Vicdan azabım :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence siz illa bir vicdan azabı duyacaksanız eğer bu cehaletle bu kızı yetiştirdiğiniz için vicdan azabı duyun ne demek aşı iyi bir şey değil kimler kimler anne oluyor artık bu çocuk yapmanın ehliyeti olsun ya

Neden aşı iyi bir şey değil. Çocukları sakatlıklardan ve ölümden koruduğu için mi? Yaptırmayın madem ne gerek var.

Yaw ne ağır ne çirkin yorumlar gelmiş. Insan konu açarken 5 kez düşünmeli hakkaten, ne kolay kalp kırıyoruz. Bu mudur haklı olana yakışır üslup?

Kadının cehaletinden, lanet okumaktan, yok çocuğun olmamalıydıya kadar.

Klavye kahramanı olmak ne kolay.

Mune bu kadarı kabul edilir mi?

Son düzenleme:

Öncelikle geçmiş olsun.. Vicdan azabı çekmeyin, rahat olun biraz.Yapacak bir şey yok.

Allah daha beterinden saklasın...

Çok komiksiniz gerçekten. Siz ne biliyorsunuz benim anneliğimi de buradan ahkam kesiyorsunuz ne hakla? Az bir insan olun. Kimmiş cahil?
Aşıyı yaptırmak istemedim çünkü halihazırda salgın enfeksiyon değil benim ihmalkarlığımdan dolayı olan bir olay boşuna acı çekmesini ve durdukyere enfekte olma ihtimali az olan bir durumken neden durduk yere alsın virüsü vücudu?
Kızıma hayvan sevgisini çok güzel aşılıyoruz biz merak etmeyin, hayvancağız durduk yere gelmedi. Biz sahilde kahvaltı edip onu da beslerken kızım el kol yapımca hayvan korktu da tırmaladı. Ay ne komiksiniz ya
Ve acımasız.
Bilip bilmeden Bir kadının anneliğini ve anne olmasını sorgulamayacak evltlar yetiştirmenizi dilerim Allahtan

Aşı normalde iyi bişey değilken
Şimdi böyle bir furya başladı çok “bilinçli” ebeveynlerde. Akıllının biri çıkıp dünyanın düzenini anlayıp “Duruuuuuuuunnnnn bu aşılar aslında çocukları daha kötü yapıyor aşıların içinde şu var bu var” diyip çocuğuna aşı yaptırmıyor. Bu akıllıya uyanlar da hemen yaptırmayın boşverin içinde kötü maddeler var diyor.
Ya allah aşkına ABD salgın hastalıkların ülkesine yayılmasını ister mi mesela? Tamam ilaç şirketleri sabıkalı ama bu kadarını kendi ülkelerinin çıkarı için yapmazlar. İşte bu yüzden aşılar normal kötü bir şey yok.
Suriyelilerden dolayı ülkede biten çocuk felci hastalığı tekrar patladı haberiniz var mı? Ya da el ayak hastalığı başladı bilinmeyen başka hastalık önceden hiç duymamıştım.
Daha aşılar kötü diyip yaptırmayın siz. Salgın hastalıklardan çocukları kaybedince ne yapacaksınız acaba?

Hanımefendi devamını okudunuz mu konunun? Ben bütün aşılarını yaptırdım kızımın özel aşılrı tüm dozları da dahil? Doğumumdan sonra suriyelilerin gelişi sebebiyle bozulan aşı sistemi gerekçesiyle eşim ve ben karma aşılrımızı bile tekrar ettirdik.
kuduz aşısı hali hazırda enfekte olan olabilecek mecburi bir aşı değilken benim ihmalkarlığım dolayısıyla yapılacak olması benim olayım.
Aşı tabiki yapılacak hbir zaman karşı olmadım zaten. Ama sonuçta verilen bi virüs. Durduk yere olması olayım

Aşı derken genel konuşmuşsunuz ama. Kuduz aşısı diye belirtseydiniz keşke. Geçmiş olsun umarım bir sıkıntı olmaz. Vicdan azabı da çekmeyin olacağı varmış

Bence kendinizle çelişiyorsunuz .
Aşı normalde iyi bir şey değil dediniz
Çocuğumun tüm aşılarini yaptırdım dediniz
Aşı tabi ki yapılacak hiç bir zaman karşı olmadım dediniz .

