- 14 Mart 2016
- 1.486
- 1.625
-
- Konu Sahibi kirmizidefter
?Aşı normalde iyi bişey değilken
Pardon nedir bu cevap? Yorumunuz bu mu cidden??
yaptırmayın o zaman aşıyı, madem iyi bişey değil.
hey allahım.
evet yorumum bu. çünkü aşı iyi bişey değil derken toplumu yanlış etkiliyorsunuz.Pardon nedir bu cevap? Yorumunuz bu mu cidden?
Teşekkürler
oğlum 4 yaşında iken oğlumu da kedi tırmalamıştı. önce önemsemedim iş yerime geldim veteriner arkadaşlara anlattım hemen hastaneye gidin mutlaka ama mutlaka kuduz aşısı yaptırın dedi ve hemen belli aralıklarla sanırım 21 er gündü aşıları yaptırdık kuduz tedavisi mümkün olmayan korkunç bir ölüme sebep olan hastalık aşıdan sakın korkmayın. 4 yıl kadar önce yaşadığım ilin bir ilçesinde 3 yaşında bir kız çocuğunun yüzünde annesi cırmalamalr görmüş çocuktur yere düşmüştür demiş önemsememiş maalesef köpek cırmalamış ve kız küçük bunu anlatamadığından kuduzdan ölmüştü ilçe karantinaya alınmıştı. sakın küçümsemeyin, önemsememezlik etmeyinVicdan azabından ölücem resmen olmıcak şey geldi başımıza. (Allah beterinden korusun)
Sokakta kedi tırmaladı kızımı. Eşim salma çocuğu bilmediğimiz kedi dedi , bense hiç duymamışım gibi sanki bıraktım çocuğu, bizimkide el kol sallayınca korktu hayvan tırmaladı elini. Dr ile görüştük kuduz aşısı yaptırmanız lazım dedi. 4 doz aşı yapılacak birckaç gün aralarla. O kadar üzgünüm ki anlatamam yani. Aşı normalde iyi bişey değilken ekstra bişey çıktı. Offf offf benim yüzümden yok yere çocuk maruz kaldı ya ooooooooofffffofdd
Teşekkür ederim tabiki de bilincindeyim . Vakit kaybetmeden gittim zaten hemen.oğlum 4 yaşında iken oğlumu da kedi tırmalamıştı. önce önemsemedim iş yerime geldim veteriner arkadaşlara anlattım hemen hastaneye gidin mutlaka ama mutlaka kuduz aşısı yaptırın dedi ve hemen belli aralıklarla sanırım 21 er gündü aşıları yaptırdık kuduz tedavisi mümkün olmayan korkunç bir ölüme sebep olan hastalık aşıdan sakın korkmayın. 4 yıl kadar önce yaşadığım ilin bir ilçesinde 3 yaşında bir kız çocuğunun yüzünde annesi cırmalamalr görmüş çocuktur yere düşmüştür demiş önemsememiş maalesef köpek cırmalamış ve kız küçük bunu anlatamadığından kuduzdan ölmüştü ilçe karantinaya alınmıştı. sakın küçümsemeyin, önemsememezlik etmeyin
Kuluçka süresi ne kadar sürmüstu hatırlıyor musunuz?oğlum 4 yaşında iken oğlumu da kedi tırmalamıştı. önce önemsemedim iş yerime geldim veteriner arkadaşlara anlattım hemen hastaneye gidin mutlaka ama mutlaka kuduz aşısı yaptırın dedi ve hemen belli aralıklarla sanırım 21 er gündü aşıları yaptırdık kuduz tedavisi mümkün olmayan korkunç bir ölüme sebep olan hastalık aşıdan sakın korkmayın. 4 yıl kadar önce yaşadığım ilin bir ilçesinde 3 yaşında bir kız çocuğunun yüzünde annesi cırmalamalr görmüş çocuktur yere düşmüştür demiş önemsememiş maalesef köpek cırmalamış ve kız küçük bunu anlatamadığından kuduzdan ölmüştü ilçe karantinaya alınmıştı. sakın küçümsemeyin, önemsememezlik etmeyin
Vallahi ben de öyle korkarak açtım ki Allah korusun evlat acısı mı hayvan katliamı mı diye, Allah herkese akıl, fikir, sabır, sağduyu versin ne diyelim.Ben de vicdan micdan derken konunun sonunda diyorum acaba kediyi mi öldürdü. Allah iyiliğinizi versin :) olabilir yani tırmalayabilir. Aşının da neresi kötü anlamıyorum hayatımızda o kadar kötü var ki aşı sonlarda bile yer almaz