe ediyorum... ben de insanlara sadece beni sevsinler diye mi yardım ediyorum sevmelerinden ziyade saygı duysunlar beni önemsesinler fikirlerime değer versinler istiyorum gayet insanca bir duygu değil mi...yoksa bende takıntı mı olmaya başladı birazcık yüzüm asılsa neyin var diye soracak insanlar arıyorum ya da bir şey olmasa da gözlerime bakıp samimi bir şekilde seninde bir sıkıntın var mı? diyebilecek birisini istiyorum etrafımda ben her şeyimi dolu dolu yaşayan bir insanım sevincimi de üzüntümü de rahatlıkla belli ederim genelde neşeli etrafa gülücükler atan gittiğim ortamı pozitife dönüştüren bazende çok konuşan biriyim kimseyi kıramam olmasa da yok diyemem
bunları neden anlatıyorum bu topikle ne alakası var diyeceksiniz bahsetmiştim bizim burdan taşınmamız gerekiyordu ama eşim kardeşinin durumunu öne sürerek dilekçeler verdi ve kurumun bulunduğumuz yerdeki şubesine geçici görevle de olsa gelmeyi başardı bundan sonra da kalıcı olmaya çalışacak meğer bana bekle düşündüklerim var dediği buymuş gene her zamanki gibi senenin bir kısmında biz bakacaz kaynıma buraya kadar sorun yok seve seve bakarım zaten o kadar çok sevindim ki sevincimden ağladım yerimde başkası olsa buralardan kaçıp kurtulmak isterdi ama benim o çocuğu burda bırakıp gideceğimi düşündükçe içim yanıyordu size de az çok bu duygularımı anlatmıştım ama kayınvalidem arayıp ta çok sevindik komşulara bile kalacağınızı söyledik onlarda en azından çocuğa ba.. dedi ve cümleyi tamamlamadı çevirdi işte abisi ayağı kırıldığında yanına geldi en azından bir iki gün baktı dediler iyi olmuş kaldıkları dediler dedi komşuları bile bizim baktığımızı kabul ediyor bunu dile getiriyor ama kayınvalidem o kadar küçümsüyor ki ya da kabul etmek istemiyor ki bizim baktığımızı iki gün bakıyormuşuz gibi gösteriyor ve tek sevinme sebebi bizim o çocuğa bakacak olmamız inanın şimdiden planlarını yapıyordur nasıl yazın bırakırım hangi numarayla oyunla bırakırım diye ben bırakmasına karşı değilim bunu kabullendim zaten ama onların kabullenemediği benim bunu kabul etmiş olmam nasıl kavga çıkartmadan kabul ederim nasıl bu kadar iyi davranabilirim bunu anlayamıyorlar bu nedenle de sürekli beni kışkırtmak için bir numarayla bırakıp 1-2 hafta sonra gelip alacaz deyip en az 2 ay tel. bile etmiyorlar ama ben onların karşısına geçip tek kelime etmiyorum ve bunu algılayamıyorlar resmen kavga çıkartmam için uğraşıyorlar ben bunu sıkıntı yapmıyor muyum yapıyorum üzülüyorum neden böyle yapıyorlar aşkım diyorum eşime keşke bana deseler ki bizim canımız sıkıldı biraz bunaldık siz de 3 ay kalabilir mi deseler ben öyle sevineceğimki anlatamam çünkü bizde kalmasını istedikleri zaman benim olmadığım bir zamanı kollayıp eşime söylüyorlar bizim şu işimiz var götürün bana sormuyorlar bile ben istiyorum ki bende bu evin bir üyesiyim hep beraber oturururken deseler ki kızım oğlum bööyle bir durum var bir müddet yanınızda kalabilirmi bir planınız yoksa desler inanın planım olsa bile iptal ederimben sadece bu kadar özverime adam yerine konmak istiyorum umarım bu sene dediklerim olur....
mutluyum bir yandan eşim artık tamamen yanımıza geliyor iki çocukla 3 aydır çok sıkıntı çektim yarın sabah hepsi bitecek inşallah:)
Canım öncelikle arada noktalama işaretlerini kullanırsanız sevinirim,okumakta ve anlamakta güçlük çekiliyor;karman çorman birşey oluyor yazdıklarınız.
Size gelince; ben tüm sayfaları okumadım eksik yazarsam kusura bakmayın.Sizdeki hashasiyetin,sağduyunun yarısı kadar onlarda olsaydı zaten bu noktada olmazdınız.Bu tip insanlardan anlayış,sağduyu beklemek abesle iştigal.
Biraz kendini bilen,merhametli,sorumlulukların bilincinde olan aile olsa zaten bu kadar cendere içinde olmazdınız emin olun. Benim anlam veremediğim birşey var;hastalığı nedeniyle 6 yaşındaki bir zihne sahip olan birini nasıl olurda ona baksın diye biriyle evlendirilir ki...
Evlenin zaten neden evlendiği ortada...Hiç mi akıl yok bunlarda, normal bir kadının onunla eş olması ve onunla sağlıklı bir ilişki,iletişim kurmasını nasıl bekleyebilirler.Evlendireceklerine bakıcı tutsalardı...
Ben sizinle gurur duydum,dünyada sizin gibi insanların olduğunu bilmek çok güzel;inanın yazdıklarınız gözlerimi yaşarttı.
Devletin bu konuyla ilgili merkezleri var,onları araştırın...