-
- Konu Sahibi kirmizidefter
O virüs zayıflatılmış yani hastalık etkisi olmayan bir virus. O yüzden endişe etmenize gerek yok. Çocuğunuza uzulmenizi anlarım. Ama dua edin ki çaresi olan bir durum bu.Ben aşı iyi bir şey değil, çocuğumun aşılarını yaptırmadım bunu mu yaptırıcam tarzı birşey mi dedim, nedir muhalefetliğiniz anlamadım ki?
Özel aşılrı dahil hepsini yaptırdım.
Aşı sonuçta bir virüs , yeri geliyor ateş gibi yan etkileri oluyor ona istinaden dedim.
Hölölögyylöy diye çemkireceğinize daha insancıl cümleler kurabilirsiniz
Kuduz aşısı rutin bir aşı değil konu sahibi aşı iyimi kötümü diye sormamış çok anlatmasını varsa aynalara konuşun herkes Bi mikemmmel Bi çok bilmişCocuk kaç yaşında ve niye kuduz aşısı yok?
İsteseniz kuduza yakalanan insanlarin durumu araştırın...sonra konuşuruz aşı iyimi kötümü???????
Kuduz aşısı rutin bir aşı değil konu sahibi aşı iyimi kötümü diye sormamış çok anlatmasını varsa aynalara konuşun herkes Bi mikemmmel Bi çok bilmiş
Kuduz aşısı rutin bir aşı değil konu sahibi aşı iyimi kötümü diye sormamış çok anlatmasını varsa aynalara konuşun herkes Bi mikemmmel Bi çok bilmiş
Ne alaka? Tırmalayan her kedinin kuduz olmayacağının garantisi var mı?O kediler yesin sizi ne cekti su hayvanlar sizden yaa yazik gunah yaa besledigim 5 sokak kedisi var tirmaliyorda hic umrum bile olmadi.