- 28 Şubat 2017
- 7.974
- 22.317
-
- Konu Sahibi kirmizidefter
Bence siz illa bir vicdan azabı duyacaksanız eğer bu cehaletle bu kızı yetiştirdiğiniz için vicdan azabı duyun ne demek aşı iyi bir şey değil kimler kimler anne oluyor artık bu çocuk yapmanın ehliyeti olsun yaVicdan azabından ölücem resmen olmıcak şey geldi başımıza. (Allah beterinden korusun)
Sokakta kedi tırmaladı kızımı. Eşim salma çocuğu bilmediğimiz kedi dedi , bense hiç duymamışım gibi sanki bıraktım çocuğu, bizimkide el kol sallayınca korktu hayvan tırmaladı elini. Dr ile görüştük kuduz aşısı yaptırmanız lazım dedi. 4 doz aşı yapılacak birckaç gün aralarla. O kadar üzgünüm ki anlatamam yani. Aşı normalde iyi bişey değilken ekstra bişey çıktı. Offf offf benim yüzümden yok yere çocuk maruz kaldı ya ooooooooofffffofdd
Neden aşı iyi bir şey değil. Çocukları sakatlıklardan ve ölümden koruduğu için mi? Yaptırmayın madem ne gerek var.Vicdan azabından ölücem resmen olmıcak şey geldi başımıza. (Allah beterinden korusun)
Sokakta kedi tırmaladı kızımı. Eşim salma çocuğu bilmediğimiz kedi dedi , bense hiç duymamışım gibi sanki bıraktım çocuğu, bizimkide el kol sallayınca korktu hayvan tırmaladı elini. Dr ile görüştük kuduz aşısı yaptırmanız lazım dedi. 4 doz aşı yapılacak birckaç gün aralarla. O kadar üzgünüm ki anlatamam yani. Aşı normalde iyi bişey değilken ekstra bişey çıktı. Offf offf benim yüzümden yok yere çocuk maruz kaldı ya ooooooooofffffofdd
Vicdan azabından ölücem resmen olmıcak şey geldi başımıza. (Allah beterinden korusun)
Şimdi böyle bir furya başladı çok “bilinçli” ebeveynlerde. Akıllının biri çıkıp dünyanın düzenini anlayıp “Duruuuuuuuunnnnn bu aşılar aslında çocukları daha kötü yapıyor aşıların içinde şu var bu var” diyip çocuğuna aşı yaptırmıyor. Bu akıllıya uyanlar da hemen yaptırmayın boşverin içinde kötü maddeler var diyor.Aşı normalde iyi bişey değilken
Hanımefendi devamını okudunuz mu konunun? Ben bütün aşılarını yaptırdım kızımın özel aşılrı tüm dozları da dahil? Doğumumdan sonra suriyelilerin gelişi sebebiyle bozulan aşı sistemi gerekçesiyle eşim ve ben karma aşılrımızı bile tekrar ettirdik.Şimdi böyle bir furya başladı çok “bilinçli” ebeveynlerde. Akıllının biri çıkıp dünyanın düzenini anlayıp “Duruuuuuuuunnnnn bu aşılar aslında çocukları daha kötü yapıyor aşıların içinde şu var bu var” diyip çocuğuna aşı yaptırmıyor. Bu akıllıya uyanlar da hemen yaptırmayın boşverin içinde kötü maddeler var diyor.
Ya allah aşkına ABD salgın hastalıkların ülkesine yayılmasını ister mi mesela? Tamam ilaç şirketleri sabıkalı ama bu kadarını kendi ülkelerinin çıkarı için yapmazlar. İşte bu yüzden aşılar normal kötü bir şey yok.
Suriyelilerden dolayı ülkede biten çocuk felci hastalığı tekrar patladı haberiniz var mı? Ya da el ayak hastalığı başladı bilinmeyen başka hastalık önceden hiç duymamıştım.
Daha aşılar kötü diyip yaptırmayın siz. Salgın hastalıklardan çocukları kaybedince ne yapacaksınız acaba?
Aşı derken genel konuşmuşsunuz ama. Kuduz aşısı diye belirtseydiniz keşke. Geçmiş olsun umarım bir sıkıntı olmaz. Vicdan azabı da çekmeyin olacağı varmışHanımefendi devamını okudunuz mu konunun? Ben bütün aşılarını yaptırdım kızımın özel aşılrı tüm dozları da dahil? Doğumumdan sonra suriyelilerin gelişi sebebiyle bozulan aşı sistemi gerekçesiyle eşim ve ben karma aşılrımızı bile tekrar ettirdik.
kuduz aşısı hali hazırda enfekte olan olabilecek mecburi bir aşı değilken benim ihmalkarlığım dolayısıyla yapılacak olması benim olayım.
Aşı tabiki yapılacak hbir zaman karşı olmadım zaten. Ama sonuçta verilen bi virüs. Durduk yere olması olayım
Hanımefendi devamını okudunuz mu konunun? Ben bütün aşılarını yaptırdım kızımın özel aşılrı tüm dozları da dahil? Doğumumdan sonra suriyelilerin gelişi sebebiyle bozulan aşı sistemi gerekçesiyle eşim ve ben karma aşılrımızı bile tekrar ettirdik.
kuduz aşısı hali hazırda enfekte olan olabilecek mecburi bir aşı değilken benim ihmalkarlığım dolayısıyla yapılacak olması benim olayım.
Aşı tabiki yapılacak hbir zaman karşı olmadım zaten. Ama sonuçta verilen bi virüs. Durduk yere olması olayım
Öğretmenim saçımı cektileeeeerrrrYaw ne ağır ne çirkin yorumlar gelmiş. Insan konu açarken 5 kez düşünmeli hakkaten, ne kolay kalp kırıyoruz. Bu mudur haklı olana yakışır üslup?
Kadının cehaletinden, lanet okumaktan, yok çocuğun olmamalıydıya kadar.
Klavye kahramanı olmak ne kolay.
Mune bu kadarı kabul edilir mi?
Bende de bahçede 2 köpek, evde 1 kedi sokakta baktığım 20 kedir var. Ayrıca kardeşimin çocukları hep bizim evde ve sürekli iç içeler hayvanlarla. Tırmalandıkları da oldu ama çok derin bir şey değilse doktora gitme ihtiyacı falan hissetmiyorum ben. Her tırmalanan kuduz olsa çoktan kudura kudura ölmüştük ailecek:))O kediler yesin sizi ne cekti su hayvanlar sizden yaa yazik gunah yaa besledigim 5 sokak kedisi var tirmaliyorda hic umrum bile olmadi.