Sağlıklı yorumlar yapılması açısından konunuzda güncelleme yapın derim .Şahsen ben neyi anlatmak istediğinizi tam olarak anlamadim

bu kadar dert ediyorsanız çocuğunuzu kesinlikle sokak hayvanlarına yaklaştırmayın.küçüklükten beri bir sürü kedi besledim sokakta bazen çizdikleri bazen ısırdıkları olurdu çok şükür birşey olmadı.küçük şeyleri büyütmeyin.çok şükür çaresi var aşı olacak.ben onuda olmamıştım doktor sadece tetanoz yeter demişti.kuduz olma olasılığı çok düşük ama tedbirli olmakta fayda var kimse çok küçükte olsa o riski almak istemediği için aşısını mutlaka olsun demiştir.aşı iyi birşey daha beter sonuçları önlemek için gerekli.aşırı korumacı olmak iyi birşey değil kızınıza hayvanlara yemek vermesini fakat huyunu bilmediği hayvana fazla yaklaşmaması gerektiğini öğretin.bir müsibet bin nasihattan iyidir.

Kadını yanlış anlamışsınız. Vicdan azabı kedinin dışarda kalmasıyla ilgili. Kedi tırmaladı diye olacak değil ya. Çok yüklenmişsiniz.

Öğretmenim saçımı cektileeeeerrrr

O kediler yesin sizi ne cekti su hayvanlar sizden yaa yazik gunah yaa besledigim 5 sokak kedisi var tirmaliyorda hic umrum bile olmadi.
Bende de bahçede 2 köpek, evde 1 kedi sokakta baktığım 20 kedir var. Ayrıca kardeşimin çocukları hep bizim evde ve sürekli iç içeler hayvanlarla. Tırmalandıkları da oldu ama çok derin bir şey değilse doktora gitme ihtiyacı falan hissetmiyorum ben. Her tırmalanan kuduz olsa çoktan kudura kudura ölmüştük ailecek:))

Geçmiş olsun yavrunuza. Ancak büyük bir felaket yaşıyormuşsunuz psikolojisinden çıkmanız gerekiyor. Tamam, anne yüreği anlıyorum, insan evladı düşünce, dizi kanayınca bile ah vah edebiliyor ama hayatın gerçekleri de var, çocuklarımızı her şeyden koruyamayız. Allah beterinden korusun, çaresiz dertler vermesin deyip, aynen devam etmemiz gerekiyor. Yapmanız gerekeni yapmış, doktora gitmişsiniz ve çözüme ulaşmışsınız. Böyle bakın olaya. Ve lütfen şu psikolojinizi çocuğa belli etmeyin. Özgüveni de sarsılır, korkuları da celallenir. Ben bir çiftlikte büyüdüm. Kaç kedi, köpek, tavuk saldırısına uğradım, peheey. =) Öyle kuduz aşısı filan da hak getire. Resmen şansına hayattayız. =)) Siz önleminizi alıyorsunuz, korkmanıza gerek yok.

İyi de kuduz un tedavisi yok diye biliyorum , hatta bir yerde okudum yüzde 99 öldürür yazıyordu aşı yapılmazsa , niye bu kadar dert ettiniz, Allah beterinden korusun. Neyse ki çaresi var , ya çaresiz bir şey olsaydı Allah korusun

Hic bisey olmaz kedi tirmalamasinda ya tirmalayinca bol sabunlu suyla yikayacaksiniz. Cok cizik varsa kanadiysa kuduz asisi yaptiracaksiniz olacak bitecek. Bu asi iyi bisey degil mantigini birakin.o.asilar olmasaydi neler yasanirdi bi bilsenız. Kuduz asisinin bi yan etkiside yok zaten .. acimiyor bile

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…