Vicdan azabım :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben aşı iyi bir şey değil, çocuğumun aşılarını yaptırmadım bunu mu yaptırıcam tarzı birşey mi dedim, nedir muhalefetliğiniz anlamadım ki?
Özel aşılrı dahil hepsini yaptırdım.
Aşı sonuçta bir virüs , yeri geliyor ateş gibi yan etkileri oluyor ona istinaden dedim.
Hölölögyylöy diye çemkireceğinize daha insancıl cümleler kurabilirsiniz
O virüs zayıflatılmış yani hastalık etkisi olmayan bir virus. O yüzden endişe etmenize gerek yok. Çocuğunuza uzulmenizi anlarım. Ama dua edin ki çaresi olan bir durum bu.

Cocuk kaç yaşında ve niye kuduz aşısı yok?
İsteseniz kuduza yakalanan insanlarin durumu araştırın...sonra konuşuruz aşı iyimi kötümü???????
Kuduz aşısı rutin bir aşı değil konu sahibi aşı iyimi kötümü diye sormamış çok anlatmasını varsa aynalara konuşun herkes Bi mikemmmel Bi çok bilmiş

Oğlum 2.5 yaşındayken kedi cizdi bacağını götürdük dozunu unuttum 4 ya da 5 doz kuduz aşısı verdiler ,bu arada 10 günde kediyi gözlemleme, sanirim 3 doz olmuştu 10 gun de kediyi görmüştük doktor kesebiliriz dedi.
Hem anne asilar normal iyi değilken demis diye cok saldırmışlar eve bende tüm aşılarını yaptırdım özellerde dahil ama kuduz aşısında üzüldüm dikkat edilseydi diye yani cok yüklenilmis anneye, aşı karşıtı olaa kuduzuda yatırmazdı , onlar tetanos aşısını bile yaptırmiyorlar

aşırı kontrolcülük hep çocuğumun başına iş geldi, benim yüzümden modu çocuğunuzun psikolojik olarak kötü etkilenmesinden başka birşeye yaramayacak.
her an herşey başına gelebilir ve kontrol edemezsiniz.
bu kadar korumacı olup çocuğunuzu da boğmayın.
aşı kötü birşey değil.
olması gerekiyorsa olur.

Ben de doku ve organ kaybi falan yasadiniz sandim
Alt tarafi kuduz asisi olacaksiniz
Asi iyi bir sey,kuduz asisi da iyi bir sey. Bilmiyorsaniz uzmanlarin yazilarini okuyun,bilimsel makaleleri okuyun,sosyal medyadaki bilmemnerenin anne gruplarini degil

Bişey oldu sandim yaa neler var haberlerde izliyoruz hergun alt tarafi aşı olacak gorende eli koptu sanacak bu kdar pimpiriklisin madem ewden dşari cikmayin😃😄😄😂😁😅

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X